Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan én vagyok az érzéketlen?

Komolyan én vagyok az érzéketlen?

Figyelt kérdés

Négyen élünk együtt: anyósom, párom, a gyerekem és én. A gyerekem összeszedett valami bakteriális fertözést, két hétig feküdt, antibiotikumot szedett. Most úgy néz ki, mindannyian elkaptuk. A páromon jött ki elöször: egy hete fekszik, az elsö néhány napban láza volt -38,2-38,4. Anyós volt a következö, nála csak enyhe torokfájás és rossz közérzet jelentkezett. Ma elkapott engem is. Lázas vagyok -39 -39,5 között ingadozik egész nap-, szédülök és elég gyengének érzem magam.

Van egy kutyánk -50 kilós "kutyuska" - akit naponta minimum négyszer ki kell vinni sétálni. Amióta a párom beteg én járok ki a kutyával. Nem nagy örömmel, hogy öszinte legyek. Egyrészt hatalmas egy állat, másrészt a páromat harapta már meg, rám pedig idönként morog. Ami a legrosszabb, az az esti séta, 10 körül. Jó környéken lakunk, de én nagyon félek a sötétben.

Anyós ma vacsora közben megjegyezte a páromnak, hogy kimehetne ö a kutyával, mert én sem érzem jól magam. Erre a párom felugrott az asztaltól felháborodva, hogy ö lázas beteg, mi milyen érzéketlenek vagyunk, akkor xarjon a kutya a lakásba, ha senki nem viszi ki.

Igaza volt? Azóta nem szól hozzám....

2014. márc. 10. 19:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%
Miért nem mentek kutyaiskolába? Ott megtanítanának TITEKET, hogyan kell megnevelni egy kutyát. Életveszélyes egy agresszív, domináns kutya egy családban... majd ha megtanultátok a legalapvetőbb szabályokat a kutyatartásról, majd azután számít, hogy kinek volt itt igaza... konkrétan veszélyben vagytok, nem látod?
2014. márc. 10. 19:15
 2/12 A kérdező kommentje:
16 éves kutyáról van szó, azt már nehezen neveled.... A kérdés sem ez volt
2014. márc. 10. 19:17
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Nem volt igaza. Te is ugyanúgy beteg vagy, mégis leviszed a kutyát.
2014. márc. 10. 19:24
 4/12 anonim ***** válasza:
19%
16 éves, 50 kilós kutya? Na elmész te a hazugságaiddal...
2014. márc. 10. 19:29
 5/12 anonim ***** válasza:
87%

Azt hiszem a párod enyhén szólva is túlreagálta a dolgot. Én a helyetekben visszaszóltam volna, hogy bocs de ha eddig nem tűnt volna fel, mi is betegek vagyunk viszont eddig, mindig én vittem ki most te is kivehetnéd a részed a melóból.

Inkább a párod az érzéketlen. Nehogy már neked legyen lelkifurdalásod ne is mutass felé ilyesmit. Hagyd főni a saját levébe és értesd meg vele, hogy állatira nincs igaza. Ne játssza itt a hattyú halálát egyébként meg egy normális pasi sosem engedné, hogy a neje császkáljon este az utcán kutyával vagy anélkül.

Kicsit el van kényeztetve az uraság ideje lenne helyre tenni az agyát.

Pont a legérzéketlenebb emberek szoktak ilyesmiket mások fejéhez vágni mert tudják, hogy ezzel lealázhatják őket és többé nem kell a témával foglalkozni.

Eszedbe ne jusson bocsánatot kérni inkább te se szólj hozzá, amíg le nem higgad és nem esik le neki a tantusz.

2014. márc. 10. 19:29
 6/12 A kérdező kommentje:

"16 éves, 50 kilós kutya? Na elmész te a hazugságaiddal..."

Nem hazudtam. Mi értelme lenne? Golden retriever, egy hónapja voltunk állatorvosnál, akkor 51 kiló volt. 1998as, az nálam 16 év.

Kösz, hogy neked is sikerült a kérdésre válaszolni.

2014. márc. 10. 19:44
 7/12 anonim ***** válasza:
37%
A párod egy tipikus férfi (tisztelet a kivételnek), aki szerintem még azért is tapsot várna, hogy képes volt mondjuk felmosni egyszer magától. Én a részedről kiraknám a kutyát, ellesz az ott kint is, ha nagyon kell a párodnak akkor majd ő a nagy lázas beteg elintézi őt - pont úgy, ahogyan te is megtetted lázas betegként. Az ilyen tipikus, gyenge pasikra nem tudok férfiként nézni. Nyápic.
2014. márc. 10. 20:11
 8/12 anonim ***** válasza:
a párod valójában egy hisztis nő a kutya meg időskori elhülyülésben szenved 16 év szép idő de te meg ne félj a sötétben mivel van nálad egy kutya is
2014. márc. 10. 21:33
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ja, ez a szó jutott nekem is eszembe: nyápic.

Apukának ha 37,2 fok a láza, akkor fekszik, teát rendel az ágyához és végrendeletet ír.

Egy anya 39 fokos lázzal még kitereget, visszapattintja a baba lábát és Lego házat épít.

2014. márc. 11. 02:07
 10/12 anonim ***** válasza:

A pasik hajlamosak egy kis láztól is "nagybetegek" lenni, túlreagálta a dolgot.

Viszont:

"Egyrészt hatalmas egy állat, másrészt a páromat harapta már meg, rám pedig idönként morog."

Szeretem az állatokat, de amikor engem egyszer kiszökött és megharapott a szomszéd cuki kuvasza, az összes bordája eltört, amikor felrúgtam (lehet beszólni, meg lepontozni)

A gyerekről nem is beszélve... valamit csináljatok ezzel a böhöm döggel.

2014. márc. 11. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!