Komolyan én vagyok az érzéketlen?
Négyen élünk együtt: anyósom, párom, a gyerekem és én. A gyerekem összeszedett valami bakteriális fertözést, két hétig feküdt, antibiotikumot szedett. Most úgy néz ki, mindannyian elkaptuk. A páromon jött ki elöször: egy hete fekszik, az elsö néhány napban láza volt -38,2-38,4. Anyós volt a következö, nála csak enyhe torokfájás és rossz közérzet jelentkezett. Ma elkapott engem is. Lázas vagyok -39 -39,5 között ingadozik egész nap-, szédülök és elég gyengének érzem magam.
Van egy kutyánk -50 kilós "kutyuska" - akit naponta minimum négyszer ki kell vinni sétálni. Amióta a párom beteg én járok ki a kutyával. Nem nagy örömmel, hogy öszinte legyek. Egyrészt hatalmas egy állat, másrészt a páromat harapta már meg, rám pedig idönként morog. Ami a legrosszabb, az az esti séta, 10 körül. Jó környéken lakunk, de én nagyon félek a sötétben.
Anyós ma vacsora közben megjegyezte a páromnak, hogy kimehetne ö a kutyával, mert én sem érzem jól magam. Erre a párom felugrott az asztaltól felháborodva, hogy ö lázas beteg, mi milyen érzéketlenek vagyunk, akkor xarjon a kutya a lakásba, ha senki nem viszi ki.
Igaza volt? Azóta nem szól hozzám....
Azt hiszem a párod enyhén szólva is túlreagálta a dolgot. Én a helyetekben visszaszóltam volna, hogy bocs de ha eddig nem tűnt volna fel, mi is betegek vagyunk viszont eddig, mindig én vittem ki most te is kivehetnéd a részed a melóból.
Inkább a párod az érzéketlen. Nehogy már neked legyen lelkifurdalásod ne is mutass felé ilyesmit. Hagyd főni a saját levébe és értesd meg vele, hogy állatira nincs igaza. Ne játssza itt a hattyú halálát egyébként meg egy normális pasi sosem engedné, hogy a neje császkáljon este az utcán kutyával vagy anélkül.
Kicsit el van kényeztetve az uraság ideje lenne helyre tenni az agyát.
Pont a legérzéketlenebb emberek szoktak ilyesmiket mások fejéhez vágni mert tudják, hogy ezzel lealázhatják őket és többé nem kell a témával foglalkozni.
Eszedbe ne jusson bocsánatot kérni inkább te se szólj hozzá, amíg le nem higgad és nem esik le neki a tantusz.
"16 éves, 50 kilós kutya? Na elmész te a hazugságaiddal..."
Nem hazudtam. Mi értelme lenne? Golden retriever, egy hónapja voltunk állatorvosnál, akkor 51 kiló volt. 1998as, az nálam 16 év.
Kösz, hogy neked is sikerült a kérdésre válaszolni.
Ja, ez a szó jutott nekem is eszembe: nyápic.
Apukának ha 37,2 fok a láza, akkor fekszik, teát rendel az ágyához és végrendeletet ír.
Egy anya 39 fokos lázzal még kitereget, visszapattintja a baba lábát és Lego házat épít.
A pasik hajlamosak egy kis láztól is "nagybetegek" lenni, túlreagálta a dolgot.
Viszont:
"Egyrészt hatalmas egy állat, másrészt a páromat harapta már meg, rám pedig idönként morog."
Szeretem az állatokat, de amikor engem egyszer kiszökött és megharapott a szomszéd cuki kuvasza, az összes bordája eltört, amikor felrúgtam (lehet beszólni, meg lepontozni)
A gyerekről nem is beszélve... valamit csináljatok ezzel a böhöm döggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!