Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan én vagyok az érzéketlen?

Komolyan én vagyok az érzéketlen?

Figyelt kérdés

Négyen élünk együtt: anyósom, párom, a gyerekem és én. A gyerekem összeszedett valami bakteriális fertözést, két hétig feküdt, antibiotikumot szedett. Most úgy néz ki, mindannyian elkaptuk. A páromon jött ki elöször: egy hete fekszik, az elsö néhány napban láza volt -38,2-38,4. Anyós volt a következö, nála csak enyhe torokfájás és rossz közérzet jelentkezett. Ma elkapott engem is. Lázas vagyok -39 -39,5 között ingadozik egész nap-, szédülök és elég gyengének érzem magam.

Van egy kutyánk -50 kilós "kutyuska" - akit naponta minimum négyszer ki kell vinni sétálni. Amióta a párom beteg én járok ki a kutyával. Nem nagy örömmel, hogy öszinte legyek. Egyrészt hatalmas egy állat, másrészt a páromat harapta már meg, rám pedig idönként morog. Ami a legrosszabb, az az esti séta, 10 körül. Jó környéken lakunk, de én nagyon félek a sötétben.

Anyós ma vacsora közben megjegyezte a páromnak, hogy kimehetne ö a kutyával, mert én sem érzem jól magam. Erre a párom felugrott az asztaltól felháborodva, hogy ö lázas beteg, mi milyen érzéketlenek vagyunk, akkor xarjon a kutya a lakásba, ha senki nem viszi ki.

Igaza volt? Azóta nem szól hozzám....

2014. márc. 10. 19:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
90%
A férfiak hajlamosak a hisztire, és egy kis nátha is ágyba kényszeríti őket..a párom ugyanez. Ha fáj a feje, és netán hőemelkedése is van, egész du/este fekszik, panaszkodik, vacsorát/teát ágyba rendel, jóhogynem papot hívat. Múltkor 2 napra engem is elkapott az egész napos magas láz, fájt mindenem így otthon kellett maradnom, hogy kipihenjem. Ettől függetlenül levittem a kutyát, hiába húztam magam lefele/felfele a lépcsőn, mostam, felsöpörtem, szellőztettem a lakást, hogy kimenjenek a bacik. Nem, nem jogos a párod reakciója, kissé túlzásokba esik, puhánynak gondolom. Illene férfiként viselkednie és besegítenie, főleg ha mindenki beteg és ettől függetlenül ugyanúgy kiveszi a részét a házimunkából, gyerek, és állat gondozásból.
2014. márc. 11. 11:59
 12/12 anonim válasza:
38,2ben én havat lapátoltam,nemhogy kutyát sétáltatni. Erőltesse meg magát a férjed,mert egy csöppet elvan kényesztetve!
2015. febr. 19. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!