Ez akkora luxus? Igaza van anyámnak?
Figyelt kérdés
Főiskolás lány vagyok. A megspórolt ösztöndíjamból vettem magamnak egy második úszódresszt, mivel majdnem minden nap megyek uszodába, és nem mindig szárad meg időben, amiben előző nap voltam. Anya azóta nem hagy békén, szerinte flancolok és elverem a pénzt hülyeségekre. Tényleg kár volt?2014. jún. 22. 08:32
1/29 hayabusa válasza:
Nem gondolnám hogy egy úszódressz akkora luxus. Teljesen racionális a vásárlás miértje. Nem lehet hogy más van a háttérben, és ez most kapóra jött, amin lehet lovagolni?
2/29 anonim válasza:
Most komolyan mondod, hogy fürdőruháért megy a balhé? Mennyi volt az? 30 000? Mert akkor érthető. 10 000? Akkor felesleges a balhé.
3/29 anonim válasza:
Mihez képest? Ha napról napra éltek, akkor bizony 2-3000 forint is luxus.
Amúgy nem ertem, hogy nem szárad meg masnapra egy úszó dressz.....
4/29 anonim válasza:
Anyádnak hány úszódressze van ?
5/29 anonim válasza:
"Amúgy nem ertem, hogy nem szárad meg masnapra egy úszó dressz....."
Látod kérdező, mindig van aki "érti" a probléma lényegét!
6/29 anonim válasza:
Ha legközelebb fölhozza, akkor ne kezdj mentegetőzni vagy magyarázkodni, egyszerűen jelentsd ki, hogy ez van. Már megvetted nem lehet vissza csinálni. Mond meg, hogy nem tehet ellene semmit, fölöslegesen pedig ne idegesítse magát ilyen "hülyeségek" miatt.
7/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Attól félek, az a baj, hogy itthon leszek "láb alatt" a nyáron, és ez csak ürügy...
2014. jún. 22. 09:38
8/29 A kérdező kommentje:
Kínaiban vettem, nem veszélyezteti a megélhetést.
2014. jún. 22. 09:38
9/29 anonim válasza:
Nézd 5!
A kerdezo a vásárlás indokaként hozta fel a "nem mindig szárad meg időben"-t, tehat lényegesnek tartotta. Faj, hogy válaszoltam?
10/29 anonim válasza:
Gyanítom nem az úszódresszel van baja önmagában. De naponta uszodába járni már tényleg költséges hobbi, azt ki fizeti és miből? Általában még egy diák félnapi havi bérlet is 10 ezer fölött van, az már sok családban bizony luxus kategória, flancolás és más helye is lenne a pénznek. Nem inkább ezzel van gondja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!