Üdv mindenkinek! Itt lakok jelenleg Borsodban ami egy rémálom. Még csak 17 vagyok de már költözni akarok innen jó messzire. Anyámnak mondogatom hogy menjünk innen el, de ő nem akar meg se akarja próbálni eladni a házat. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 19:08
1/32 anonim válasza:
Én is borsodi vagyok. Nem mindegy, hogy melyik részen laksz. Kb meg tudnád mondani?
2/32 A kérdező kommentje:
Ózd közelében :)
2014. jún. 21. 19:18
3/32 A kérdező kommentje:
Egy kis faluban , ahol már kimozdulni sem lehet azt nem is mondom hogy miért ha borsodi vagy akkor érted...
2014. jún. 21. 19:19
4/32 anonim válasza:
Nem kell ahhoz borsodinak lenni hogy tudd mi a helyzet.
Sok a nem napon barnult, rétinéger, rejtett erőforrás.
Ha nem tudsz beszélni vele akkor veresd magad agyon, de komolyan.
Nem kell a cigókkal, elég hogy valamelyik ismerősöd adjon egy két pofont meg vágjon kicsit orrba.
5/32 A kérdező kommentje:
Ezt most nem értem...
2014. jún. 21. 19:39
6/32 anonim válasza:
Mit nem?
A cigányok miatt akarsz eljönni nem?
Akkor csinálj úgy mintha kiraboltak és/vagy megvertek volna.
Talán elköltöztök.
Ha nem jön be elsőre akkor rendszeresen és rá fog jönni anyukád hogy nem kéne itt lakni.
7/32 A kérdező kommentje:
Hát nem csak azok miatt... történt már hasonló eset a környéken , de őt nem érdekli...
2014. jún. 21. 19:50
8/32 anonim válasza:
Sajnos Borsodban nagyon sok eladó ház van, én is egy faluban lakom, sok az idős, és ugye ha meghalnak, üresen marad a ház, és a kutya se akar idejönni, mert nincs munkahely, a környék se valami jó... A házak árai itt a béka s.gge alatt vannak, egy kicsit jobb környéken nem nagyon tudnál annyiból házat venni, amennyiért az ittenit eladod. Értsd meg anyukádat, nem olyan könnyű innen költözködni.
9/32 A kérdező kommentje:
Tudom , el is hiszem , de mások meg üresen hagyják a házat és elvándorolnak innen ezt kellene tenni nekem is...
2014. jún. 21. 20:11
10/32 anonim válasza:
Figyelj, ha továbbtanulsz egyetemen/főiskolán, akkor válassz valami távolabbit, és addig tudsz kollégiumban lakni amíg el nem végzed, aztán már több lehetőséged lesz kitörni onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!