Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Üdv mindenkinek! Itt lakok...

Üdv mindenkinek! Itt lakok jelenleg Borsodban ami egy rémálom. Még csak 17 vagyok de már költözni akarok innen jó messzire. Anyámnak mondogatom hogy menjünk innen el, de ő nem akar meg se akarja próbálni eladni a házat. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 19:08
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Én is borsodi vagyok. Nem mindegy, hogy melyik részen laksz. Kb meg tudnád mondani?
2014. jún. 21. 19:12
 2/32 A kérdező kommentje:
Ózd közelében :)
2014. jún. 21. 19:18
 3/32 A kérdező kommentje:
Egy kis faluban , ahol már kimozdulni sem lehet azt nem is mondom hogy miért ha borsodi vagy akkor érted...
2014. jún. 21. 19:19
 4/32 anonim válasza:
100%

Nem kell ahhoz borsodinak lenni hogy tudd mi a helyzet.

Sok a nem napon barnult, rétinéger, rejtett erőforrás.

Ha nem tudsz beszélni vele akkor veresd magad agyon, de komolyan.

Nem kell a cigókkal, elég hogy valamelyik ismerősöd adjon egy két pofont meg vágjon kicsit orrba.

2014. jún. 21. 19:28
 5/32 A kérdező kommentje:
Ezt most nem értem...
2014. jún. 21. 19:39
 6/32 anonim válasza:

Mit nem?

A cigányok miatt akarsz eljönni nem?

Akkor csinálj úgy mintha kiraboltak és/vagy megvertek volna.

Talán elköltöztök.

Ha nem jön be elsőre akkor rendszeresen és rá fog jönni anyukád hogy nem kéne itt lakni.

2014. jún. 21. 19:48
 7/32 A kérdező kommentje:
Hát nem csak azok miatt... történt már hasonló eset a környéken , de őt nem érdekli...
2014. jún. 21. 19:50
 8/32 anonim ***** válasza:
89%
Sajnos Borsodban nagyon sok eladó ház van, én is egy faluban lakom, sok az idős, és ugye ha meghalnak, üresen marad a ház, és a kutya se akar idejönni, mert nincs munkahely, a környék se valami jó... A házak árai itt a béka s.gge alatt vannak, egy kicsit jobb környéken nem nagyon tudnál annyiból házat venni, amennyiért az ittenit eladod. Értsd meg anyukádat, nem olyan könnyű innen költözködni.
2014. jún. 21. 20:06
 9/32 A kérdező kommentje:
Tudom , el is hiszem , de mások meg üresen hagyják a házat és elvándorolnak innen ezt kellene tenni nekem is...
2014. jún. 21. 20:11
 10/32 anonim ***** válasza:
61%
Figyelj, ha továbbtanulsz egyetemen/főiskolán, akkor válassz valami távolabbit, és addig tudsz kollégiumban lakni amíg el nem végzed, aztán már több lehetőséged lesz kitörni onnan.
2014. jún. 21. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!