Üdv mindenkinek! Itt lakok jelenleg Borsodban ami egy rémálom. Még csak 17 vagyok de már költözni akarok innen jó messzire. Anyámnak mondogatom hogy menjünk innen el, de ő nem akar meg se akarja próbálni eladni a házat. Mit tehetnék?
" De van mert képzeld már sikerült részt vennem egyszer egy táborban külföldön"
Na ITT estem le a székről... de nem a röhögéstől.
utolsó: Szövegértés NULLA!
Mit írtam okoska? Én is ózdi voltam. Ezzel kezdtem.
olvasd már el a korábbi hsz -t mielőtt az észt osztod hülyegyerek!
Megírtam, mit KELLENE tennie. Mit csinált? A kifogásokat kereste. Megírtam, hogy szokja meg itthon a másik világot mert külföld TÉNYLEG más. Erre jön egy olyan hülyeséggel, hogy ő már volt ott táborban. Peeeersze. Egy hét külföldi táborozás persze tökéletesen megismerteti őt a külföldi élet minden rejtelmével.
Kettőnk közül Te trollkodsz és nem én. Én max kiakadtam a kérdező modorán és hülyeségén. Az ilyen tényleg nem való a világba.
Kedves kérdező! Kaptál válaszokat, hideget is meleget is. Mi baj vele?
Anyádnak hiába mondogatod, nem ő az, aki költözni akar. Pláne nem külföldre. Anyád -egyébként- milyen nyelveket beszél? Melyik országban találna munkát? Mert az csak egy dolog, hogy felszámolja az életét egy borsodi faluban, és elindul a nagy semmibe egyedüli keresőként, egy éretlen gyerekkel a hátán, aki például azt sem tudja, mennyibe kerül külföldön egy diploma, nemhogy azzal nem számol, hogy annak az árát meg is kell keresni.
Bizony kell még neked az az egy év, hogy nagykorú légy, befejezd a középiskolát, és nekivágj a világnak egyedül. Pénz, segítség és kapcsolatok nélkül.
Az meg direkt jó lesz, hogy anyád ott marad, hogy legyen fedél a fejed felett, mikor majd - esetleg - fejvesztve menekülsz vissza
Nőj fel, érj meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!