Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Üdv mindenkinek! Itt lakok...

Üdv mindenkinek! Itt lakok jelenleg Borsodban ami egy rémálom. Még csak 17 vagyok de már költözni akarok innen jó messzire. Anyámnak mondogatom hogy menjünk innen el, de ő nem akar meg se akarja próbálni eladni a házat. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 19:08
1 2 3 4
 21/32 acelsziv ***** válasza:
52%

" De van mert képzeld már sikerült részt vennem egyszer egy táborban külföldön"

Na ITT estem le a székről... de nem a röhögéstől.

2014. jún. 23. 08:27
 22/32 A kérdező kommentje:
Leestél a székről? Nagyon helyes! Még a szék is gyűlöl téged :)
2014. jún. 23. 11:45
 23/32 anonim ***** válasza:
Na, látszik, hogy hova valósi vagy. Szerintem maradj is ott, jó helyed van.
2014. jún. 23. 12:01
 24/32 acelsziv ***** válasza:
33%
szerintem is maradj ott pláne az utolsó hozzáröffenésed után. Nem vagy a nagyvilágba való.
2014. jún. 23. 22:45
 25/32 anonim válasza:
Acelsziv te meg a kisvilágba se vagy való , csodálkozol most mi hogy beszólt neked a kérdező , jogosan tette mert te is baszogattad. Ahelyett hogy segítenétek neki , itt dobálóztok ilyen szavakkal hogy maradj ott stb. Én tudom milyen helyzetben van voltam ózdi. De gondolom te meg a másik válaszoló nem tudjátok hogy mit jelent az hogy rossz környék , szegénység csak trollkodtok itt vele -.-
2014. jún. 24. 07:53
 26/32 acelsziv ***** válasza:

utolsó: Szövegértés NULLA!

Mit írtam okoska? Én is ózdi voltam. Ezzel kezdtem.

olvasd már el a korábbi hsz -t mielőtt az észt osztod hülyegyerek!

Megírtam, mit KELLENE tennie. Mit csinált? A kifogásokat kereste. Megírtam, hogy szokja meg itthon a másik világot mert külföld TÉNYLEG más. Erre jön egy olyan hülyeséggel, hogy ő már volt ott táborban. Peeeersze. Egy hét külföldi táborozás persze tökéletesen megismerteti őt a külföldi élet minden rejtelmével.

Kettőnk közül Te trollkodsz és nem én. Én max kiakadtam a kérdező modorán és hülyeségén. Az ilyen tényleg nem való a világba.

2014. jún. 24. 09:07
 27/32 anonim válasza:
Jah látszik rajtad hogy az voltál szerintem neked is ott kellett volna maradnod !
2014. jún. 24. 09:59
 28/32 anonim válasza:
És ha tényleg volt táborban? Mi közöd hozzá? Biztos nem hülyeségből írta...
2014. jún. 24. 10:05
 29/32 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Kaptál válaszokat, hideget is meleget is. Mi baj vele?

Anyádnak hiába mondogatod, nem ő az, aki költözni akar. Pláne nem külföldre. Anyád -egyébként- milyen nyelveket beszél? Melyik országban találna munkát? Mert az csak egy dolog, hogy felszámolja az életét egy borsodi faluban, és elindul a nagy semmibe egyedüli keresőként, egy éretlen gyerekkel a hátán, aki például azt sem tudja, mennyibe kerül külföldön egy diploma, nemhogy azzal nem számol, hogy annak az árát meg is kell keresni.

Bizony kell még neked az az egy év, hogy nagykorú légy, befejezd a középiskolát, és nekivágj a világnak egyedül. Pénz, segítség és kapcsolatok nélkül.

Az meg direkt jó lesz, hogy anyád ott marad, hogy legyen fedél a fejed felett, mikor majd - esetleg - fejvesztve menekülsz vissza

Nőj fel, érj meg!

2014. jún. 24. 12:45
 30/32 anonim válasza:
9%
Kedves kérdező , irj nekem én tudom rá a megoldást. Itt az emberek nem segitenek neked , inkább lehurrognak és belédrúgnak minthogy segitsenek.
2014. jún. 24. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!