Nem másra akarok terelni a felelősséget, de gyerekként nem tudtam befolyásolni, és anyám a módeszereivel kiészített?
Híztam, mert zabáltam, mert azt mondta, dagadtan nem fogok kelleni senkinek, mindezt 11 évesen és úgy hogy tabu volt eza téma nekem, a caládnak, persze, hogy zavarba hozott és ettem, hogy lássa, tüntetek...
Meg az utána lévő dolgok is. Pánikbeteg lettem, mert mindenért stresszeltetett, kis dolgokért is, és most is bolhából elefántot csinálok, depis leszek, ha valakivel vége, akkor is,ha csak ismerkedés volt. Ha amúgy is ideges vagyok, akkor is csak tovább streszel, soha nem nyugtat meg.
Ha valaki bántott, mellé állt, engem meg idiótázott..
önbizalmamat, énképemet 0-ra vitte, más duci kislányként, tiniként se érezte magát gáznak, volt önbizalma, nekem átlagként se, hála neki...másban sincs
Ha az a kérdés, hogy anyukád kikészített e, akkor igen. Pedig pontnaz ellenkezőjét kellett volna tennie: bíztatni, nyugtatni.
Kedves anyukád lehet...
Neki semmi baja nem volt sem magáal, sem a szüleivel.
Harmónikus volt minden, most is szépen beszél róluk, nem kolja őket semmiért. Látszik is rajta, hogy nem sérült sehogy. Épp ezért át se érzi az én problémámat. Ha modntam neki, hogy miatta van, fel se fogja, elnézést se kér, vagy nem is tudom...
Tegnap tesóm is mondott neki valamit, ott is védte magát.
Anyám tökéletesnek hiszi magát. Minden úgy jó, ahogy gondolja. Ha én másképp csinálom, akkor már beszól, abba is, hogy mekkora lángon akarom főzni a pudingot. Vagy hogyan mosogatok...
JAhh, és 25 vagyok, nem 15, akármennyire is bénának tűnök, ez a sebektől van...
8#!
sok ember eszik a stressz miatt. (sok meg pont nem)
már vártam mikor jön valaki ezzel. Te nem ilyen vagy? Örülj neki. Más meg pont ilyen képzeld el.
" Híztam, mert zabáltam, mert azt mondta, dagadtan nem fogok kelleni senkinek "
én erre értettem. tudom, hogy vannak olyanok, akik evésbe menekülnek a problémák elől. de itt pont azon van a hangsúly, hogy az anyja mondta neki, hogy ne egyen annyit, mert nem lesz jó vége, ő meg csak azért is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!