Nem másra akarok terelni a felelősséget, de gyerekként nem tudtam befolyásolni, és anyám a módeszereivel kiészített?
Híztam, mert zabáltam, mert azt mondta, dagadtan nem fogok kelleni senkinek, mindezt 11 évesen és úgy hogy tabu volt eza téma nekem, a caládnak, persze, hogy zavarba hozott és ettem, hogy lássa, tüntetek...
Meg az utána lévő dolgok is. Pánikbeteg lettem, mert mindenért stresszeltetett, kis dolgokért is, és most is bolhából elefántot csinálok, depis leszek, ha valakivel vége, akkor is,ha csak ismerkedés volt. Ha amúgy is ideges vagyok, akkor is csak tovább streszel, soha nem nyugtat meg.
Ha valaki bántott, mellé állt, engem meg idiótázott..
önbizalmamat, énképemet 0-ra vitte, más duci kislányként, tiniként se érezte magát gáznak, volt önbizalma, nekem átlagként se, hála neki...másban sincs
Ő ezekre nem is emlékszik, és igen. Mondtam neki most, és azzal jött, hogy csak kitalálom, miért most mondom...
Beszólt, hogy minek nekem még egy szendvics..ahelyett, hogy megpakolt volna egy tányérat mellé zöldséggel, hogy eltelítsen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!