Szeretnék segíteni az anyámnak, de hogyan tehetném?
Érzem rajta, hogy már teljesen ki van idegileg és másról sem tud beszélni, csak a barátnőjéről. Megpróbálom röviden leírni, hogy miről is van szó.
2 évvel ezelőtt megismert egy 50 éves (de fiatalos) nőt, nagyon jó barátnők lettek. Aztán a nő férje betegség miatt meghalt és onnantól a feje tetejére állt minden. A nő kétségbeesetten kereste magának a pasikat, egész nap a társkeresőn lógott, még akkor is amikor anyához jött át, vagy valamelyik pasi hívta és anyám előtt csevegett ott vele, nem zavartatta magát. Volt olyan amikor a nő azért hívta fel anyámat, mert az egyik pasi (akivel 2x találkozott) pénzt kért tőle autóra "kölcsön" és felhívta anyát, hogy szerinte adjon-e neki pénzt. Anya már akkor is nagyon ideges volt, mert aggódott, hogy mit fog csinálni... Aztán a nő összejött egy alkoholista pasival, aki pár hét után oda is költözött hozzá, aztán megverte. Anyámat hívta fel segítségért. Szegény azt se tudta mit csináljon, mert mi van ha a pasi aztán ide jön hozzánk... így végül felhívta a nő egyetlen rokonát, a testvérét. Az kocsiba ült és 200 kilométert levezetett, a rendőrséggel vitték el a pasit. De a nő később visszafogadta, annak ellenére, hogy többször figyelmeztettük, hogy ne tegye. De a pasi hitegeti, hogy mennyire szerelmes belé. Később a nő testvérének lett volna a születésnapja, de nem megy el, mert a pasival mennek a Balatonra... Amikor ezt anya elmesélte, hát nem találtam szavakat...
Mondtam neki, hogy hagyja a franca, de látom, hogy nagyon megviseli ez az egész. És a nő nem hagyja békén. Ha anya nem veszi fel a telefont neki, akkor apán keresztül hívogatja és meséli neki ezeket a dolgokat, amiket művel... Mit lehetne tenni? Elegem van már nekem is abból, hogy ez a nő így kikészít mindannyiunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!