Hogyan mondjam el anyámnak hogy apamhoz szeretnek koltozni?
Figyelt kérdés
Anyam 1-2 re felkapja a vizet egyfolytaba ut,ordit,szid.
Egyfolytaba szobafogsagba vagyok.husvetkor azert voltam szobafogsagba mert kabatba mentem at mas varosba motorral es nem egy poloba..idegileg mar nem birom. 50 meterre van a gimi amibe jarni fogok(tenyleg 50 m) es azt akarjanhogy koleszos legyek mert mar nem birja idegileg meg ott rendet tanulok.apamhoz szeretnek koltozni vele nagyon jol megvagyok
Csak anyam miatt nem vagyok ott viszont mostmar nembirom. Hogyan mondjam meg neki hogy apamhoz koltoznek? 15F
2014. ápr. 22. 12:48
1/14 anonim válasza:
Eloszor is apaddal kellene beszélni, hogy o egyaltalan akarja e. Aztán biróság, gyermekelhelyezes megvaltoztatasa.
2/14 anonim válasza:
Beszéld meg édesapáddal szerintem anyukáddal komoly gondok vannak.
3/14 anonim válasza:
Amúgy kizárt, hogy felvegyenek koleszba, ha az iskola mellett laksz.....
4/14 anonim válasza:
Csak anya elakarja tüntetni otthonról a gyereket, tudjátok a pénz az jöhet, de a gyerek azért útban van.
5/14 A kérdező kommentje:
Apa az benne lenne mivel mar nemegyszer kerdezte tolem.
3 eve volt a vallas akkor ia csak azert maradtam anyaval mert aztmondta hogy vagy hulyeseget csinal vagy elkoltozik messszire.miatta volt a vallas is
2014. ápr. 22. 13:05
6/14 anonim válasza:
Nem kell am mindent elhinni, amit egy kis tini itt ir.....
7/14 meme23 válasza:
Szóval te is az említett anyák közé tartozol.
8/14 meme23 válasza:
Amúgy nem kell mindent elhinni amit egy nőcske ír!
9/14 anonim válasza:
Anyák akik zsarolnak, fenyegetőznek véléskor. Amikor aztán meg van a pénz, bocsánat akarom mondani gyerek, akkor már csak útban van. A társadalom al...................!
10/14 anonim válasza:
Nos, meme kedves, ugy is fogalmazhattam volna, hogy nem kell mindent elhinni, amit itt írnak. Kortól függetlenül. De azt tudhatnád, hogy a kamaszok szeretnek mindent eltulozni, nem is kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!