Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el anyámnak...

Hogyan mondjam el anyámnak hogy apamhoz szeretnek koltozni?

Figyelt kérdés

Anyam 1-2 re felkapja a vizet egyfolytaba ut,ordit,szid.

Egyfolytaba szobafogsagba vagyok.husvetkor azert voltam szobafogsagba mert kabatba mentem at mas varosba motorral es nem egy poloba..idegileg mar nem birom. 50 meterre van a gimi amibe jarni fogok(tenyleg 50 m) es azt akarjanhogy koleszos legyek mert mar nem birja idegileg meg ott rendet tanulok.apamhoz szeretnek koltozni vele nagyon jol megvagyok

Csak anyam miatt nem vagyok ott viszont mostmar nembirom. Hogyan mondjam meg neki hogy apamhoz koltoznek? 15F

2014. ápr. 22. 12:48
1 2
 11/14 meme23 ***** válasza:
9%
Kedves előttem szóló ne mond meg, kitalálom! Nő vagy.
2014. ápr. 22. 13:28
 12/14 meme23 ***** válasza:
9%
Talált Szépségem?
2014. ápr. 22. 13:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 14 évesen költöztem el a nagyszülőkhöz otthonról, életem legjobb döntése volt :)

Felhívtam őket egyszer telefonon, hogy odaköltözhetek-e a kutyámmal, ha az övék meghal? (azzal zsaroltak, hogyha elköltözöm akkor elaltatják, és az ottani kutya pedig 16 éves volt és nagyon beteg)

Úgy 3 hónappal később kaptam egy hívást (hétfőn), hogy szombatra pakoljak össze, mert értem jönnek kocsival.

Csütörtökön odaálltam anyám elé és közöltem, hogy elköltözöm kutyával együtt. Nos, olyan mérgesnek még sose láttam... 3 hónapig nem állt velem szóba, de nem bántam.

Először mindenképpen apáddal beszéld meg és hogyha ő 100%-ig beleegyezik és már az is megvan, hogy mikor cuccolsz át hozzá, akkor közöld vele! Ki fog akadni, arra azért készülj fel.

21/L

2014. ápr. 22. 13:41
 14/14 A kérdező kommentje:

Nagyon koszonom kedves elozo.

10.esnek meg uzennem hogy mennyire orulnek ha csak tuloznek..

2014. ápr. 22. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!