Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el anyámnak hogy...

Hogy mondjam el anyámnak hogy nem vettek fel egy középsuliba se?

Figyelt kérdés
értelmes választ kérek

2014. ápr. 25. 14:54
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor mit tudsz csinálni? Be lehet adni még valahová?

Mindenképpen kénytelen vagy elmondani, mert úgyis csak idő kérdése, hogy megtudják. Állj elé minél előbb és nyugodt, nem bűnbakot kereső hangnemben mondd meg neki, hogy nem vettek fel sehová.

2014. ápr. 25. 14:59
 2/27 anonim ***** válasza:
51%
Így:Figyu mutter nem megyek suliba mer hülye vagyok vágod mutter
2014. ápr. 25. 15:00
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy vannak úgynevezett gyűjtő iskolák, ahová mindenkit fel kell, hogy vegyenek, míg az illető tanköteles. Olyan nincs, hogy tanköteles vagy, de nem járhatsz sehová, mert nem vettek fel. (legalább is az én időmben még így volt)
2014. ápr. 25. 15:03
 4/27 anonim ***** válasza:
4%

Ne szivass már... ha nem vettek fel egy középsuliba se, akkor most nem fogsz suliba menni... Persze, a félreértések miatt, leszögezem hogy nálam a középsuli az a 9-12 osztály. Bár én erdélyi vagyok, nálatok nem kötelező a 10 osztály?

Nem létezik...

Ha meg nem a 9-12-t mondod, az fősuli :) .

2014. ápr. 25. 15:04
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
amikor én felvételiztem (6 éve volt már mondjuk...) akkor is voltak még gyűjtőiskolák (most is működik még a than károly pl), simán mondd meg neki, hogy anya, nem vettek fel sehova, és majd ketten kitaláljátok mi legyen
2014. ápr. 25. 15:07
 6/27 anonim ***** válasza:
17%

Persze, most mindjárt azt akarod velünk elhitetni, hogy 14 éves vagy, és VELED közölték, hogy felvettek-e vagy sem, csak így, a szüleid háta mögött. (mellesleg, a már többek által említett gyűjtők léteznek még, tehát olyan nincs, hogy nem fogsz sehová járni, mert 16 éves korodig muszáj).

Szóval jobb kamut találj ki, ez unalmas.

2014. ápr. 25. 15:13
 7/27 anonim ***** válasza:
28%
Egy h*lye ember hogy várhat értelmes választ? :D
2014. ápr. 25. 15:20
 8/27 anonim ***** válasza:
98%

6-os!

Miért lenne kamu? A felvételről írásban értesítenek és a gyerek nevére küldik a borítékot.

Ha valakit nem vesznek fel sehova, akkor még ott a pótfelvételi időszak és később, ha úgy se sikerült a választott iskola, CSAK aztán jön a "gyűjtő"iskola

2014. ápr. 25. 15:22
 9/27 anonim ***** válasza:
13%

Na látod ezért kellett volna akkor tanulni amikor anyád mondta!

Remélem jól megvernek és egy életre megjegyzed ezt a leckét.

2014. ápr. 25. 15:33
 10/27 anonim ***** válasza:
85%

FELLEBBEZÉS!

És csak annyit mondj:"anya,légy szíves segíts,mert megjöttek az értesítések a középiskolából,és úgy látszik,nem vettek fel sehova!"

Ha normális anyád van,akkor először kiakad,aztán segít.

2014. ápr. 25. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!