Igaza van az anyámnak, hogy túl tavasziasan öltözök fel, amikor iskolába megyek?
Reggelente mostanában 1-2 fok van, de délután meg kb. 8-10 fok, így én egy vékonyabb tavaszi kabátot veszek fel a vastag helyett, mert a téli kabátban olyan hülyén nézek ki. Meg mert nagyon vágyok már a tavaszra, meg hogy vékonyabban öltözhessek.
Reggel vékony kabátot és sálat veszek fel, amikor kimegyek, akkor kicsit hideg van benne, de délután meg 10 fok közelében ha nem fúj a szél jobban, akkor kb. simán pulcsiban se nagyon fázok kint.
Igaza van az anyámnak, hogy még vastagabb kabátban kéne elmennem, nem ilyen tavasziasan öltözködni?
18/F
Én is tavasziasa öltözök! Nekem eleve melegem van már a télikabátomban, bőven el lehet viselni a tavaszi kabátot. Volt, hogy már egy vékony harisnyát is felvettem egy hosszabb ruhával, csizmával. Szerintem belefér ebbe az időjárásba az öltözködésed, nincs hideg! :)
18/L
Szerintem igaza van, ugyanis attól, hogy most épp nem fázol meg, hosszútávon még összeszedhetsz valami vesebetegséget, vagy ilyesmi.
Főleg reggel hideg van még - azért csak tél van egyelőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!