Szerintetek jogos a problémám, vagy anyámnak van igaza? ( többi lent)
"az, hogy miért jöttem vele össze, mellékes"
Hát, igazából nem, mert bármi más indok a "mert szeretem"-en kívül nevetséges.
Szerintem a lány részéről érthető a rajongás. Idősebb férfi, aki odavan érte, biztos van szövege, tehetsége, pénze, kiállása akármi. Nem hinném, hogy azért van vele mert pénzes, egyszerűen egy ilyen korú lánynál ez okot ad a rajongásra, ha valaki dolgozik és jól keres vele, státuszszimbólum, hogy valamit jól csinál és elér valamit az életben.
A korabeli fiúkáknak ezek még mind nincsenek. Teljességgel érthető, hogy felnéz rá és rajong érte. Itt nem is a lánnyal van probléma, ilyen korban a többség ilyen, én is csillogó szemekkel néztem az ilyen férfiakat.
DE, a férfival hatalmas gondok lehetnek. Ha valóban felnőtt lenne racionálisan és érzelmileg is, eszébe sem jutna egy tizenéves kislánnyal, aki durván a lánya lehetne keveregni. Lelki vagy mentális problémái lehetnek, de valami önképzavara mindenképpen van, ha a korosztályánál labdába sem rúghat. Akik ennyi idősen kislányokat kergetnek, ott valami takargatni való van.
egy majd negyven éves egzisztenciával rendelkező állítólag ffi mit akar egy taknyos 17 évestől? nem csak te vagy az, minden 17éves az...
szellemileg ennyire vissza van maradva?
apád nem szeret, és azért dugatod magad új apuval?
számomra az beteg, nem a te rajongásod iránta, mert ez nem szerelem, ez rajongás, hanem hogy egy 40éves mit akar egy tinitől?
ez beteges és undorító is.
te sem vagy nő, kislány vagy. nem zavarna, hogy egy kólát nem tudsz magadnak venni? mindent ő fizet? tudod, hogy hívják ezt...igen ÚGY!
szánalmas a te "férfid"
nekem az egész ott meredek, hogy 17 éves vagy, és elötte voltak idösebb barátaid, söt veled hasonlokoru is... kb. 4 honapja vagy együtt ezzel a beteg ürgével, de ugy irsz, mint ha már minimum 3 éve együtt lennétek..kis nyaralás, kis szombatok, kis lof.asz...
nem tudok ehhez mit hozzászolni...egy kis d.ugomuci vagy ennyi "elöélettel"..4 kemény honap.. és ti "apuval" nagyon szeretitek egymást...pfff.
beteges az egész, de a szüleid se százasok, hogy hagyták, hogy egy kis k.urva legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!