Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 19 évesen szexkapcsolat, mit...

19 évesen szexkapcsolat, mit szólnátok?

Figyelt kérdés

Nincs párom már lassan 1 éve. Az egyik exbarátommal szeretnénk lefeküdni, de nála nem lehet, nálunk meg úgyis megtudnák, mindenki itthon van. És valahogy mindig tudták, ha történt valami...

Szóval a kérdésem adott. Ti beleszólnátok ebbe? Elítélnétek?

2014. ápr. 13. 14:04
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
43%
Én nem ismerem a budapesti lehetőségeket, mert kisvárosi vagyok. De azt tudom, hogy vannak olyan diákmunkák, ahol nem kell bejárni, mert otthon is el lehet végezni őket, lehet hétvégén dolgozni, ünnepnapon, suliszünetbe, éjszaka, lehet fordító munkát vállalni, a diákszövetkezetek változatos kínálattal rendelkeznek. Mellesleg aki diákmunkát végez, az könnyebben el is tud később helyezkedni, mert lesz bizonyos szakmai múltja. Nem ismerem a képességidet, az érdeklődési körödet, használd a fantáziád.Ha tudsz hangszeren játszani, állj be valahova és kalapoj, ha jól rajzolsz, adj el képeket, modellkedni is keresnek diákokat. Budapest lényegesen többet tud nyújtani, mint az a városka, ahonnan én elindultam. Siófok iszonyat sok fiatalt szippant fel nyáron. Kapirgálj ezen a vonalon, nem tudok neked biztos receptet adni, mert nem ismerlek, és ami nekem bejött, neked lehet, hogy nem fog. Mosogatót is folyamatosan keresnek az éttermek Budapesten is. Én mosogatással kezdtem külföldön. Gondolkodj. Aki keres, az talál.
2014. ápr. 15. 18:18
 62/64 A kérdező kommentje:
A te idődben lehet, hogy így volt. De most könyörögni kell 400 ft-os órabéres 2 óra melóért.
2014. ápr. 15. 18:19
 63/64 anonim ***** válasza:
Tudod kislány, most olyat szóltál, ami az én számat is elhagyta egyszer. Apám szemrehányást tett 25 évesen, hogy neki az én koromban állt a családi háza, volt felesége és 2 gyereke, nekem meg nincs semmim, albérletbe lakom, egy senki vagyok. Nagyon fájt, és én is azt válaszoltam apámnak, hogy persze a ti időtökbe Kádar adott biztos munkát és az OTP hitel se úgy működött mint most a sváci frank hitel. Átérzem amit te. De minden generáció ugyanazt a küzdelmet, szerelmet, kudarcot, vágyat, dühöt, tehetetlenséget, félelmet éli át, amikor a kirepülés szélére sodródik. Mindig akkor a legnehezebb, amikor az egyén a jelenbe megéli a dolgot.Mindegy, hogy 1980-as, 2000-ret vagy 2014-et írunk. Ez egy körforgás.Majd ha lesz gyereked, hidd el,megkapod te is a neked könnyebb volt abban az időben-t. :-) De mivel most vagy fiatal, most kell tenni valamit, hogy egyszer legyen mit mesélni valakinek. Csak ma van, meg holnap. A tegnappal nem lehet mit kezdeni, megváltoztatni. Ma kell cselekednek, hogy legyen holnapod.
2014. ápr. 15. 18:48
 64/64 A kérdező kommentje:
De akkor írd le nekem, hogy hogyan csináljam! Nem élek álomvilágban, tudom mennyi a rezsi, albérlet, ezért nem költözök el!
2014. ápr. 15. 18:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!