Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 19 évesen szexkapcsolat, mit...

19 évesen szexkapcsolat, mit szólnátok?

Figyelt kérdés

Nincs párom már lassan 1 éve. Az egyik exbarátommal szeretnénk lefeküdni, de nála nem lehet, nálunk meg úgyis megtudnák, mindenki itthon van. És valahogy mindig tudták, ha történt valami...

Szóval a kérdésem adott. Ti beleszólnátok ebbe? Elítélnétek?

2014. ápr. 13. 14:04
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
78%

"De miért féltenél? Miért sérülnék?"

Mert (főleg nők között) ritka, hogy valaki teljesen szét tudja választani a szexet és az érzelmeket. És ha valakivel jó a szex, az gyakran plusz érzelmeket generál.

Egy jól működő szexkapcsolatban előbb-utóbb az egyik fél mindig többet akar, és sérül, ha nem kapja meg.

2014. ápr. 13. 14:44
 32/64 anonim ***** válasza:
66%
Szülőként nem örülnék neki és nem támogatnám, de 19 éves gyereknél nem is tiltanám. Egyszer elmondanám a véleményemet, utána nem rágnám vele a fülét. Szóval a kérdésedre a válasz: nem szólnék bele és nem ítélném el, de nem is repesnék az örömtől. Ha mondjuk ismerem a srácot, és tudom, hogy megbízható, normális kölyök, az mindenképpen jobb, mint ha alkalmi kapcsolatai lennének vagy a szomszéd családapával kezdene ki. Bár jobban örülnék, ha elintézné magának, de nem kislány már, és az ő élete. Arra az egyre kérném, hogy védekezzenek.
2014. ápr. 13. 14:44
 33/64 anonim ***** válasza:
24%
én exbaráttal nem szexelnék.. nekem is volt ilyen periodus az életemben egy 5 éves kapcsolat után, hogy nem akartam én semmit, csak jokat szexelni, teljesen érzelemmentesen..egy exbaráttal ez szinte kizárt, szerintem abbol csak egy nagy kavar lesz. nálam ez az idöszak 22 évesen jött el és tartott kb. 27 ig. öszintén én nagyon élveztem, nem kellett senkihez sem igazodnom..senki nem kért számon. annyi a különbség, hogy nekem saját lakásom volt, igy nem a szüleim elött zajlott ez az idöszak (bár engem amilyen szüziesen probáltak nevelni, fel is koncolt volna anyum) én ugy érzem nem égtem ki, söt! most 31 éves vagyok, van férjem és egy imádnivalo babánk.
2014. ápr. 13. 14:48
 34/64 A kérdező kommentje:

Ismerik jól és szerették is.

Én nem olyan lány vagyok... Nem is vágyok a szerelemre. Ha eldöntöm, hogy csak barát, akkor belefér a szex, de semmilyen más érzelem egyszerűen nem. Én szét tudom választani.

2014. ápr. 13. 14:48
 35/64 A kérdező kommentje:
Régen szakítás után 2-3 hónappal lefeküdtünk még, akkor se lett belőle semmi rossz...
2014. ápr. 13. 14:49
 36/64 anonim ***** válasza:
27%
Azt kérdezném, hogy: Miért vagy ilyen igénytelen? Lelkileg igénytelen?? Mert persze egy szeykapcsiban megkapod a testi részt...de lelkit egy aprócska morzsát sem! Miért mész ilyen dologba bele ennyire fiatalon?? Nem találsz magadnak párt? Szerelmet? Vagy nem is vágysz rá? Ha nem, akkor ennek mi az oka??
2014. ápr. 13. 15:35
 37/64 A kérdező kommentje:

Nem életcélom az, hogy legyen gyerekem, férjem és hasonlók. Ezek nélkül is teljes az életem - ahogy szerelem nélkül is.

Majd ha jön, oké, de nem várok rá.

Ez miért szegénység, igénytelenség? Miből gondolod te mégis azt, hogy nekem így nem teljes az életem? Miért kell egy kötelező sémát követni??

2014. ápr. 13. 15:38
 38/64 A kérdező kommentje:
Épp elég volt egy jó időre a 3 éves kapcsolatom.
2014. ápr. 13. 15:40
 39/64 anonim ***** válasza:
55%
Nem kell sémákat követni. De mivel érző lények vagyunk...ezért alapból vágyunk a szeretetre, a törődésre stb...amit nem csak a szüleinktől és barátainktól szeretnénk kapni, hanem a párunktól is. Tehát ezért nem érthető számomra, hogy nálad erre mi okból kifolyólag nincs igény? Vagy nem lehet, hogy van......illetve lenne.....csak elnyomod, ilyen olyan indokokkal és még magadnak sem mered bevallani??
2014. ápr. 13. 15:42
 40/64 A kérdező kommentje:

Van rá igényem, de nem halok bele, hogy 1 éve nincs senkim. Nem is érdekel ez az egész most. Időm sincs egy kapcsolatra.

Igazából az se nagyon zavarna, ha soha többet nem lenne párom, mindig feltalálom magam, sose unatkozok. Nem a kapcsolat az életem értelme.

2014. ápr. 13. 15:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!