Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 19 évesen szexkapcsolat, mit...

19 évesen szexkapcsolat, mit szólnátok?

Figyelt kérdés

Nincs párom már lassan 1 éve. Az egyik exbarátommal szeretnénk lefeküdni, de nála nem lehet, nálunk meg úgyis megtudnák, mindenki itthon van. És valahogy mindig tudták, ha történt valami...

Szóval a kérdésem adott. Ti beleszólnátok ebbe? Elítélnétek?

2014. ápr. 13. 14:04
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 A kérdező kommentje:
Az meg elhiheted hogy pont nem én vagyok, aki mindenkivel összefekszik...
2014. ápr. 13. 14:33
 22/64 A kérdező kommentje:
De minek szősz bele olyan dolgokat, amiket én nem mondtam?? Ő sem szeretne járni velem, de szexelni igen. Ennyi. Senki nem használja ki a másikat. Egy film és beszélgetés között lefekszünk, konkrétan ennyi...
2014. ápr. 13. 14:34
 23/64 A kérdező kommentje:
Évek óta nincs szó érzelmekről, csak és kizárólag barátok vagyunk, de vonzódunk egymáshoz.
2014. ápr. 13. 14:35
 24/64 anonim ***** válasza:
8%
minden egyes hozzászólásoddal csak egyre mélyebbre ásod magad. Szülőként elsüllyednék, ha ilyen gyereket sikerült volna nvelenem.
2014. ápr. 13. 14:35
 25/64 anonim ***** válasza:
54%

"de nála nem lehet, nálunk meg úgyis megtudnák, mindenki itthon van"

De ez téged nem zavar? Engem mindig zavart, nem is ment úgy, hiába kapcsoltunk filmet/zenét. És szülőként is zavarna, ha hallanám a gyerekemet amint...

EZ zavarna.

AZ pedig, hogy az exeddel kavarsz, csak olyan értelemben, hogy féltenélek, hogy megsérülsz (lelkileg).

2014. ápr. 13. 14:36
 26/64 A kérdező kommentje:

Majd legközelebb akkor válaszolj, ha tudsz normális hangnem értelmeset írni.

De a gyereked helyében össze-vissza hazudoznék neked, megérdemled. Szánalmas vagy!

2014. ápr. 13. 14:36
 27/64 A kérdező kommentje:
Mindig itthon vannak. Ha arra várnék, mikor lesz üres a lakás, addig szűz lennék, amíg itthon lakom. Nem hallják!
2014. ápr. 13. 14:37
 28/64 A kérdező kommentje:
De miért féltenél? Miért sérülnék? Én nem akarok vele kapcsolatot, ő se tőlem. Legjobb barátom évek óta...
2014. ápr. 13. 14:38
 29/64 anonim ***** válasza:
14%
Hu ezen jot nevettem h neked vegulis nem szeretkezes kell. Elmondjam mi kell neked? Hogy jol szetd.gjanak :D Es meg itt dicsekedsz vele...
2014. ápr. 13. 14:42
 30/64 anonim ***** válasza:
66%
Szexelj vele, ha jól esik. Inkább egy volt baráttal /pláne ha már e téren ismeritek is egymást/, mint egy idegennel. Felnőtt nő vagy, ne engedj beleszólást senkinek. Nem ítélnélek el.
2014. ápr. 13. 14:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!