Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 19 évesen szexkapcsolat, mit...

19 évesen szexkapcsolat, mit szólnátok?

Figyelt kérdés

Nincs párom már lassan 1 éve. Az egyik exbarátommal szeretnénk lefeküdni, de nála nem lehet, nálunk meg úgyis megtudnák, mindenki itthon van. És valahogy mindig tudták, ha történt valami...

Szóval a kérdésem adott. Ti beleszólnátok ebbe? Elítélnétek?

2014. ápr. 13. 14:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
52%

anyád hülye lányát azt.

Ha nem teszik valaki véleménye, akkor csak egy ember lehet, több néven, igaz? Hát nem. El kell, hogy keserítselek, én egy választ írtam eddig, és rajtam kívül más is idiótának tart.

2014. ápr. 13. 14:25
 12/64 A kérdező kommentje:
Ugyanaz a bicskanyitogató stílus. :) Biztos véletlen.
2014. ápr. 13. 14:26
 13/64 anonim válasza:
66%

59 és 71-es ugyanaz, máshol is ezt csinálja. magának ad igazat, szánalmas nagyon.

a kérdésedre válaszolva: semmi rossz nincs ebben, jó barátod és már voltál vele. akkor miért kéne elítélni? nem fogja kihasználni a lányt, és kinek mesélné el? mit hisz ez a prűd válaszoló? lefekszik a srác vele, majd kiírja fészre?

2014. ápr. 13. 14:27
 14/64 anonim válasza:
55%
Hát ez 1 érdekes kérdés. Csak azt nem értem, hogy miért van az, hogy ha szeretkezésre vágysz, akkor a barátodnál keresed . Ez most olyan, mintha unatkozásból egymást cirógatnátok. Nem ítéllek el, nem azért, csak ha szex van a dologban az már nem barátság!
2014. ápr. 13. 14:28
 15/64 anonim ***** válasza:
25%

jó, akkor ugyanaz vagyok. ÉS nem bicskanyitogató a stílusom, de elővehetem azt is.

Normális 19 éves (ennyi idős a lányom) nem szexel csak azért expasival, mert hiány van. Sőt, nem csak 19 éves nem. Mert a szex nem arról szól, hogy hm, csokit ennék, eszek. MAjd ha megjön az eszed, megérted. NAgyon buta vagy.

2014. ápr. 13. 14:30
 16/64 anonim ***** válasza:
34%

Ha csak szeretkezni akarsz, azzal hamar kiégsz. A szexen kívül rengeteg más dolgot lehet csinálni, amivel le tudod vezetni a fölös energiádat. A szex nélkül is van élet, sőtt, jobb az élet, nincs gondod. A szeretkezés túl komplikált, olyannak való, aki kellő agyi érettséggel rendelkezik,felelősségteljes, megfelelően védekezik, mellesleg a tisztelet, szeretet, vonzódás kölcsönös.

A kérdés az, azért nincs senkis 1 éve, mert még nem döntötted el, hogy akarsz, vagy azért, mert rossz helyen keresel, vagy azért, mert olyan elviselhetetlen vagy, hogy kevesen akarnak többet egy numeránál és azokat is lasszóval kergeted. Nem ismerlek, de azt tudom, túl fiatal vagy ahhoz, hogy elsüllyedj a sivár dugipartner kapcsolatba. Ha értékesnek érzed magad, ne szúrd el a legszebb éveidet. Nem ártana egy komoly önvizsgálaton átesni.

Igazából te szeretkezni akarsz vagy arra vágysz, hogy valaki szeressen, szeretgessen téged? A kettő nem ugyanaz. A szeretetk*rvák azok, akik bármit megtesznek azért, hogy egy szép szót, egy kedves ölelést kapjanak. Ezek az emberek önbizalomhiányban szenvednek, mondhatni, vadásszák a like-okat a facebookon, állandóan fotózzák magukat, mert örökösen visszaigazolást várnak, hogy fontosak, szépek. Tehát a kérdésed összetett, és sok okra vezethető vissza. Gondold át, ne hamarkodd el, s légy őszinte magadhoz. Legalább magadnak ne hazudj. Ne légy kertészlány, aki egyik meleg ágyból a másikba megy. Az ilyeneknek nincs értékük, a húspiacon is csak egyszer húzzák fel. Sajnálom, hogy erről nem tudsz a szüleiddel komoly szinten beszélgetni. Én se tudtam, ezért próbálok neked segíteni.

17/64 A kérdező kommentje:
Miért, kinél keressem? Nem szeretkezésre vágyom. Nálam a szex nem egyenlő a szerelmes szeretkezéssel.
 18/64 anonim ***** válasza:
0%
bátran írjatok amodiknak, IP alapján szívesen megkeresik nektek, hogy közöm nincs a másikhoz, de ti biztosan jobban tudjátok. Buta banda. HA nem teszik egy vélemény, akkor troll, akkor több néven ír.
2014. ápr. 13. 14:31
 19/64 A kérdező kommentje:

Nem akarok kapcsolatot. Volt 3 éves kapcsolatom, elég volt egy időre. Szeretek egyedül lenni, jól meg vagyok társ nélkül is. De szexre azért vágyom.

Még legalább 2-3 évig nem akarok tartós, komoly kapcsolatot.

2014. ápr. 13. 14:32
 20/64 anonim ***** válasza:
19%
pusztán szexre használni valakit ocsmány dolog, pláne, ha voltak irányodban érzelmei. MEgérdemelnéd, hogy egyszer téged használjanak így.
2014. ápr. 13. 14:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!