Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 19 évesen szexkapcsolat, mit...

19 évesen szexkapcsolat, mit szólnátok?

Figyelt kérdés

Nincs párom már lassan 1 éve. Az egyik exbarátommal szeretnénk lefeküdni, de nála nem lehet, nálunk meg úgyis megtudnák, mindenki itthon van. És valahogy mindig tudták, ha történt valami...

Szóval a kérdésem adott. Ti beleszólnátok ebbe? Elítélnétek?

2014. ápr. 13. 14:04
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:

Azzal hogy mit gondolnak nem tudsz mit kezdeni sajnos az nem rajtad áll, és már tudod, hogy azt gondolják.

Próbáljatok hotelba, motelba, vagy hozzá menni stb.

2014. ápr. 13. 20:41
 52/64 anonim ***** válasza:

Vegyetek ki egy olcsóbb szállodai szobát. Nem tudom hol laksz, de biztos van ilyen.. 10-15ezerből már meg lehet úszni és még talán ellátás is jár hozzá.

Ott nem hallja senki.. vagy ha hallja is hát ez van. A szüleidnek meg mondhatod, hogy találkozol egy barátoddal ott ahol lakik és nem jössz haza este csak majd holnap délután...

2014. ápr. 14. 10:46
 53/64 anonim ***** válasza:
18%
Miből gondolod, hogy ez a 19 éves IQ bajnok elmegy 10-15 000-ért motelba? Ha lenne rá kerete, már rég megtette volna.Én azt javaslom, inkább 15-20 000-ért béreljen egy szobát, és vigye fel oda a húst.Ezt az összeget diákmunkával meg lehet keresni, vagy dobják össze a sráccal. Esetleg ledolgozza a szoba árát a főbérlőnél, vagy másnak is bérbe adja a kis szőröst és kis van termelve a dugiszoba ára. Mivel elmúltál 18, papíron felnőttnek számítasz, nem szólhatnak bele az életedbe. Magaddal szúrsz ki, nem velük, kivéve, ha a nyakukra viszel egy gumiszökevényt. Azt már nem akartam javasolni, hogy oldjátok meg egy kieső buszmegállóba.Az ingyenes. A gyereknek elég 2 perc, te meg amúgyse arra vágysz, hogy szeretgessenek, simogassanak, felesleges udvarolni a rudinak, teszi a dolgát. Igazán sajnálom, hogy a szüleid egy nő nemű lényt csináltak belőled, amikor lehetnél egy érzéki, bájos, tünemény egy komoly fiú oldalán, aki a tenyerén hordana, kedvesének szólítana. Ezt érdemelné egy normális 19 éves kislány, nem azt, hogy érzelmek nélkül du*ják, mint a lopott biciklit.Megalázó rongynak lenni ilyen fiatalon. Gondold át kérlek. A saját érdekedben. Remélem idővel majd vágysz valami mélyebb érzelemre, érintésre, és nem akarsz többé csak szexet. Ez akkor történik meg, ha megérsz agyilag is.
2014. ápr. 14. 14:06
 54/64 A kérdező kommentje:

MINT IRTAM, VOLT KOMOLY KAPCSOLATOM! NE ALLITS MAR BE UGY, MINTHA CSAK BSZNI AKARNEK EGESZ ELETEMBEN!

Ekkora idiota nem lehetsz!!!

2014. ápr. 14. 15:27
 55/64 A kérdező kommentje:
A stilusod meg undorito, alpari!!
2014. ápr. 14. 15:28
 56/64 anonim ***** válasza:
100%

20 éves vagyok, hasonló helyzetben, mint te kérdező. Annyi a különbség, hogy nem az exem, mert sosem jártunk, de már régen is volt köztünk szex, illetve mi meg tudjuk oldani, mert neki saját lakása van. Egy 3 éves kapcsolaton vagyok túl jelenleg, szintén nem vágyom újabb komoly párkapcsolatra. Múltkor apukám konkrétan pont megkérdezte, hogy amúgy nem hiányzik-e a szex. Mondtam neki, hogy nem, mert van kivel csinálnom. Helyeselt. Nem szégyenkezett miattam (írom ezt néhány válaszoló miatt), mert felnőtt nő vagyok, ő meg felnőtt ember és tisztában van vele, hogy vannak az embereknek igényei. Ő is szexel anyámmal, nem szent misére járnak éjjel-nappal, és én is szex közben fogantam meg, ahogy ti, meg a te gyerekeitek is. Miért van ennyi prűd ember? A kérdező még csak nem is idegenek ágyába akar befeküdni, és nem minden hétvégén mással fekszik össze. Olyan partnere lenne, akivel ismerik egymást szexuális téren is, és nem áll fenn "pofáraesés" veszélye, hisz mindketten csak szexet akarnak.

Kérdező. Ha a te szüleid nem ilyen szentfazekak, mint az ide írosgató emberek, akkor nem fognak beleszólni, elítélni meg pláne - hisz a gyerekük vagy. Ha ilyenek, akkor talán összecsomagolják a bőröndöd és mehetsz, amerre látsz, mert nekik nem kell ilyen "félresikerült, erkölcstelen, semmirekellő, undorító" gyerek, és isten veled. Mindkettőre rengeteg példa van. Érdemes lenne kipuhatolózni, hogy a te szüleid melyik kategóriába tartoznak. Ha abba, amelybe az enyémek, szerencsés ember vagy, és becsüld meg őket nagyon!

2014. ápr. 14. 16:10
 57/64 anonim ***** válasza:
43%
Milyen érdekesek vagytok. Minden követ megmozgattok, próbálkoztok azért, hogy legyen hol szexelni, akár érzelmek nélkül is. Miért nem azért töritek magatokat, hogy legyen munkátok, szakmai tapasztalatotok,s így jóval könnyebb volna a felnőtté válás egyik elemét, a nemi életet is kultúrált körülmények között gyakorolni. 18 év után már igazán nem azért kéne rinyálni, hogy anyuék a szomszéd szobába vannak és hallják, amikor tömnek, meg mit szólhatnak hozzá? Tudom én, a szexhez felnőttek vagytok, a munkához meg a felelősséghez diákok, meg gyerekek, meg hasonló szánalmas kifogás gyártói. Én 19 évesen csókoltam először férfit, ti meg 19 évesen már csak szexelni akartok, mert unjátok a tartós kapcsolatot. Túl korán kezditek, de eszetek, az nincs hozzá. Ha értelmes dolgokkal kötnétek le a figyelmeteket, nem viszketne ennyire, mi több, a szívetek is vágyna valaki után, nem csak a puncitok. Ha igazán felnőtt vagy, ahogy állítod, állj szépen oda anyu meg apu elé, és mond meg nekik, hogy arra az elhatározásra jutottál, hogy kiveszel egy szobát, albérletet ahol élheted a felnőttek életét. Nem akarsz a terhükre lenni és bújkálni, amikor úgy érzed, kéne valami a lábad közé. Hidd el, örülni fognak neki, és segítenek abban, hogy kirepülj, hisz ez az élet rendje. Több leszel, ha kilépsz a szülők védett övezetéről. Ők, a dolgukat elvégezték kisebb nagyobb sikerrel, majd elválik, már a te kezedben van a döntés, mit csinálsz magaddal vagy a testeddel, a lelkeddel. Még lehet kufircolni pár évig, de ha más területen nem nősz fel, nem kizárt, hogy 30 évesen még mindig a szüleid házába fogod hordani az udvarlóidat, az pedig gáz. Én a te korodban repültem ki, most 31 évesen megvan mindenem hitelmentesen. A hugomék 26-24 évesek, de még mindig anyám lakásában élnek és ugyanazt a nyafogást hallgatom tőlük,hogy anyutól nem tudnak szexelni a hapsijukkal. A szabaddá válas minden téren szabaddá tesz, és a szeretkezés egy olyan nemes, szép dolog, amit nem szabad ledegralálni az érzelmek nélküli, ösztönös baxás szintjére. Ezt kell megértened. Jó dolog, hogy baráttal csinálod, de a legjobb dolog, ha a szerelmeddel teszed.
2014. ápr. 15. 17:19
 58/64 A kérdező kommentje:
Felvazolnad, kozepsuli mellett megis hogyan koltozzek el?
2014. ápr. 15. 17:30
 59/64 anonim ***** válasza:
43%
Én diákmunkával kezdtem. Először kartongyárba, aztán kenyérgyárba, közbe tanultam vezetni. 19 évesen megvolt az érettségim, technikusim, és a jogositványom. Miután megszűnt a tanulóviszonyom, rendes munkát kerestem. Albérletbe laktam 26 éves koromig,400 kilóméterre a családomtól, majd külföldre jöttem dolgozni, gyűjteni. Így van saját lakásom, földem,vőlegényem. Mindenért fizetni kell az életben. Nehéz elkezdeni, lassan gyűlik össze az a ku*rva pénz, én is kapartam a falat, amikor szívem szerint otthon szerettem volna lenni. De döntöttem! Függetlenséget akartam, hogy ne dirigáljanak bele az életembe. A hugomékat nem bírom rávenni, hogy pakoljanak, mert félnek. Rinya, rinya, rinya. Ha nem vetsz magot, nem fogsz tudni búzát aratni. Az évek nagyon repülnek, mai fejemmel azt mondom, 20 évesen kellett volna eljönnöm. Ne azt keresd, miért nem tudsz valamit megcsinálni, hanem azt, hány módon tudod azt véghezvinni. Ha van célod, az eszköz is meglesz hozzá. Légy okos és türelmes! Próbálj az orrodnál tovább látni és ne a kortársaidból indulj ki. Legyen egyéniséged, küzdj azért, amit a szívügyednek hiszel. Én csak ennyi útravalót tudok neked adni. Tök mindegy hogy csinálod, csak kezd el!Őrülten szerencsés vagy a 19 éveddel, a világ számos lehetősége a lábaid előtt hever, csak le kell nyúlni értük.
2014. ápr. 15. 17:50
 60/64 A kérdező kommentje:

A kérdésemre nem válaszoltál.

Hogy menjek diákmunkára annyit, hogy fizetni tudjak Budapesten albérletet úgy, hogy mellette középsuliba járok. Minden nap 4-ig bent vagyok.

2014. ápr. 15. 18:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!