19 évesen szexkapcsolat, mit szólnátok?
Nincs párom már lassan 1 éve. Az egyik exbarátommal szeretnénk lefeküdni, de nála nem lehet, nálunk meg úgyis megtudnák, mindenki itthon van. És valahogy mindig tudták, ha történt valami...
Szóval a kérdésem adott. Ti beleszólnátok ebbe? Elítélnétek?
Azzal hogy mit gondolnak nem tudsz mit kezdeni sajnos az nem rajtad áll, és már tudod, hogy azt gondolják.
Próbáljatok hotelba, motelba, vagy hozzá menni stb.
Vegyetek ki egy olcsóbb szállodai szobát. Nem tudom hol laksz, de biztos van ilyen.. 10-15ezerből már meg lehet úszni és még talán ellátás is jár hozzá.
Ott nem hallja senki.. vagy ha hallja is hát ez van. A szüleidnek meg mondhatod, hogy találkozol egy barátoddal ott ahol lakik és nem jössz haza este csak majd holnap délután...
MINT IRTAM, VOLT KOMOLY KAPCSOLATOM! NE ALLITS MAR BE UGY, MINTHA CSAK BSZNI AKARNEK EGESZ ELETEMBEN!
Ekkora idiota nem lehetsz!!!
20 éves vagyok, hasonló helyzetben, mint te kérdező. Annyi a különbség, hogy nem az exem, mert sosem jártunk, de már régen is volt köztünk szex, illetve mi meg tudjuk oldani, mert neki saját lakása van. Egy 3 éves kapcsolaton vagyok túl jelenleg, szintén nem vágyom újabb komoly párkapcsolatra. Múltkor apukám konkrétan pont megkérdezte, hogy amúgy nem hiányzik-e a szex. Mondtam neki, hogy nem, mert van kivel csinálnom. Helyeselt. Nem szégyenkezett miattam (írom ezt néhány válaszoló miatt), mert felnőtt nő vagyok, ő meg felnőtt ember és tisztában van vele, hogy vannak az embereknek igényei. Ő is szexel anyámmal, nem szent misére járnak éjjel-nappal, és én is szex közben fogantam meg, ahogy ti, meg a te gyerekeitek is. Miért van ennyi prűd ember? A kérdező még csak nem is idegenek ágyába akar befeküdni, és nem minden hétvégén mással fekszik össze. Olyan partnere lenne, akivel ismerik egymást szexuális téren is, és nem áll fenn "pofáraesés" veszélye, hisz mindketten csak szexet akarnak.
Kérdező. Ha a te szüleid nem ilyen szentfazekak, mint az ide írosgató emberek, akkor nem fognak beleszólni, elítélni meg pláne - hisz a gyerekük vagy. Ha ilyenek, akkor talán összecsomagolják a bőröndöd és mehetsz, amerre látsz, mert nekik nem kell ilyen "félresikerült, erkölcstelen, semmirekellő, undorító" gyerek, és isten veled. Mindkettőre rengeteg példa van. Érdemes lenne kipuhatolózni, hogy a te szüleid melyik kategóriába tartoznak. Ha abba, amelybe az enyémek, szerencsés ember vagy, és becsüld meg őket nagyon!
A kérdésemre nem válaszoltál.
Hogy menjek diákmunkára annyit, hogy fizetni tudjak Budapesten albérletet úgy, hogy mellette középsuliba járok. Minden nap 4-ig bent vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!