Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a szexkapcsolat elítélendő?
Figyelt kérdés
Vagy nem?
Miért?
2014. ápr. 9. 19:25
1/7 anonim válasza:
Nem, de én nem lennék képes rá. F/25
2/7 anonim válasza:
Nem elítélendő,felőlem csinálhatják akiknek bejön.Nekem úgysem lesz ilyenben soha részem,még szexben sem,hiába teszek érte bármit,szóval felőlem aztán... :D
3/7 anonim válasza:
Miért lenne elítélendő? Senkinek semmi köze hozzá, ha az érintett 2 embernek jó, akkor tegyék. Valaki képes rá, valaki nem.....de én azt mondom hogy soha ne mond hogy soha....mert nem tudhatod :)
4/7 anonim válasza:
Szerintem nem elítélendő, biztos jó lehet az flash csajjal.
6/7 PearlDiver válasza:
Én elvből elítélem, de maga a gondolat felcsigáz(na, ha nem lennék stabil kapcsolatban).
Néhány dolog, ami eszembe jut ezzel kapcsolatban:
Pro:
- a szex élvezetes
- ha nem akarsz elköteleződni, nem köteleződsz el
- kialakulhat belőle barátság, vagy akár szerelem is
- ha megunod, egyszerűbb abbahagyni
- erős tapasztalatszerzés
Kontra:
- ha becsúszik a baba, az *nagyon* ciki
- érzelmileg összezavarod magad, ha nem szeretetből fekszel le valakivel, lesilányul maga az aktus
- ugyanez mondható el a partneredről, ki tudja mi minden munkál benne
- nehezebb lesz utána elköteleződni valaki mellett
7/7 anonim válasza:
Teljesen rendben van.
Nekem is volt 15-20 tuti.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!