Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexkapcsolat semmi érzelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolat semmi érzelem?

Figyelt kérdés
Több hónapja tart, mind két félnek van párja. Csak akkor keresik egymást ha szex kell. Legtöbbször a fiú keresi a lányt. Ha pl. rég találkoztak, szinte minden nap keresi, aztán ha találkoztak 1hétig nem hallani felőle,de ha a srác meglátja a csajt valahol, mindig nézni, a szeme sarkából is figyeli. Ha együtt vannak, sokat csókolja, öleli, halkan, lágyan beszél vele, sokat mosolyog, minden szavára figyel. Állítólag egyikük sem akar többet a másiktól, egyik sem hagyná el a párját. Azt mondják nincs érzelem, csak jó a szex. De amiket felsoroltam ezek is érzelmek nem? Vagy ezek csak hozzátartoznak a jó szexhez?
2014. febr. 17. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Mióta érzelem az h "figyeli a szeme sarkából"? Vagy az h egy ideig keresi, aztán meg nem. És az ha szex közben nem bunkó, az sztem az alap.

Amúgy gáz magadról egyes szám harmadik személyben írni.

2014. febr. 17. 16:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Eleinte csak a szex és csók volt semmi más. Most már szex előtt és után is van ölelgetés, simogatás, a fiú sokkal kedvesebb, többet érdeklődnek egymás felől. Tudom az nem érzelem, hogy a szeme sarkából figyeli nem is arra gondoltam, de ha csak a szexről szólna a dolog akkor miért érdekli mit csinál. Keresi a lánnyal a szemkontaktust, ha a lány nem figyel, valahogy magára hívja a figyelmét, persze csak diszkréten.
2014. febr. 17. 16:35
 3/5 anonim ***** válasza:
20%
Ugyanolyan, mint bármilyen más esemény a világban. Történik valami és, hogy ki mit képzel, vagy érez hozzá, az már teljesen egyénfüggő.
2014. febr. 17. 16:39
 4/5 anonim ***** válasza:
nem. ja.
2014. febr. 17. 16:42
 5/5 anonim ***** válasza:
35%

"Több hónapja tart, mind két félnek van párja."

Ennyi elég is volt.

Ismét bebizonyították, hogy gerinc nélkül is lehet élni.

2014. febr. 21. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!