Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi azt mondja, hogy. Az ezt jelenti?
Ha azt mondja, hogy napok óta maga alatt van, az azt jelenti, hogy táplál irántam valamilyen érzelmet?
A körülmény az mindegy most, hogy miért van maga alatt, mondjuk leginkább azért, mert ismerkedő fázisban vagyunk és nem nagyon jutunk egyről a kettőre. De ez akkor azt jelenti, hogy vmilyen érzelmet csak táplál irántam, nem?
2#
Azt mondta, hogy miattam és a körülmények miatt biztosan.
lehet, hogy csak nem voltak túl jó napjai az utóbbi időben... valami nem jött össze neki...
vagy lehet, hogy csak úgy spontán nincs kedve semmihez...
Ennyi infóból bármi lehet. Persze lehet, hogy azért van letörve, mert már évek óta imád, és még csak a második randinál jártok, ő meg már a közös gyerekeitek nevén gondolkodik...
De valószínűbb, hogy többet akar tőled testileg, te valamiért nemet mondtál, ő meg nem szeret várni, ezért érzelmileg zsarol.
De mint írtam, kevés az infó. Ha azt mondod, hogy miatta van maga alatt, az még nagyon messze áll a szerelem biztos jelétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!