Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi azt mondja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi azt mondja, hogy. Az ezt jelenti?

Figyelt kérdés

Ha azt mondja, hogy napok óta maga alatt van, az azt jelenti, hogy táplál irántam valamilyen érzelmet?

A körülmény az mindegy most, hogy miért van maga alatt, mondjuk leginkább azért, mert ismerkedő fázisban vagyunk és nem nagyon jutunk egyről a kettőre. De ez akkor azt jelenti, hogy vmilyen érzelmet csak táplál irántam, nem?

2014. febr. 11. 22:43
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
azt jelenti, hogy napok óta nincs jó kedve. szarul van. szomorú. le van törve.
2014. febr. 11. 22:44
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Vagy csak valami miatt szarul van és nem minden rólad szól?
2014. febr. 11. 22:45
 3/7 A kérdező kommentje:

2#

Azt mondta, hogy miattam és a körülmények miatt biztosan.

2014. febr. 11. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor igen, valószínűleg azt jelenti.
2014. febr. 11. 22:48
 5/7 Magoran ***** válasza:

lehet, hogy csak nem voltak túl jó napjai az utóbbi időben... valami nem jött össze neki...

vagy lehet, hogy csak úgy spontán nincs kedve semmihez...

2014. febr. 11. 22:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Ennyi infóból bármi lehet. Persze lehet, hogy azért van letörve, mert már évek óta imád, és még csak a második randinál jártok, ő meg már a közös gyerekeitek nevén gondolkodik...

De valószínűbb, hogy többet akar tőled testileg, te valamiért nemet mondtál, ő meg nem szeret várni, ezért érzelmileg zsarol.

De mint írtam, kevés az infó. Ha azt mondod, hogy miatta van maga alatt, az még nagyon messze áll a szerelem biztos jelétől.

2014. febr. 11. 23:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Hmm... Ha erről lenne szó, hogy emiatt zsarol érzelmileg (mert többet akarna testileg), akkor szerinted milyen jeleket kellene észrevennem, ami biztosan ezt támasztja alá? Tehát az érzelmi zsarolást?
2014. febr. 11. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!