Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Ha egy férfi néz tieket a buszon, vagy bárhol máshol, de ti nem néztek vssza, az azt jelenti, hogy nem tetszik nektek?
Ha észreveszem, és nem viszonozom a tekintetét, akkor azt jelenti.
De azt is jelentheti egy félénk lánynál, hogy zavarban van.
Volt már, hogy nézett egy srác a buszon, nekem nagyon tetszett, de nem néztem, mert nem mertem ránézni.
Ilyenkor mindig azt érzem, hogy a szememből ki lehet olvasni amit gondolok/érzek, és nem akarom, hogy bárki is észrevegye ezt.
én minden lányt csak nézek aki tetszik, bár oda is tudnék menni, nézni azt tudok attól nem jövök zavarba de idegennél a kezdeményezés már hardcore sajnos:/ Huh csak adna vki egy jelet, csak köszönne rám egyszer vki mint 2 éve, ah~ elkezdenék vele beszélgetni! Külsőm sztem tök jó szal tetszhetek pár csajnak:p és tetszettem is.
SZAL NE NÉZETTEK SEHOVA! HANEM A KÉPEMBE TESSÉK ÉS MOSOLYOGNI, KACSINTANI hahó:D
f18
azt jelenti, hogy "ne bámulj már te kretén f*sz!"
ha visszanézek, akkor utána már nem mersz rámnézni.(ha szemmel ölni lehetne...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!