19 évesen szexkapcsolat, mit szólnátok?
Nincs párom már lassan 1 éve. Az egyik exbarátommal szeretnénk lefeküdni, de nála nem lehet, nálunk meg úgyis megtudnák, mindenki itthon van. És valahogy mindig tudták, ha történt valami...
Szóval a kérdésem adott. Ti beleszólnátok ebbe? Elítélnétek?
"És valahogy mindig tudták, ha történt valami... "
Ha mindig tudták, akkor valószínűleg hallottak. De amúgy utána mindig megkérdezték, hogy "na lányom, milyen volt a szex?" Vagy honnan tudod, hogy minden alkalomról tudtak?
Szóval miből tudnák meg, hogy szexeltek, ha szerinted nem hallanak?
Szerintük nincs olyan, hogy csukott ajtók mögött nincs szex...
12 évesen átjött egy osztálytársam, már akkor azzal jöttek, hogy mi biztos szexeltünk.
Figyelj, eldöntöd szépen magadnak, hogy érdekel e vagy se, hogy mit gondolnak. Elvégre alaptalan, ha mindig azt gondolják, csak mert csukva van az ajtó.
Nem az a lényeg ezek szerint, hogy ők mit gondolnak, hanem, hogy te. Téged zavar, hogy ezt gondolják, és visszatart. Ennyi eldöntötted. Nem akarod otthon csinálni.Ők sem feltétlen itélik el, csak téged zavar, hogy tudják.
Nem itélném el, ha ugyanazzal a személlyel járna haza de ha mindig mással, na az már gáz lenne.
Nem járnék haza mindig mással, szerintem undorító, ha sok partnerrel feküdt le valaki életében. Szerintem az 5 is sok...
Az én értékrendembe belefér, és igen, az tart vissza, hogy mit gondolnak, mit beszélnek ki a hátam mögött.
nem tudom miért kéne mindenkinek -törödésre, lelki "egybeolvadásra", szerelemre- vágynia?!
én évekig nem vágytam erre, még csak hasonlora sem!
egyetemre jártam, mellette dolgoztam, nekem csak az kellett, hogy valakivel egy jot szexeljek, ahogy meg vége öltözzön fel, csukja be az ajtot maga után és hagyjon békén. semmi ciroka-maroka, nagy beszélgetések...semmi ilyen nem kellett! ettöl se nem égtem ki, se nem voltam igénytelen! ez pont olyan, minthogy szomjas vagyok és iszok! semmi több, mint szükséglet! én se akartam sokáig párt magamnak, egyedül jártam nyaralni is, pont azért, hogy érezzem, hogy szabad vagyok, ismerkedhetek, flörtölhetek, megtehetek olyan dolgokat, amik másnak csak vágyálmok maradnak..és hülye falakat huznak, szabályokat állitanak fel saját maguknak.
menjen mindenki swingerbe, érezze jol magát, felszabadultan szexeljen egy idegennel a tengerparton, ennyi. nem tudom mit kell ezt tulragozni, meg erkölcsi baromságokat prédikálni itt..van akinek kell a simi-simi, van akinek meg csak az kell, hogy egy hus-vér férfi legyen a lába közt.
inkább nézzétek meg A nimfomániás cimü filmet, ne itt sopánkodjatok azon, hogy egy 19 éves lány szexelni akar...ráadásul nem is csoportosan, nem is idegenekkel, nem állatokkal és nem pénzért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!