Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyum olyan munkákat keres...

Anyum olyan munkákat keres nekem, ami abszolút nem illik hozzám vagy nem is értek hozzá, hogy mondjam meg neki szépen?

Figyelt kérdés

Munkanélküli vagyok,örülök,hogy segít.De állandóan olyan munkákat talál ami tőlem távol áll.

Én jellemben elég félénk,önbizalom hiányos lány vagyok. Erre meg elakar küldeni egy kocsmába pultos lánynak.

Vagy pl most olyan munkát talált ahol angolul és németűl kell beszélni,úgy,hogy angolul nem tudok,németből sem vagyok jó.Szar a nyelvérzékem.

Amikor meg szóvá teszem,hogy nem jó a munka stb én vagyok a hülye,lusta,meg vhol elkell kezdeni.Csak nem érti meg milyen nehéz nekem :/

Nem tudom mit mondhatnék neki,hogyha keres munkát nekem akkor olyat keressen amit el is tudnék végezni.

Csak egy érettségim van.

2013. szept. 26. 12:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
53%

Töröltesd amit írtam, nyugodtan. Egy lusta vagy!

A kutya is kifogás?

Majd ha egyedül leszel és éhezel, akkor talán elmész melózni vagy éhen halsz. A te mentalitásoddal a második a valószínű.

2013. szept. 26. 16:48
 72/86 anonim ***** válasza:

21 éves vagy, 5 év volt a gimi. Szóval mit is csináltál 2 évig? Itt mindenki próbál ötleteket adni a munkavállaláshoz, és neked mindhez jut vagy 2-3 kifogás.

Akkor nem kell elmenni dolgozni, ha ennyire fáj, majd eltart anyuci még egy ideig, de utána mihez fogsz kezdeni?

2013. szept. 26. 16:56
 73/86 A kérdező kommentje:

Úgy tűnik nem olvasgatjátok amiket írtam,ugyan is JELENZKEZEK MUNKÁKRA,ha nem vagyok alkalmas,nem vesznek fel arról nem én tehetek.

Akkor hívhatnátok lustának ha abszolút nem keresnék,DE KERESEK!

Van pár ismerősöm akiket elbocsájtottak és már több mint fél éve munkát keresnek,de nem találnak,na ők aztán tényleg mindent bevállalnák,mégis elutasítják őket.Biztos ők is lusták.

2013. szept. 26. 16:56
 74/86 A kérdező kommentje:
2013 júniusában érettségiztem, június óta keresek munkát
2013. szept. 26. 16:57
 75/86 A kérdező kommentje:
azért írtam,hogy évvesztes is vagyok meg az 5 éves gimi miatt is érettségiztem 21 évesen,amúgy most szeptbe töltöttem be a 21-et
2013. szept. 26. 16:58
 76/86 anonim ***** válasza:
Ezért írtam,hogy jelentkezz a legközelebbi munkaügyön ahol tudnak segíteni,vagy munkaerő kölcsönzőnél vagy állásközvetítőknél. De nálad az a probléma,hogy nem engeded hogy segítsünk. Én ennél többet nem tudok segíteni maximum azzal ha jössz hozzánk kamion mosónak vagy sofőrnek.
2013. szept. 26. 17:02
 77/86 A kérdező kommentje:
Jövőhéten akkor elmegyek munkaügyre,hátha tudnak segíteni.
2013. szept. 26. 17:04
 78/86 anonim ***** válasza:
Na ezt már szeretem. így kell csinálni. :)
2013. szept. 26. 17:11
 79/86 anonim ***** válasza:
Miért nem holnap? :-P
2013. szept. 26. 18:21
 80/86 anonim ***** válasza:
53%
Holnap péntek van, meg rossz időt mondanak és azért :D
2013. szept. 26. 18:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!