Talán azért nem mentem OKJ-ra amíg tudtam volna,mert gimibe jártam!
Az állatkert úgy nincs messze autóval.De tömegközlekedéssel innen katasztrófa lenne.Megnéztem a linken lévő állásokat.
Utána nézek,hogy tudok eljutni innen oda,mert Újpestre kicsit körülményesbb eljutnom.De nem lehetetlen :D
Köszi!
2013. szept. 26. 16:25
62/86 A kérdező kommentje:
Ja és OKJ-re kell érettségi bizonyítván.Szóval akármennyire is elakartam menni nem tudtam.Pedig akár hiszitek akár nem, megpróbáltam jelentkezni kutyakozmetikaira.Mondtam csak 2 évem van hátra a gimiből.De azt mondták érettségi bizonyítvány kell hozzá.
2013. szept. 26. 16:28
63/86 anonim válasza:
Minek mentél 5 éves gimibe? Úgysem tanultad meg a nyelvet, felesleges időpocsékolás volt.
2013. szept. 26. 16:29
64/86 A kérdező kommentje:
*Kőbánya-Kispest az messze van nagyon :/
2013. szept. 26. 16:30
65/86 A kérdező kommentje:
Mert csak az volt, ugyan is 5 sulit bejelöltem abból egy db volt 4 éves a többi 5. A 4 évesbe túljelentkezés miatt nem vettek fel.Amúgy nem is nagyon volt 4 éves,mert akkor vezették be mindenhová a nyelvi előkészítőset.Így más választásom nem igazán volt.Így is utaznom kellet 1,5 órát a suliba.
2013. szept. 26. 16:32
66/86 A kérdező kommentje:
igen én is csak időpocsékolásnak éreztem ezt az 5 évet,mellesleg az iskola minősége úgy leromlott,hogy kb mindenki menekült a suliból..mind1..ez már múlt változtatni sajnos nem tudok ezen..
2013. szept. 26. 16:33
67/86 A kérdező kommentje:
Bocs,hogy 2-2,5 órát nem akarok utazni.Amúgy anyum sem akarja,hogy messzire menjek,mert akkor a kutyámmal nem tudok foglalkozni.Ezt Ő mondta!
2013. szept. 26. 16:40
68/86 anonim válasza:
Miért nem próbálsz meg gyári munkákat? Némelyik jól is fizet,lenne tapasztalatod. Én is ott kezdtem. Kicsit sajnáltam onnan eljönni.Én sem szerettem volna gyárba dolgozni,de azt kell hogy mondjam egész jó volt.
2013. szept. 26. 16:41
69/86 A kérdező kommentje:
Írtam,hogy próbálkozok azzal is sok gyári helyre küldtem már el az önéletrajzomat.Ma is 2-re.
2013. szept. 26. 16:42
70/86 anonim válasza:
Regisztráltál a munkaügyön? Ott jelentkezhetnél tanfolyamokra. Vagy megpróbálhatsz állás közvetitőkön jelentkezni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!