Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyum olyan munkákat keres...

Anyum olyan munkákat keres nekem, ami abszolút nem illik hozzám vagy nem is értek hozzá, hogy mondjam meg neki szépen?

Figyelt kérdés

Munkanélküli vagyok,örülök,hogy segít.De állandóan olyan munkákat talál ami tőlem távol áll.

Én jellemben elég félénk,önbizalom hiányos lány vagyok. Erre meg elakar küldeni egy kocsmába pultos lánynak.

Vagy pl most olyan munkát talált ahol angolul és németűl kell beszélni,úgy,hogy angolul nem tudok,németből sem vagyok jó.Szar a nyelvérzékem.

Amikor meg szóvá teszem,hogy nem jó a munka stb én vagyok a hülye,lusta,meg vhol elkell kezdeni.Csak nem érti meg milyen nehéz nekem :/

Nem tudom mit mondhatnék neki,hogyha keres munkát nekem akkor olyat keressen amit el is tudnék végezni.

Csak egy érettségim van.

2013. szept. 26. 12:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
100%

Jelentkezz egyetemre egy másik városba és máris nem lesz annyi kifogásod.

Akkor rá leszel kényszerítve,hogy magadnak csináld a dolgokat.

Egyébként anyudnak igaza van,valahol el kell indulni. A részegek pedig nem olyan gázosak, a pultosoknak pedig alig kell italokat megkülönböztetni, arról nem is beszélve,hogy egy kiskocsmában a helyi alkeszok/egyetemisták sem a drága koktélokra utaznak hanem a vodkára és a pálinkára.

2013. szept. 26. 13:14
 22/86 anonim ***** válasza:
64%
Kifogás, kifogás, kifogás....
2013. szept. 26. 13:17
 23/86 A kérdező kommentje:
Az egyetem is pénz,nem kevés,mellesleg nincs olyan szak amire szívesen mennék.
2013. szept. 26. 13:18
 24/86 A kérdező kommentje:
Kifogás,mert nincs pénz és egy szar,gyenge alak vagyok,nem tudok mit csinálni.
2013. szept. 26. 13:19
 25/86 anonim ***** válasza:
100%

Ingyen OKJ képzés 23 éves korig van.

Egyébként a kutyakozmetikusi papírral sem lesz túl nagy esélyed elhelyezkedni.

Gondolom azért volt 5 éves a suli, mert nyelvi tagozatosba jártál. Tehát 1 nyelvet jól kéne, hogy beszélj, csak gondolom kicsi az önbizalmad. Írtad, hogy tudsz valamit németül. A helyedben elmennék ápoló OKJ-s képzésre, és kimennék dolgozni külföldre.

2013. szept. 26. 13:20
 26/86 anonim ***** válasza:
73%
És még önsajnálat is
2013. szept. 26. 13:20
 27/86 anonim ***** válasza:
70%
Nézd, akkor barátkozz a hajléktalansággal. Ugyanis az általad leírtak alapján ez az egyetlen racionális jövőkép számodra.
2013. szept. 26. 13:25
 28/86 anonim ***** válasza:
50%

Nálam már az is furcsa, hogy anyukád segít munkát keresni. Felnőtt ember vagy ha igazán akarnál egyedül is tudnál keresni. Nem egy nagy dolog netre felmenni és kikeresni azt ami neked való. Ha igazán elszánt lennél, biztos találtál volna valamit.

Egy 14 éves lány is komolyabb szinten van, hidd el másnak is pocsék az élete, másnak is nehéz. Légy egy kicsit erősebb, mert ha ilyen a hozzáállásod akkor még 40 évesen is anyukád fog eltartani és munkát keresni neked.

2013. szept. 26. 13:29
 29/86 anonim ***** válasza:
100%

Vagy megrázod magad és csinálod, vagy ennyi volt, és 21 évesen feladtad. Ez a két lehetőség van, nincs más!

Tudod, mire van szükséged (pénz kell olyan sulira, ami érdekel) - tudod, mi kell hozzá (akármilyen munka, ami fizet) - és ezek után sem csinálod, de ami a legszánalmasabb, meg sem próbálod. Ez nem önbizalomhiány és jellemhiba, hanem _hülyeség_.

De a te életed, mi éljük a miénket, írunk még ide neked 10 kommentet ma, aztán vége a napnak, te pedig holnap felkelsz és semmi, de SEMMI nem fog változni az életedben. És miért? Mert gyáva voltál belevágni! Ez a szomorú! 21 évesen!

2013. szept. 26. 13:32
 30/86 A kérdező kommentje:

De ismerősömhöz mennék gyakorlatra és dolgozni, a környéken a legfelkapotabb kutyakozmetikus kiállításokra készít fel kutyákat mellesleg tenyésztő is.Szóval nála tudnék dolgozni.Plussz elég sok kutyás ismerősöm van,sőt szinte mindenkinek van kutyája.Szóval ettől nem félnék.

Fotózást csinálnám pluszban.Ami plusz pénz ugye.

Az a baj,hogy nincs más szakma amit tanulnék,az 5 év a gimibe is egy szenvedés volt.

Igen kéne tudnom egy nyelvet csak sose voltam jó németből,meg tanultam,mert muszáj volt,bemagoltam.

Ápoló nem akarok lenni,nem szeretek emberekkel foglalkozni!

Kicsit antiszoc vagyok ez van.Régen normális voltam,a sok hülye ember aki körülvett az 5 év alatt olyan szinten összetörtem lelkileg,hogy magam sem akarom elhinni.

Nem sajnáltatom magam,beismerem,hogy nem egészséges állapot ez.

Nem is kértem,hogy nekem adjatok igazat és sajnáljatok meg.Mert nincs erre szükségem.

2013. szept. 26. 13:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!