Negyvenes Anyukák! Ti mit tennétek, hogyan viselkednétek, ha látnátok, hogy lányotok és annak barátja abszolút nem illik össze?
Nálunk a húgom és a barátja vannak ilyen kapcsolatban. Úgy gondoltam emiatt, hogy nem sokáig lesznek együtt...
De már ők is 3 éve együtt vannak.
Szerintem nem tudsz beleszólni, neki kell rájönnie, ha nem egymáshoz valók. Az, hogy 4 éve együtt vannak még nem jelenti azt, hogy össze is házasodnak. Ismerek olyan párt, aki 6 év múlva intettek búcsút egymásnak.
Elhiszem, hogy nehéz olyan mellett látni a lányodat, aki nem igazán felel meg az elvárásaidnak. De a lányod elvárásainak ezek szerint megfelel.
Az pedig, hogy lát bizonyos problémákat a párkapcsolatában, az nem jelent semmit, hiszen mindegyik párkapcsolatnak megvan a maga keresztje, szerintem.
Ha szeretik egymást és a fiú jól bánik vele, szerintem hagyd a lányodra a dolgot. Mást úgy sem tehetnél anélkül, hogy magadra haragítanád őket.
22.l
Sajnos nem tudsz semmit sem tenni szerintem...Ha megprobalnal, azzal a lanyoddal romlana meg a kapcsolatod...
Sztem hosszutavon egy iskolazott ertelmes ember melle nem valo egy egyszeru ember, a szerelem elmultaval elo fognak jonni az ebbol adodo problemak...
Azt mondjuk nem tudom h mi fogta meg a sracban? Mirol beszelgetnek? Mirol szol a kapcsolatuk?
Anno probalkoztam egy egyszeru lanynal, nagyon helyes kis szoszi volt, az akkori idealom...mivel nekem mar akkor is rettento fontos volt az intellektualis "kielegules", ezert 2 randi utan feladtam a dolgot, mert szegenykem olyan buta volt mint egy doglott hal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!