Negyvenes Anyukák! Ti mit tennétek, hogyan viselkednétek, ha látnátok, hogy lányotok és annak barátja abszolút nem illik össze?
*ő is tudja és látja a fiú hiányosságait, de a szerelemtől elvakult.
Nem biztos. A szeretet az, amikor látod a hibákat és elfogadod a másikat olyannak, amilyen. Ha a lányod elfogadja ilyennek a fiút, és 4 éve együtt van vele, nem hinném, hogy elvakult lenne.
Nem élheted a lányod életét. Ha hibát követ el, akkor sem akadályozhatod meg benne, bármennyire szeretnéd. Mindenkinek a saját hibáit kell elkövetni és vállalni értük a felelősséget. Amit tehetsz és tenned kell: nem megóvni kell a csalódástól és a fájdalomtól, hanem meg kell tanítanod rá, hogy elviselje ezeket.
Mondom mindezt úgy, hogy 20 évesen összejöttem az első barátommal. Minketten egyetemisták voltunk, jó nevű egyetemeken, de a szüleim a fejükbe vették, hogy nem vagyunk egymáshoz valók. Majdnem 3 évükbe került, mire elérték, hogy szakítsunk. Őszintén megmondom, hogy megkönnyebbülés volt, mert legalább a folytonos balhézásnak vége lett. Ezután 9 évig (!!!) nem volt barátom, se komoly, se alkalmi, semmi. Képtelen voltam rá, de nem azért, mert az előző fiút sirattam... Számold ki, 23+9... Másnak 31 évesen már több gyereke is van. A problémát a szüleim is észlelték, de csírájában elfojtottam, mikor szekálni kezdtek, hogy amikor volt, az bezzeg nem tetszett.
Hagyd békén a lányodat, úgy éli az életét, ahogy akarja, még ha neked ez fáj is.
Mindenkinek joga van a maga vargabetűihez.
Szvsz a lányod egy hataloméhes nő, és élvezi a felsőbbrendűségét, a pasi meg hagyja. Vannak ilyen kapcsolatok. Az se jó, ha egy okoskodó, lenéző alakkal van. És lehet, hogy ez a pasi fantasztikusan figyelmes az ágyban, esetleg úgy bánik a lányoddal, ahogy ember még sose. Egyszerű, vagy sem, lehet jó ember. Nektek nem tetszik. Csak a rosszat nézitek, szerintem kifejezetten egy rosszindulatú társaság lehettek. :D Bocs, de ennyiből nekem ez jött le.
És ha most vele van, hát vele van. Ha neki sem lesz jó, manapság már a nőkben is van annyi öntudat, hogy lépjenek. Akkor így járt. Még fiatal, szóval attól sem kell félni nagyon, hogy már nem találhat senkit.
Szerintem csendesen tűrd el azokat az alkalmakat, amikor együtt vagytok. Próbáld meg a jót is meglátni a srácban. És tulajdonképpen még ő is megváltozhat, ismerek olyat, aki 40éves korára jutott el oda, hogy érettségi, egyetem, könyvek, színház. Kicsit későn érő típus. :D
Szia! 21 vagyok, de azt mondom teljesen igazad van, viszont nyugodj meg. A lángoló szerelem az ami megfog, de az ész és a közös dolgok azok, amik megtartanak. Egy idő után ő maga is kellemetlenül fogja érezni magát, ha valóban minden így van, ahogyan elmondod. Én azért még egyszer elmondanám a véleményemet, elvégre az anyukája vagy és számomra is egyértelmű, hogy jót akarsz. Sokszor elvakít a szerelem, de egy idő után tisztán fog látni :)
Én sem kötném össze az életem egy olyan emberrel, aki képtelen a rendszeres munkára és összevissza beszél hülyeségeket, de lehet, hogy beleszeretnék eleinte. Szóval nyugodj meg :)
Nincs tokeletes ember. A parkapcsolatok az igazi-oszinte es onzetlen szeretetre epulnek, de nem csak a boldogsagrol szol, hanem arrol, hogy ez a ket ember egymast segitse, tehat mindannyiunkban vannak hianyossagok, es pontosan akkor jo a kapcsolat, amikor egymast segitjuk, kiegeszitjuk a masik hianyossagat potoljuk a szereto gondoskodasunkkal.
Ne szolj bele a lanyod eletebe, tanacsot adhatsz, de ne ugy tedd, hogy a parjat meresgeled, mivel igy valoban elforditod onmagadtol, mivel megmergezed a kapcsolatukat.
Elmodtad a velemenyedet es ennyi volt a feladatod, amit mint szulo megtettel, s innen nem szabad beleavatkozni a magan eletebe, mivel az O sorsa.
Nalunk is hasonlo volt a helyzet, s jelenleg az unokam 2 eves mult, s hidd el, hogy nincs annal nagyobb boldogsag, amikor latod azt, hogy a gyermekeid boldogok, s nem beszelve arrol, hogy a szotlan vejem mar most nagyon sokat fejlodott, s igen ugy erzem, hogy Neki ebbe a csaladba kellett, hogy keruljon. Igyekvo, alkalmazkodo, nagyon jo munkaja van, s most eppen a tovabb tanulast tervezgeti, holott nagyon jo munkaja is van.
Fogadd el ez a fiut ugy, mint a sajatodat es segisd Ot, erezze azt, hogy szeretitek es befogadtatok. Amikor igy tesztek, akkor megfogsz lepodni a valtozason, amit tapasztalni fogsz! Nagyon halas lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!