Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyum olyan munkákat keres...

Anyum olyan munkákat keres nekem, ami abszolút nem illik hozzám vagy nem is értek hozzá, hogy mondjam meg neki szépen?

Figyelt kérdés

Munkanélküli vagyok,örülök,hogy segít.De állandóan olyan munkákat talál ami tőlem távol áll.

Én jellemben elég félénk,önbizalom hiányos lány vagyok. Erre meg elakar küldeni egy kocsmába pultos lánynak.

Vagy pl most olyan munkát talált ahol angolul és németűl kell beszélni,úgy,hogy angolul nem tudok,németből sem vagyok jó.Szar a nyelvérzékem.

Amikor meg szóvá teszem,hogy nem jó a munka stb én vagyok a hülye,lusta,meg vhol elkell kezdeni.Csak nem érti meg milyen nehéz nekem :/

Nem tudom mit mondhatnék neki,hogyha keres munkát nekem akkor olyat keressen amit el is tudnék végezni.

Csak egy érettségim van.

2013. szept. 26. 12:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 anonim ***** válasza:
100%

Anyukádat hibáztatod, amikor te vagy a béna? Vajon meddig kell téged szoptatni, amíg magadratalálsz?

"Csak egy érettségim van."

És arról ki tehet?

2013. szept. 26. 13:37
 32/86 A kérdező kommentje:

Keresek munkát ÉN magam mivel a net előtt ülök!!! napi 2 órát munka kereséssel töltök és mint írtam küldtem el önéletrajzot több helyre is !!

De minden munkához, tapasztalat,gyakorlat ,nappali tagozatos jogviszony kell..annyi a kritérium,hogy ezeknek egy érettségivel rendelkező ember nem tud megfelelni.

De tettem próbát és elküldtem olyan helyre az önéletrajzomat ahová azt írták diákokat keresnek és tapasztalat kell,lám lám vissza írtak,hogy tapasztalat hiányában nem vagyok alkalmas a munkára.Most akkor még is mi a szart csináljak??

2013. szept. 26. 13:38
 33/86 anonim ***** válasza:
81%

Összegezve. Most otthon ülsz, nem csinálsz semmit, elvárod, hogy anyukád eltartson. És ha esetleg egy állásajánlatot rak eléd, akkor felháborodsz rajta. "Én, pultos? Na ne már!"

Sok boldogságot az életedhez.

2013. szept. 26. 13:39
 34/86 A kérdező kommentje:

Igen én vagyok a béna.Anyumat tisztelem,hogy próbál segíteni.

Amúgy eladónak is mentem volna,amit ő talált.De oda se hívtak be.Szóval kb eddigi 5 helyet talált anyum amiből 3-ra mentem volna.Mert úgy voltam bevállalom.De nem hívtak be.Erre 2-re nem mentem.Az egyik a pultos a másik ez a két nyelvű.

Akkor megyek a híd alá :D

2013. szept. 26. 13:44
 35/86 anonim ***** válasza:
100%

"Most akkor még is mi a szart csináljak??"

Többször nem tudom elmondani: hajts olyan munkákra is, amikhez egyáltalán nincs kedved, hogy legyen pénzed arra, amihez viszont van kedved. A csodára lehet várni, csak nem érdemes!

2013. szept. 26. 13:45
 36/86 anonim ***** válasza:
100%

És azért mert egy helyről negatívan jeleznek vissza, másikat már meg sem lehet próbálni? Üdv a felnőttek világában! Ha nem erőszakoskodsz és nem mész a dolgok után, nem akarod igazán, akkor nem lesz munkahelyed ennyi! Egy munkáltató sem akar olyan emberrel dolgozni, aki reggel azt sem tudja eldönteni egyedül, hogy milyen színű zoknit vegyen fel.

Ha ismerősnél tudnál kutyakozmetikusként dolgozni, akkor miért nem mész el hozzá dolgozni? Kérd meg, hogy tanítson be egy kis zsebpénzért, azt összegyűjtögeted, megcsinálod a szakmát és utána teljes állásban is lehetsz kozmetikus.

Azt azért megjegyezném, hogy attól, hogy mindenkinek van kutyája, az nem jelent semmit. Nekem is van, kettő is, de még az életben nem jártunk kozmetikusnál és jó eséllyel nem is fogunk. Ez nagyvárosokban jól menő vállalkozás, vagy olyan kutyáknál, amik szőre folyamatos karbantartást igényel. Faluhelyen nem foglalkozik ilyenekkel egy gazdi sem.

2013. szept. 26. 13:48
 37/86 A kérdező kommentje:

Jó,akkor ma keresek olyan munkát amit nem vállalnék be és elküldöm az önéletrajzomat.

Igazából a kedvem elment a sok visszautasítástól azért állok a dolgokhoz negatívan.Pontosan tudom,hogy változtatni kell.

2013. szept. 26. 13:49
 38/86 anonim ***** válasza:

Mekkora városban laksz? Főváros/nagyváros/kisváros/falu?

A pultos munkák nem feltétlenül kocsmai munkák. Egyébként pedig hamarabb el tudnál helyezkedni pincérnőként, pultosként, eladóként, mint kutyakozmetikusként.

2013. szept. 26. 13:49
 39/86 A kérdező kommentje:

Kérdeztem tőle,hogy nem mehetnék e hozzá egy minimális pénzért,de azt mondta,hogy előbb jobb lenne ha tanfolyamra járnék és közben gyakorlatra hozzá.

Akkor úgy mondom,hogy sok kozmetikázós fajta gazdái az ismerőseim.(yorki,bichon,uszkár stb.) Budapesten dolgoznék ott azért ez menne.De nem csak ebből élnék meg hanem pluszba fotóznék is.Most is fotózok és az ismerőseim hírdetnek.De pénzes dolgom ebből sem volt.

2013. szept. 26. 13:53
 40/86 A kérdező kommentje:
Budapesttől 30 km-re lakok.
2013. szept. 26. 13:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!