Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyum olyan munkákat keres...

Anyum olyan munkákat keres nekem, ami abszolút nem illik hozzám vagy nem is értek hozzá, hogy mondjam meg neki szépen?

Figyelt kérdés

Munkanélküli vagyok,örülök,hogy segít.De állandóan olyan munkákat talál ami tőlem távol áll.

Én jellemben elég félénk,önbizalom hiányos lány vagyok. Erre meg elakar küldeni egy kocsmába pultos lánynak.

Vagy pl most olyan munkát talált ahol angolul és németűl kell beszélni,úgy,hogy angolul nem tudok,németből sem vagyok jó.Szar a nyelvérzékem.

Amikor meg szóvá teszem,hogy nem jó a munka stb én vagyok a hülye,lusta,meg vhol elkell kezdeni.Csak nem érti meg milyen nehéz nekem :/

Nem tudom mit mondhatnék neki,hogyha keres munkát nekem akkor olyat keressen amit el is tudnék végezni.

Csak egy érettségim van.

2013. szept. 26. 12:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Mert ha nagyobb városban, a helyedben megpróbálnám azt, hogy bemegyek az állatkertbe, megkeresem az összes főfejest és mindenkinek előadom, hogy állatokkal AKAROK foglalkozni, és mindenképpen vegyenek fel, akár ingyenesen vállalok próbaidőt. Így legalább a szakmát kitanulhatod, aztán ki tudja.
2013. szept. 26. 15:15
 52/86 anonim ***** válasza:

off:

Bocsánat, de már nagyon idegesített több hsz.-ban is. Nem muszály,hanem MUSZÁJ.

2013. szept. 26. 15:22
 53/86 A kérdező kommentje:

Állatkert elég messze van sajnos :/

De egyik volt osztálytársam volt ott,de csak önkénteskedni a hüllő részlegen, ahhoz,hogy ott dolgozz vmi végzettség kell.Bár minek azt nem tudom.Minden szarhoz végzettség kell már.

Csomagolói (gyárakba),árufeltöltős (bár azt írták,hogy targoncai vezetői engedély kell,de jelentkeztem hátha..már 1 hónapja nincs válasz),bolti eladói( használt ruhásokba meg könyves boltokba küldtem el ahol éppen keresnek embert) munkákra jelentkeztem eddig. Nem sok sikerrel.

Most megint elküldtem két gyárba az önéletrajzomat,kíváncsian várom mi lesz..

A Drégelyi az pénz lehúzás,több ismerősöm jött már el onnan,mert szar az oktatás.Amúgy ezt is néztem és utána járás után tettem le a suliről mellesleg ez qurva messze van..

2013. szept. 26. 15:24
 54/86 anonim ***** válasza:

Miért nem mentél OKJ-ra amíg tudtál? Vagy továbbtanulni államira? Vagy ingyenes nyelvtanfolyamra?

Keresed a kifogásokat, hogy jaj neked csak érettségid van. Igen, az van, mert lusta voltál tanulni!

2013. szept. 26. 15:26
 55/86 anonim ***** válasza:

Pont ezért kéne pultos, pincér, eladói munkákra jelentkezned. Ott legtöbbször elég az érettségi + valamennyi nyelvtudás.

OKJ-ra pedig majd mész keresztfélévtől. Egyébként sok helyen lehet még jelentkezni szept. 30-ig.

2013. szept. 26. 15:31
 56/86 anonim ***** válasza:

Azt írtad, hogy 30 kmrre laksz Budapesttől, ott van állatkert. Hogy a viharba lenne az messze? Még ha 50 kmre lenne, akkor sem lenne túl nagy távolság...

Én 60kmre lévő városba járok tanulni...

2013. szept. 26. 15:34
 57/86 anonim ***** válasza:

Jaj csak kifogásokat keres.

Távolság

Idő

Pénz

Részegek

KIFOGÁSOK!

2013. szept. 26. 15:34
 58/86 anonim ***** válasza:

Ezekhez csak 8 általános kell, még érettségi sem:

[link]

[link]

2013. szept. 26. 15:43
 59/86 anonim ***** válasza:
58as: biztos, hogy erre is jönnek majd a kifogások :)
2013. szept. 26. 15:47
 60/86 anonim ***** válasza:

Meg lehet próbálni amit anyád talál, ha felvesznek, legfeljebb hamar kiderül, hogy nem vagy rá alkalmas. Nem árt megismerni a határaidat, így ha pocsék lesz, az is tapasztalat.

Sajnos én balfék vagyok az álláskereséshez (ilyen téren elég életképtelen példány), protekció nélkül nem megy. Viszont anno anyám beprotezsált olyan melóba, amiről előre megmondtam, hogy KIZÁRT, hogy bírni fogom, de nem volt pofám ezek után úgy megalázni, hogy el se megyek.

Katasztrofális vége lett, idegbaj, gyomorgörcs és ilyen nagyon durván elborult az agyam, valamelyik napon aztán agresszíven rátámadtam valakire a melóhelyen, otthon idegösszeomlás, öngyilkossági kísérlet (mert ez így nem út hogy anyámat kínos helyzetbe hozom, de ezt nem csinálom, inkább a halál), pszichiátria, aztán nem vártam meg, hogy kirúgjanak vagy még valami pert is akasszanak a nyakamba, otthagytam.

Most pszichiáterrel és anyámmal közösen, "próba" után (bementem egy melóhelyre megnézni milyen a munka, az élet ott, kicsit gyakorolni) sikerült megtalálni egy nekem való szakmát, amire alkalmas is vagyok (értsd: mentálisan) most OKJ-ra járok, munkám még nincs, de lesz esélyem elhelyezkedni ebben a szakmában.

2013. szept. 26. 15:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!