Mi a véleményetek arról ha egy szülő a 8-9 éves lányának telefont vesz?
Figyelt kérdés
ma fültanúja voltam annak amikor a sógornőm lánya kikönyörgött magának egy telefont, de ez még nem elég, a kislány kb egy óra alatt lenetezte róla a lóvét és megparancsolta az anyjának h holnap fel kell h töltse neki a kártyát. édesanyámnak ugyan olyan telefonja van mint a kislánynak és fogta minden szó nélkül és nekiállta nyomkodni az ő telefonját h majd arról netezik. Még én voltam a szemét h szólni mertem neki h nem kéne.2013. júl. 25. 21:06
71/73 A kérdező kommentje:
mi még nevelést kaptunk, a mi fejünkben meg sem fordult soha h zsaroljuk a szüleinket, ennél kevesebbért is kaptunk ha arról volt szó. Lassan a mai gyerekeknek több joguk lesz, mint a szülőknek/tanároknak. Sajnos ilyen világot élünk, némely szülőn nem mondhatja magát szülőnek, mert ott meg áll a tudomány h megszüli és ennyi. Sok gyereket az utca vagy az internet nevel. Sajnálom a gyerekeket h nincs gyermekkoruk ebben a rohanó világban. A szülők a hibásak mindenben. Tudni kell nemet mondani, Ezzel nem fog sérülni a gyerek lelki világa, sőt jobbá lehet tenni ha nem követjük a mai trendeket. Nagyon sajnálom h eltörölték a katonaságot, ott fegyelemre, alázatra tanították a fiatalokat. Ez szinte minden gyerekből hiányzik, jogokat adunk nekik már gyerek korban és ne csodálkozzunk ha a gyerek ellenünk fordítja.
2013. júl. 26. 20:37
72/73 anonim válasza:
jaja istenem ......
nem szólj már bele h mit csinál a másik a gyerekével nem a te dolgod !!!!
majd ha neked lesz, akkor mit szólnál ha a tesód túlkép lehülyézne a nevelési elveid alapján ????
majd ha lesz gyereket úgy neveled ahogy jól esik és majd ha felnő akkor kiderül kinek volt jobb szebb okosabb a gyereknevelése
(örülök h a mi családunkban nincs ilyen ember mit te)
73/73 A kérdező kommentje:
de van, csak még nem tudsz róla de nyugodtan nézz tükörbe mert, nálad valamit nagyon elrontottak a szüleid.
2013. júl. 29. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!