Mi a véleményetek arról ha egy szülő a 8-9 éves lányának telefont vesz?
ja h te egy pasi vagy??? :D:D:D én nő vagyok de csak a saját nememből nézek ki ennyi marhaságot amit te összezagyváltál.
Mi is oviban szülőset játszottunk, talán ismered a papás mamás játékot is, sok nőben kezdetektől fogva benne van az anyai ösztön, másrészt azért az h megkéri h ne adja el a játékruhákat még nem jelent h gyereket akar most vagy anyai ösztöne olyan erős lenne csak gyerekfejjel praktikusan gondolkozik. Én is megkrétem anyukámat kiskoromban h majd adja nekem ha "kinövi a pénztárcáját" h legyen pénzem házat venni.
Most komolyan, ha egyszer az anyja nem normális, akkor az a szerencsétlen gyerek mi az atya úristentől lenne normális???
Ha ennyire "aggódsz" szegény kislányért, akkor először az anyjával beszéld meg, ne itt ócsárold őket vad idegen embereknek.
Amúgy meg hül.yeségeket beszélsz. Én is megkértem anyukámat 6 éves koromban, hogy ne adja oda az akkor született unokatesómnak a legóimat, mert én azt a saját gyerekemnek akarom adni majd. És képzeld, nem szültem 14 évesen gyereket mégsem, sőt az első együttlétkor már nagykorú voltam, és még nem is tervezek szülni egy darabig.
Nyilvánvaló, hogy nem bírod a testvéred viselkedését, és csodálkozol, hogy a lánya meg hasonlít rá. Amilyen stílusban meg beszélsz, nem csak a drága családodról, hanem már úgy alapjáraton az emberekkel, az bicskanyitogató.
Akkor itt a fő kérdés nem az, hogy általában kell-e telefon a 8-9 éves gyereknek.
Az, hogy a sógornőd lánya neveletlen, sok vele a gond, az a ti családi problémátok. Akkor kérj ez ügyben tanácsot, mit tudtok tenni, stb, de ne keverd ide a telefon témát. A ti családotokban ahogy olvasom, az a legkisebb probléma, hogy a kislány teleont könyörgött ki agának. Attól, hogy neki nem lenne rá szüksége, nem tudja felelősségteljesen kezelni, az nem jelenti azt, hogy más 8-9 éves gyereknek ne lenne rá szüksége.
Ezt a harcot a tesódnak kell megvívni.
Ti csak annyit tudtok tenni, hogy kijelentitek, a to otthonotokba ezek után nem jöhet. Ha óhajt jönni, akkor kifizeti a kárt, bocsánatot kér és kulturáltan viselkedik. Ha nem akarja, nem kötelező, de ti ezt nem vagytok kötelesek elviselni. Tesódnak megmondjátok hogy ő mehet, a luvnya nem. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!