Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan szülő aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan szülő aki nem engedi meg a 15-16 éves lányának hogy járjon egy fiuval? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:

szerintem nincs értelme megtiltani, egyrészt azért mert minél inkább tiltják annál jobban megakarod tenni, másrészt azért mert előbb utóbb úgyis megtörténik..

féltenek téged a csalódástól, de ülj le a szüleiddel beszélni, hogy mitől tartanak, és te is mondd el hogy mit szeretnél..:)

2013. jan. 12. 11:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Talán mert félti. Nekem szerencsére anya nem szól bele az ilyen dolgokba.
2013. jan. 12. 11:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Ennyi idősnek már nem kéne megtiltani, hogy járogasson valakivel, azt viszont igen, hogy együtt is aludjanak (ergo ungabungázzanak).
2013. jan. 12. 11:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Kedves 11:18,

Mert ha megtiltják, akkor aztán nem, mi? :)

2013. jan. 12. 11:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Úgy vagyok vele,hogy inkább tudjam,hogy kivel és hol van,minthogy tiltsam és ezért hazudozzon meg titkolózzon.

Hiába tiltják, 15-16 éves korban már mozgolódnak a hormonok,sokat ugysem tud tenni a a szülő, okosban megoldják engedély nélkül.

2013. jan. 12. 11:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nem tiltom el a 14 éves lányomat senkitől, de kiskorától kezdve erősen orientálom. Véleményezem a környezetében lévő fiúkat, beszélgetek vele stb. Első pasija egy vietnámi fiú volt, nem volt vele semmi bajom. :)
2013. jan. 12. 11:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, ha következetesen tiltanak, nem lesz semmi. Ha meg egy nyilvános vécében oldják meg a mekiben, suli után, ahhoz meg csak gratulálni tudok.

Nagyon el van rontva a mai szülők agya, hogy mindent megengednek a kislányaiknak, csak hogy ne sértődjön meg szegényke, jaj, nehogy megsértődjön.

2013. jan. 12. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!