Mi a véleményetek arról ha egy szülő a 8-9 éves lányának telefont vesz?
Nekem is volt ennyi idősen mobilom. Másik városba jártam általánosba/szakkörre, sokszor estig, így szükség volt arra, hogy tudjunk kommunikálni rajta a szüleimmel. Apukám régi 3210es Nokiáját kaptam meg, imádtam a Snake-et :D Mondjuk eszembe se jutott volna netezni, féltem tőle, mint a tűztől, hogy emiatt lemegy a pénz a kártyáról...
Az adott helyzetre: természetesen nem tölteném fel a kártyát, egye meg, amit főzött. Ugyanakkor jó lenne olyan mobil, ami tudja fogni a WIFI-t, mert az ugye ingyenes...
Mintha csak én írtam volna ki a kérdést!
Maximálisan ellene vagyok!!!
Most mi olyan életbevágó egy apró gyereknek, hogy saját mobilja legyen???
A párommal mikor összejöttünk neki volt az előző kapcsolatából egy kislánya.
(ennek 4 éve)
Akkor volt a gyerek 7 éves.
És vett neki egy kamerás mobilt, hogy el tudja érni bármikor.
Tudod hányszor hívta fel?
Aztán később közölte a gyerek, hogy ez neki már nem kell, neki érintőképernyős és internetezős kell.
(az már mellékes, hogy a wc-t sem tudja maga után lehúzni)
Most hétvégén, meg mutatja, hogy neki "okos" telefonja van, és hogy 25 ezerbe került HASZNÁLTAN, és egy idétlen tomagocsi szerű játékkal játszott egész nap.
Kérdem a párom:
Miért kell egy ekkora gyereknek egy ilyen telefon?
A válasz:
Hadd játsszon vele.
Ja, ennyi erővel játszhatna egy fél milliós hül...-el is!!!
Még csak nem is telefonnak használják a telefont.
Off: én is jártam szakkörre, de szüleim tudták, mikorra várjanak haza... és normális felnőtt lettem...
Ráadásul ez nem volt túl rég: 26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!