Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról ha...

Mi a véleményetek arról ha egy szülő a 8-9 éves lányának telefont vesz?

Figyelt kérdés
ma fültanúja voltam annak amikor a sógornőm lánya kikönyörgött magának egy telefont, de ez még nem elég, a kislány kb egy óra alatt lenetezte róla a lóvét és megparancsolta az anyjának h holnap fel kell h töltse neki a kártyát. édesanyámnak ugyan olyan telefonja van mint a kislánynak és fogta minden szó nélkül és nekiállta nyomkodni az ő telefonját h majd arról netezik. Még én voltam a szemét h szólni mertem neki h nem kéne.

2013. júl. 25. 21:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
67%
Hogy bizonyítod?
2013. júl. 26. 10:13
 62/73 A kérdező kommentje:
lehet neked hülyeség amit kiírok ám legyen. írtam a moderátoroknak h ez a szándéka némely felhasználóknak. ha leveszik vegyék. 25 éves vagyok és erdészeti munkákkal foglalkozok.
2013. júl. 26. 10:14
 63/73 A kérdező kommentje:
ha esetleg kérnének vmit a moderátorok azt teljesítem, sok embert foglalkoztat ez a téma, pár barom nem fogja leszavazni azokat akiket érdekel a kérdésem.
2013. júl. 26. 10:16
 64/73 anonim ***** válasza:
36%
A helyesírásod az egy nulla.
2013. júl. 26. 10:17
 65/73 anonim ***** válasza:
81%

A kérdező kommentje:

valószínűleg azért pontoztak le mert mások szerint is baromságokat írsz. a másik dolog, megértem azokat az eseteket ahol a gyermek 5,10-30 kmre jár iskolába de itt helyben van a suli, tanári kísérettel mennek és jönnek a gyerekek. biztos van kivétel azok között is akiknek van telefonjuk és nem befolyásolja a tanulmányi eredményüket. tartom az összes volt tanárommal a kapcsolatot és csak azt mondom amit ők tapasztalnak nálunk a suliban. akitől nem tudják elvenni a tanárok a telefont az egész órán játszik rajta és nem a tanárra figyel, félévkor meg meg vannak lepődve a szülők h a gyerekeik jegyein. az én időmben walkman-ünk meg diskman-ünk volt mégse vittük be órára hanem amikor hazaértünk hallgattuk. ti se viszitek be a munkahelyetekre az otthoni dolgotokat. most csúnyán fogalmazok de máshogy nem értitek a mondanivalómat. nem sz@rsz oda ahol eszel.

túlkép nem zavar h lepontoztak :-)

mind a két gyerek kitűnő bizonyítvánnyal végzett aktívan részt vesznek az iskola életében

a telefont nem szeretik a suliban

szal ebben a helyzetben a szülő a hibás nem a gyerek - ha rosszul neveled akkor persze h ilyen lesz a gyerek

de mivel nem a te gyereked miért érdekel h mit csinál vele az anyja ?

2013. júl. 26. 10:19
 66/73 A kérdező kommentje:
nyugodtan köss belém, nem nagyon tud érdekelni, de biztos magadból indulsz ki.
2013. júl. 26. 10:19
 67/73 A kérdező kommentje:
azért szólok bele mert az én családomba történik ez a dolog, ha te szerinted ez támadás akkor vedd annak. mondtam h van kivétel ezekben az esetekben, szerencsés a te gyereked mert te legalább leülsz vele és elbeszélgettek. a másik amiért érint a dolog az az h nekem szólnak a tanárai a gyerek viselkedésével kapcsolatban mert a drága anyukájának annyi esze sincs mint egy törött fejű porceláncsibének. az nem megoldás ha behívatják az iskolába a gyerek miatt és ott nyomkodja a telefonját meg rángatja a vállát meg elmondja mindennek az összes tanárt mert az ő gyere szent ő ilyet nem csinálhat órán.
2013. júl. 26. 10:26
 68/73 A kérdező kommentje:
én és a párom is próbálunk nekik segíteni, de már lassan úgy vagyunk vele, főleg a legtöbb hozzászólás után h aki hülye az az is marad. Ez a trend a mai világban, ketten kevesek vagyunk a sok hülye ellen. ha akarjátok nyugodtan szedessétek le a kérdésem, aki akar úgy is vesz a gyerekének telefont (nem az indokolt esetekre gondolok, mert az érthető), de akkor ne háborogjon a szülő ha nem úgy alakulnak a gyerekével a dolgok ahogy azt ő elképzelte. a mondandómat befejeztem, felesleges idegeskednem.
2013. júl. 26. 10:47
 69/73 anonim ***** válasza:
57%
Már előre sajnálom szegény gyereketeket. Jobb lenne ha meg sem születne, ha ilyen szülei lesznek mint ti.
2013. júl. 26. 10:57
 70/73 anonim ***** válasza:
81%

Figyelj kérdező, ha te olyan különleges vagy, hogy minden tanároddal tartod a kapcsolatot, ami egyébként nem hiszek, mert ez csak a legritkább esetben szokott előfordulni, akkor kérd meg, hogy tanítsanak meg írni. Magyarázzák el neked, mert látom nem tudod, hogy mondatot nagy betűvel kezdj! Mert rohadtul idegesítő olvasni ahogy írsz!

Ja, és az is egy kicsit kamu szagú, hogy a nálatok a gyerekek az iskolába, meg hazafelé tanári kísérettel jönnek-mennek...na persze......

2013. júl. 26. 16:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!