Mi a véleményetek arról ha egy szülő a 8-9 éves lányának telefont vesz?
Figyelt kérdés
ma fültanúja voltam annak amikor a sógornőm lánya kikönyörgött magának egy telefont, de ez még nem elég, a kislány kb egy óra alatt lenetezte róla a lóvét és megparancsolta az anyjának h holnap fel kell h töltse neki a kártyát. édesanyámnak ugyan olyan telefonja van mint a kislánynak és fogta minden szó nélkül és nekiállta nyomkodni az ő telefonját h majd arról netezik. Még én voltam a szemét h szólni mertem neki h nem kéne.2013. júl. 25. 21:06
31/73 anonim válasza:
Jobb lenne ahelyett, hogy másokkal foglalkozol inkább megtanulnál írni.
32/73 anonim válasza:
Nehogy már ő dirigáljon... 16 éves voltam, ha jól emlékszem, amikor először lett telefonom, most meg nincs is, mert nincsen szükségem rá, bármenyire is hihetetlen. Nem beszélve arról, hogy jobban ézem magam nélküle.
Az, hogy egyfolytában játszik vele, az valami olyasmit jelent, hogy a környezete sz*rik rá, mindet megkap, csak hogy ne legyen láb alatt. Ha így megy tovább, rövidesen egy képernyőfejű zombi lesz.
33/73 A kérdező kommentje:
foglalkozni fogok vele mert a családomban van bár nem a tesómé a lány mivel a drága anyukája 11 évesen kezdett el nemi életet élni és 14 évesen szülte a kislányt, sztem nevelnie kéne az a lányt és nem olyan embert csinálnia belőle mint amilyen ő volt ennyi idősen. még egyszer leírom h nálunk nincs térerő semmilyen hálózatú telefonra max a padláson, az iskola itt van a faluban ami elejétől végéig 2 km. a buszmegálló a házuk előtt van, kisétál a ház elé felszáll a buszra és leszáll a suli előtt. 25 éves vagyok 15 évesen kerültem el kollégiumba, akkor kaptam egy telefont az akkori kornak megfelelőt. lehetett vele netezni de eszem ágába nem volt használni másra mint arra ha késik a vonatom akk ne aggódjanak értem a szüleim..
2013. júl. 25. 22:22
34/73 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló, ha hiszed ha nem nekem sincs telefonom és mondhatom h egy gonddal kevesebb, nem kell azon aggódnom h nincs térerőm mert ugye ebbe a faluba még az sincs, ha vki akar vmit akk megkeres vagy hív a vezetékesen. egy mobilunk van és az is csak azért mert olyan dologgal foglalkozok ami veszélyes és nem árt ha van nálam mobil kint az erdőn hátha vmi baj történne.
2013. júl. 25. 22:25
36/73 A kérdező kommentje:
nem vagyok irigy. a másik a páromnak a foglalkozása gyermek nevelő és gondozó, üzeni az anyai ösztön nem ilyen korban alakul ki hanem a terhesség alatt vagy ha azalatt a 9 hónap alatt nem alakulna ki teljesen akk a szülés után. aki 9 évesen ilyeneken gondolkozik annak nincsen gyerekkora és 15-16 éves kora előtt már szexuális kapcsolatot fog létesíteni. a párom üzeni h neki 10 évesen jött meg először, az anyukája felvilágosította h ez nem baj ez természetes dolog és ez nem függ össze az anyai ösztönnel.
2013. júl. 25. 22:37
37/73 A kérdező kommentje:
párom üzeni h ha megjön havonta egy lánynak a menzesze korttól függetlenül akk anyai ösztöne kell h legyen???!
2013. júl. 25. 22:38
38/73 anonim válasza:
Úristen de hülyék vagytok! Én 24 éves leszek, nem vagyok terhes de ha meglátok egy babát azonnal feltámadnak bennem az anyai ösztönök.
Te meg a párod csak irígyek vagytok. Ennyi...
39/73 anonim válasza:
Az vagyok, akinek 9 évesen megjött. Köszönöm, szakmabeli vagyok az egészségügyből, és üzenem a párodnak, hogy olvasson el pár fejlődéspszichológiai könyvet, mielőtt zagyvaságokat beszél... Mint említettem, mi már az oviban a gyerekszülésről/gondozásról ábrándoztunk, és köszönöm, de 17 voltam, mikor elvesztettem egy többéves kapcsolatban (a második férfi az életemben pedig a férjem volt). Az anyai ösztön előjöhet egy 4-5 éves kislánynál is, de valakinél valóban csak szülés után jelentkezik, de mind a kettő normális! Sőt, valakinél soha, és az is normális! Ilyeneket belekeverni, hogy akkor nem volt gyerekkorunk, te jó ég....
40/73 anonim válasza:
A mai világban nem meglepő. Igaz én csak 16 vagyok, de gáznak tartom amikor ilyen kis 4 évesek simán vágják az érintőképernyőst. Nekem 9 évesen beton nokiám volt és csak sznékeztem rajta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!