Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám kitalálta, hogy 60...

Apám kitalálta, hogy 60 évesen újra gyereket vállal egy nővel, akivel kb. 5 éve van együtt és ennek megkoronázásra elvette feleségül is egy hónapja. Joggal vagyok csalódott?

Figyelt kérdés

Sajnos édesapám egykori szeretője mára feleséggé és apa új gyermekének anyjává nőtte ki magát.

Édesanyámmal 3 éve váltak el. Aki kicsit számol, az rájöhet, hogy a hölgyemény már előtte is bőven meg volt, amíg anyuval házasok voltak.

Édesapám szépen lebukott ezzel 2 év után és utána jött a válás, amióta ő szépen együtt él ezzel a nővel.

Ez az egész már alapból nagyon nagy csalódás volt számomra, hogy így becsapta édesanyámat, azt nem tudtam, hogy ezt még fokozni is tudja.

2 hónappal ezelőtt bejelentette, hogy a nő 3 hónapos terhes és nyár elején szülni fog. Édesapám pár hónapja lett 60 éves.

Majd ezt még tudta tetézni azzal, hogy mikor két hete a párommal nyaralni voltam, az indulás előtt bejelentette, hogy egyébként amíg én nem leszek itthon, addig lesz nekik a polgári esküvőjük, tehát mire visszajövök az 1 hetes utazásból, addigra neki új felesége lesz.

Mindent úgy jelentette ki, mintha ez teljesen normális lenne.

A hölgyet én a mai napig nem ismerem, velem nem igazán kommunikál, nagyon fenn hordja az orrát. Az egyetlen dolog amit biztosan tudok róla, hogy ő cincálta szét a családunkat és hogy nincsenek nagyon barátai, férje sem volt és gyermeke sincs. 38 éves egyébként.

Jelenleg tehát ott tartunk, hogy 28 évesen lesz egy újszülött kisöcsém.

Apám teljesen természetesnek veszi, hogy mosolyogva fogadjam el ezt a helyzetet és teljesen oda van ezért a nőért, aki eddig felém semmilyen erőfeszítést nem tett, hogy elfogadjam.

Csak egy példa:Karácsonyra is csak én vettem a nőnek ajándékot, ő mióta ismerem, semmit.

Ami a legszomorúbb, az az, hogy édeasapám engedi neki, hogy így viselkedjen és uralkodjon rajta, pedig ahogy eddig ismertem apa lett volna az utolsó ember, aki 60 évesen belemegy egy ilyen felelőtlenségbe.

Én nem akarok úgy tenni, mintha ez normális lenne. Ti mit csinálnátok a helyemben?

tegnap 10:59
 81/100 A kérdező kommentje:

#80 Cuki vagy, de Nem akarom újra együtt látni anyut és aput.

Az én vágyam az, hogy le tudjunk ülni mindannyian egy asztalhoz anya a párjával és apa is a párjával és így lehessünk újra egy bár valamivel nagyobb, de család.

Tekintve, hogy édesapám azt a nőt Ejtette teherbe, aki miatt édesanyám évekig sírt, és 15 kg-ot fogyott, így elképzelhetetlennek tartom hogy valaha így üljünk majd egy asztalnál, pl. karácsonykor. Na ez az én problémám!!

Ha ezek egy 10 éves gyerek vágyai, akkor vállalom, hogy éretlen vagyok!

tegnap 17:38
 82/100 anonim ***** válasza:
80%
Ez az utolsó mondatod bizonyítja legjobban, hogy te egy tíz éves gyerek szintjén vagy.
tegnap 17:45
 83/100 anonim ***** válasza:
9%
#82 na és miért? Mert a nem túl nagy elvárásai miatt vállalja, hogy gyerekes?
tegnap 17:55
 84/100 anonim ***** válasza:
83%

“Az én vágyam az, hogy le tudjunk ülni mindannyian egy asztalhoz anya a párjával és apa is a párjával és így lehessünk újra egy bár valamivel nagyobb, de család.”

De ti igy ebben a formaban mar nem vagytok egy csalad. Apad, a felesege, a szuletendo gyerek es te vagytok kulon egy, meg te anyaddal es a parjaval kulon egy masik. Nem pedig osszesen ahanyan vagytok. Az egy asztalhoz leuleshez pedig, majd esetleg ha lesz eskuvod valamikor, arra az egy napra mindenki megembereli magat es nem lesz sardobalas.

A tobbieknek: a kerdezo apjanak felesege nem uj no. 5 eve megvan, fel evtizede, nem uj.

tegnap 18:22
 85/100 anonim ***** válasza:
35%

Akik azt írják, hogy csak a férfi a hibás egy megcsalásban, a nő nem, azoknak nincs igazuk. Egy félrelépéshez két fél kell. Sok nő azért nem akar magának foglalt partnert, mert nem akarja mások kapcsolatát tönkretenni. Pl. ha egy férfi nagyon félre akar lépni, lehet, hogy nem tud, ha nem lesz rá vevő nő. Vagy csak prostihoz tud menni.

Ne mentsük fel a felelősség alól a harmadikat se.

Ettől függetlenül vannak élethelyzetek, amikor vannak enyhítő kötülmények, pl. nagyon rossz házasság. Nem akarok ítélkezni. Viszont jobb előbb lezárni egy kapcsolatot, és utána újba kezdeni, az tisztább.

tegnap 19:02
 86/100 anonim ***** válasza:
92%
Jaj imádom hogy ilyenkor megy a nem a nő a hibás, meg apádnak joga van ehhez meg ahhoz, semmi közöd hozzá. Közben meg ha ti lennétek ilyen szituban ti is ugyanúgy ki lennétek akadva.
tegnap 19:36
 87/100 anonim ***** válasza:
69%

#86 ezen az oldalon csak az álszenteskedés folyik. Mindenki elfelejti, hogy ő is ember, és ha hasonló szituban lennének, biztos nem így gondolkoznának. Próbálnának, de nem tudnának. Az embernek a legnagyobb stabilitás az maga a családja, főleg a szülei. Mindenkinek szarul esik, ha ez a családi fészek tönkremegy egy gyenge ember miatt, legyen az felnőtt vagy gyerek, és az ember mindig valakit hibásnak kell állítson, mert így működünk.

Szerintem az nem gyerekesség, ha egy felnőtt néha visszavágyik egy normális családi vacsorához, ahol apu apu volt, anyu meg anyu, és elszomorítja, hogy az apjának ez továbbra meg fog adatni, csak egy másik nővel és más kölyökkel. Ő meg nem fog tudni amit csinálni, létezik azzal a tudattal, hogy elméletben van apja, de gyakorlatban többet az életben nem lesz.

tegnap 19:42
 88/100 anonim ***** válasza:
75%

"édesapám azt a nőt Ejtette teherbe, aki miatt édesanyám évekig sírt, és 15 kg-ot fogyott"

Nem a nő miatt sírt és fogyott az édesanyád, hanem a boldogtalan házassága miatt.

tegnap 19:43
 89/100 anonim ***** válasza:

76, leköpnél, mert más a véleményem?

Micsoda kultúrember vagy! :D

Pedig a fogalmazásod és a helyesírásod nem ezt mutatta! :D

Nincsenek jó híreim! Veled is hasonlóan fognak eljárni, vagy az indulataidból ítélve már meg is történt.

Viszont a tanácsaidat megfogadom, 50 után már nem akarok élni és ha elhidegülnek tőlem akkor kuss van és kész!

tegnap 20:26
 90/100 anonim ***** válasza:
9%

Kérdező örüljön neki, hogy élnek a szülei és nem alkoholisták, jó a nexus velük.

Ebből kellene kiindulni és neki, a kérdezőnek kellene alkalmazkodnia a megváltozott körülményekhez.

Nem görcsösen kattogni azon, hogy hogyan tudná megváltoztatni a kialakult új családi felálláshoz.

Nyilván az új nőnek van lelkiismeret furdalása csak nem hirdeti.

Nyilván az új nő érzi a kerdezőtől felé irányuló utálatot.

Hát persze hogy nem szeretne így jópofizni vele, hiszen hamis lenne.

Az a pici baba ha majd megszületik fel fogja törni a jeget és kisüthet a nap mert akkor (talán) vele fognak gügyörészni és nem a múlton rágódni.

tegnap 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!