Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám kitalálta, hogy 60...

Apám kitalálta, hogy 60 évesen újra gyereket vállal egy nővel, akivel kb. 5 éve van együtt és ennek megkoronázásra elvette feleségül is egy hónapja. Joggal vagyok csalódott?

Figyelt kérdés

Sajnos édesapám egykori szeretője mára feleséggé és apa új gyermekének anyjává nőtte ki magát.

Édesanyámmal 3 éve váltak el. Aki kicsit számol, az rájöhet, hogy a hölgyemény már előtte is bőven meg volt, amíg anyuval házasok voltak.

Édesapám szépen lebukott ezzel 2 év után és utána jött a válás, amióta ő szépen együtt él ezzel a nővel.

Ez az egész már alapból nagyon nagy csalódás volt számomra, hogy így becsapta édesanyámat, azt nem tudtam, hogy ezt még fokozni is tudja.

2 hónappal ezelőtt bejelentette, hogy a nő 3 hónapos terhes és nyár elején szülni fog. Édesapám pár hónapja lett 60 éves.

Majd ezt még tudta tetézni azzal, hogy mikor két hete a párommal nyaralni voltam, az indulás előtt bejelentette, hogy egyébként amíg én nem leszek itthon, addig lesz nekik a polgári esküvőjük, tehát mire visszajövök az 1 hetes utazásból, addigra neki új felesége lesz.

Mindent úgy jelentette ki, mintha ez teljesen normális lenne.

A hölgyet én a mai napig nem ismerem, velem nem igazán kommunikál, nagyon fenn hordja az orrát. Az egyetlen dolog amit biztosan tudok róla, hogy ő cincálta szét a családunkat és hogy nincsenek nagyon barátai, férje sem volt és gyermeke sincs. 38 éves egyébként.

Jelenleg tehát ott tartunk, hogy 28 évesen lesz egy újszülött kisöcsém.

Apám teljesen természetesnek veszi, hogy mosolyogva fogadjam el ezt a helyzetet és teljesen oda van ezért a nőért, aki eddig felém semmilyen erőfeszítést nem tett, hogy elfogadjam.

Csak egy példa:Karácsonyra is csak én vettem a nőnek ajándékot, ő mióta ismerem, semmit.

Ami a legszomorúbb, az az, hogy édeasapám engedi neki, hogy így viselkedjen és uralkodjon rajta, pedig ahogy eddig ismertem apa lett volna az utolsó ember, aki 60 évesen belemegy egy ilyen felelőtlenségbe.

Én nem akarok úgy tenni, mintha ez normális lenne. Ti mit csinálnátok a helyemben?

tegnap 10:59
 31/100 anonim ***** válasza:
57%
Antiszociális, sunyi, bunkó, ilyeneket írogatsz róla. Undorító vagy.
tegnap 11:52
 32/100 anonim ***** válasza:
71%
Ne csodálkozz.....
tegnap 11:52
 33/100 anonim ***** válasza:
77%

"Kemény nő lévén átengedte az apád a szeretőnek, akkor csak nem volt neki annyira fontos.

Ha fontos lett volna, akkor választhatott volna egy nyitott házasságot is, nem olyan szörnyű dolog az."

Nagyon jól tette, hogy átengedte neki. Minek legyen a kérdező anyjának fontos egy ilyen szemét qurva, aki megcsalta?

tegnap 11:55
 34/100 A kérdező kommentje:

Ti nem érzitek át ezt a fájdalmat, már látom és direkt nem akarjátok érteni milyen egy elb*szott helyzet ez.

Nekem édesapámmal nagyon jó/közeli viszonyom van, ez számomra így megterhelő, de úgysem értitek.

Köszönöm, sziasztok.

tegnap 11:56
 35/100 anonim ***** válasza:
45%
Örökség, mikor még apád él és szaporodik, új családot alapít, elég számító alak vagy.
tegnap 11:57
 36/100 anonim ***** válasza:
89%

Munkatársad a nő?

Hát ezt eddig miért nem írtad????

Egyébként abban igazat adok neked, hogy ha kérdezed, illik válaszolnia rá (legalább annyit, hogy "nem tudom", vagy "erről nem akarok beszélni"), továbbá, hogy karácsonyra ő is adhatott volna ajándékot, akár csak jelképeset.

Úgy tűnik, neki nem fontos veletek a jó viszony. Sajnos van ilyen. Apukáddal azért tartsd fenn a beszélő viszonyt és adott esetben neki négyszemközt nyugodtan elmondhatod azt is, hogy rosszul esnek ezek a feleségétől.

tegnap 11:57
 37/100 anonim ***** válasza:
81%

"A hölgyet én a mai napig nem ismerem,..."

"A nő felé próbálok kezdeményezni, ezért vettem az ajándékot is. A gond az, hogyha hozzászólok akkor általában csak sóhajtozik és látszik, hogy fáj neki válaszolni."

Hm... Jól átgondolt kamu

tegnap 11:58
 38/100 A kérdező kommentje:
#38 ebben nincs ellentmondás. :)
tegnap 11:59
 39/100 anonim ***** válasza:
88%
Érdekes. Tehát nem ismered a nőt, de együtt dolgoztok.
 40/100 anonim ***** válasza:
86%
Dehogynem. A nem ismerem alapból azt jelenti, nem sí találkoztál még vele.

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!