Mi lenne a véleményetek arról, ha a szingli lányotok összejönne egy elvált, gyerekes férfival?
Esetemben : 27, lassan 28 éves vagyok, még a szüleimmel élek anyagi okokból. Önellátó vagyok, dolgozom, felnőttként élek, de pedagógus vagyok és tudjuk, hogy milyen szuperek a szférában a bérek, nem szívesen költök belőle albérletre.
Lényeg a lényeg, mivel itthon élek a szüleim szeretnek mélyre ásni a magánéletemben. Jóban vagyok velük különben, de a pasi témához mindig hülyén álltak, talán ezért sem volt soha hosszútávú kapcsolatom.
Most randizgatok egy nálam 14 évvel idősebb pasival. Minden flottul megy, nagyon tetszem neki, nekem meg ő. Azt hiszem, hogy komolyabb is alakulhatna. Végül szóba került anyámékkal a helyzet, örültek neki, hogy van valakim, az sem zavarta őket, hogy valamivel idősebb. Aztán apám rákérdezett, hogy szingli vagy elvált? Gondoltam, mit hazudjak, elmondtam, hogy elvált, van egy 12 és egy 8 éves gyereke.
Na ez már nem tetszett nekik. Annyira nem, hogy szerintük hülye vagyok.
Kicsit rosszul esett tőlük, mivel ők maguk is tudják, hogy régóta próbálkozok egy normális kapcsolatot összeszedni, lenne rá igényem, arra is, hogy saját családot kezdjek pár éven belül.
A férfi tudja, hogy én vágyom saját gyerekre, és mondta, hogy ő is bevállalna még egyet. Engem nem zavar, ha van gyereke az előző kapcsolatából, próbálnék velük is jó viszonyt ápolni. Én nem tartom ördögtől valónak a mozaikcsaládot.
A szüleim viszont úgy vélekednek az egészről, jelzem, ismeretlenül, mert nem ismerik a páromat még, hogy a gyerekei engem majd kitúrnak, rabszolgás pótanya leszek, aki majd főz-mos-takarít más gyerekeire, a tinik gonosz kis dögök, akik utálni fognak engem és stb.
#51, Azért nem írtam, hogy a "pótanyja" akarok lenni, mert
1. Van anyja.
2. Mostmár 18 éves, nem kisgyerek (17 volt, amikor megismerkedtünk).
Viszont van egy szeretetteljes, bizalmi kapcsolatunk, körülbelül mintha legjobb barátnők lennénk.
És mint mondtam, anyukával is jó a kapcsolatunk, sőt, az ő új párjával is. Ráadásul nekik is lett közös gyerekük, vele is imádjuk egymást.
Szerintem sokan ott rontják el, hogy dédelgetik magukban a múlt sérelmeit és ezt kivetítik az exekre/új párra/gyerekekre stb., így pedig baromira nem lehet jó kapcsolatokat kialakítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!