Mi lenne a véleményetek arról, ha a szingli lányotok összejönne egy elvált, gyerekes férfival?
Esetemben : 27, lassan 28 éves vagyok, még a szüleimmel élek anyagi okokból. Önellátó vagyok, dolgozom, felnőttként élek, de pedagógus vagyok és tudjuk, hogy milyen szuperek a szférában a bérek, nem szívesen költök belőle albérletre.
Lényeg a lényeg, mivel itthon élek a szüleim szeretnek mélyre ásni a magánéletemben. Jóban vagyok velük különben, de a pasi témához mindig hülyén álltak, talán ezért sem volt soha hosszútávú kapcsolatom.
Most randizgatok egy nálam 14 évvel idősebb pasival. Minden flottul megy, nagyon tetszem neki, nekem meg ő. Azt hiszem, hogy komolyabb is alakulhatna. Végül szóba került anyámékkal a helyzet, örültek neki, hogy van valakim, az sem zavarta őket, hogy valamivel idősebb. Aztán apám rákérdezett, hogy szingli vagy elvált? Gondoltam, mit hazudjak, elmondtam, hogy elvált, van egy 12 és egy 8 éves gyereke.
Na ez már nem tetszett nekik. Annyira nem, hogy szerintük hülye vagyok.
Kicsit rosszul esett tőlük, mivel ők maguk is tudják, hogy régóta próbálkozok egy normális kapcsolatot összeszedni, lenne rá igényem, arra is, hogy saját családot kezdjek pár éven belül.
A férfi tudja, hogy én vágyom saját gyerekre, és mondta, hogy ő is bevállalna még egyet. Engem nem zavar, ha van gyereke az előző kapcsolatából, próbálnék velük is jó viszonyt ápolni. Én nem tartom ördögtől valónak a mozaikcsaládot.
A szüleim viszont úgy vélekednek az egészről, jelzem, ismeretlenül, mert nem ismerik a páromat még, hogy a gyerekei engem majd kitúrnak, rabszolgás pótanya leszek, aki majd főz-mos-takarít más gyerekeire, a tinik gonosz kis dögök, akik utálni fognak engem és stb.
Ami a mostohagyerekeket illeti, igazuk van. Véleményük lehet.
Emellett úgy éled az életed, ahogy tetszik.
Persze, hogy úgy élem, csak rosszul esik, hogy nem támogatnak/nem örülnek nekem. Megértem valahol őket is. Láthattak már ezt-azt. De szerintem nem kell minden esetet egy már látotthoz hasonlítani, aminek hála ők már ismeretlenül meg is formálták a véleményüket.
Én szeretem a szüleimet és örülnék, ha el tudnák fogadni azt, hogy én most jól érzem magam.
Remélem, idővel elfogadják a helyzetet.
Sajnos a mozaikcsaládosdi sokszor végződik rosszul, szerintem emiatt ódzkodnak.. Biztosra veszem, hogy nem a rossz szándék vezérli őket.
Négyes, én ezt értem és tisztában is vagyok vele. Én sem szülnék csak úgy pár hónap után, csak ha már jól ismerem a másik felet. Azt is tudom, hogy egy már apukának nem csak a közös gyerekünk fog számítani, hanem a meglévők is.
Ugyanakkor, én sem leszek már fiatalabb. Február elején 28, tehát 2 év múlva harminc. És szeretnék gyereket. Az utóbbi 1-2 évben már így is bennem van a pánik, hogy nem találok magamhoz illő férfit, vagy igen, már késő lesz. Most boldog vagyok, hogy alakul egy jónak ígérkező kapcsolat. És ezt a szüleim is tudják, hogy mennyire szeretnék egy szerető társat és saját családot, ez a kettő a legnagyobb vágyam.
Félreértések elkerülése érdekében mondom, nem az van, hogy belekapaszkodok az első pasiba, és mindenáron pánikból szülni akarok, mert nem igaz. Annak akarok, akivel jól érzem magam és akinél azt érzem, hogy szeret.
24 voltam mikor megismerkedtem a mostmár férjemmel. Ő akkor 42 volt, elvalt, igaz gyereke nem volt. 7 hónapos kapcsolatba (elejétől osszekoltozve nálam) lettem terhes. Soha 1 percig sem okozott ez gondot, elbizonytalanodast. Bent volt szulesnel is. 6 éves a gyerekünk, a legnagyobb szerelemben élünk azóta is és nem zarkozunk el másodikból sem. Jobb apq 47 évesen, mint sok 30as az ovinkból pl.
Ne tartson vissza semmi, a szerelem nem válogat. Rengeteg példát látok hozzátok hasonló kapcsolatra, ahol a gyerek imádja az apja új (fiatalabb) párját. Dramara nem vágynak valóban, de olyan élethez és szexhez, amit egy 15 évvel fiatalabb nő tud adni már igen :) és ha van szerelem, szex akkor hidd el nem lesz gond.
Jó ilyet olvasni, hetes. Egyébként az én szüleim között is 11 év van, gondolom az a része ezért sem igazán izgatta őket. Csak náluk mindkettejüknek első házassága volt, és én voltam az első és egyetlen gyerekük. Szóval nekem az is természetes, hogy valaki idősebb apa, mert az én apukám 42 volt, amikor születtem.
Amúgy van már szex, és szerintem teljesen megőrjítem, valamint nekem sem volt még ennyire jó senkivel, mint vele. Ezek mellett azt hiszem ott a szerelem is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!