Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lenne a véleményetek...

Mi lenne a véleményetek arról, ha a szingli lányotok összejönne egy elvált, gyerekes férfival?

Figyelt kérdés

Esetemben : 27, lassan 28 éves vagyok, még a szüleimmel élek anyagi okokból. Önellátó vagyok, dolgozom, felnőttként élek, de pedagógus vagyok és tudjuk, hogy milyen szuperek a szférában a bérek, nem szívesen költök belőle albérletre.

Lényeg a lényeg, mivel itthon élek a szüleim szeretnek mélyre ásni a magánéletemben. Jóban vagyok velük különben, de a pasi témához mindig hülyén álltak, talán ezért sem volt soha hosszútávú kapcsolatom.

Most randizgatok egy nálam 14 évvel idősebb pasival. Minden flottul megy, nagyon tetszem neki, nekem meg ő. Azt hiszem, hogy komolyabb is alakulhatna. Végül szóba került anyámékkal a helyzet, örültek neki, hogy van valakim, az sem zavarta őket, hogy valamivel idősebb. Aztán apám rákérdezett, hogy szingli vagy elvált? Gondoltam, mit hazudjak, elmondtam, hogy elvált, van egy 12 és egy 8 éves gyereke.

Na ez már nem tetszett nekik. Annyira nem, hogy szerintük hülye vagyok.

Kicsit rosszul esett tőlük, mivel ők maguk is tudják, hogy régóta próbálkozok egy normális kapcsolatot összeszedni, lenne rá igényem, arra is, hogy saját családot kezdjek pár éven belül.

A férfi tudja, hogy én vágyom saját gyerekre, és mondta, hogy ő is bevállalna még egyet. Engem nem zavar, ha van gyereke az előző kapcsolatából, próbálnék velük is jó viszonyt ápolni. Én nem tartom ördögtől valónak a mozaikcsaládot.

A szüleim viszont úgy vélekednek az egészről, jelzem, ismeretlenül, mert nem ismerik a páromat még, hogy a gyerekei engem majd kitúrnak, rabszolgás pótanya leszek, aki majd főz-mos-takarít más gyerekeire, a tinik gonosz kis dögök, akik utálni fognak engem és stb.

jan. 3. 18:22
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
73%

Mozaikcsaládban élek én is, annyi különbséggel, hogy mindkettőnk hozott 1-1 gyereket és így négyen alkotunk egy családot, együtt élünk. Nem mondom, nem volt a legegyszerubb összecsiszolódni, de okosan megoldható. Nálunk pl nincsenek exek - leléptek. De amikor évekkel ezelőtt ismerkedtem, volt olyan szitu, hogy a pasi tetszett, viszont az exfeleség tett arról, hogy ne működjön a kapcsolatunk.

Nálad milyen az exfeleség például? Milyen a viszonya a volt férjével, kinél vannak a gyerekek, ki neveli őket?

jan. 3. 19:21
 12/55 A kérdező kommentje:

A gyerekei az anyjukkal élnek, hétvégén vannak a páromnál. Pénteken ő megy értük, vasárnap viszi őket vissza ebéd után.

Az exe egy férfival él már 1 éve, így nem hiszem, hogy a mi kapcsolatunkból baj lenne. Azt is tudom, hogy nem rosszban váltak el. Beszélő viszonyban vannak, ami engem meg nem zavar, mert tudom, hogy a gyerekeik miatt teszik.

jan. 3. 19:26
 13/55 A kérdező kommentje:
Egyébként még nem találkoztam az ex nejjel, de már tud róla, hogy a páromnak van valakije, mert elmondta neki.
jan. 3. 19:28
 14/55 anonim ***** válasza:
64%
Nem örülnék.
jan. 3. 19:39
 15/55 anonim ***** válasza:
25%
29 évesen mi a fæszt érdekel, mit kárálnak a szüleid?
jan. 3. 20:07
 16/55 A kérdező kommentje:

Kikérem magamnak, csak 28! (Egyelőre annyi sem) 😁

Szerintem normális családban számít a szülők véleménye. Nem ők fogják meghatározni, hogy miként éljek, eszembe sem jutna lemondani a páromról, de az szerintem normális és emberi igény, hogy szeretnéd, ha a szüleid elfogadnák a kapcsolatodat.

jan. 3. 20:12
 17/55 anonim válasza:
68%
Szia sajnos igazuk van. Én párom is elvált, egy 7 éves gyerekkel. Anyukám, testvérem mondta hogy jól gondoljam meg mert nem lesz egyszerű. Valóban nem volt az. Nem voltam rá felkészülve hogy megkapom az exét is. Csak a veszekedések voltak sajnos és a gyermeket sem tudtam elfogadni pedig imádom a gyerekeket. Vele valahogy sajnos nem ment :/ tényleg jól gondold át. Most még elején egyszerűnek tunik de nagyon nem az :/
jan. 3. 20:24
 18/55 anonim válasza:
79%
Utolsó vagyok :) sosem leszel nála első helyen egy kicsit sem. Minden egyes hétvégén amikor együtt kettesben lehetnétek, csavaroghatnátok a heti fárasztó munka után, nem lehet mert a gyerekekkel kell törődni, őket kell foglalkoztatni, hozzájuk kell alkalmazkodni. Mert bizony a parodnak nem az lesz az első hogy te mit akarsz hova szeretnél menni, hanem a srácok mit szeretnének. Valóban nem egyszerű. 28 éves vagyok egyébként :)
jan. 3. 20:28
 19/55 anonim ***** válasza:
57%

Megértem a szüleid.

Kétlem, hogy sok szülő mosolya őszinte lenne, amikor a szingli lányuk összejön egy 14 évvel idősebb, két gyerekes elvált pasival.

jan. 3. 20:29
 20/55 anonim ***** válasza:
76%

Legalább normálisan kezditek az alapokat te szingli vagy ő elvált...

Még csak randizgattok, de már szeksz van és szerelem, ami nekem kicsit magas, de legalább korrektek vagytok ahogy írtam...

Kérdésre válaszolva, nem lesz egyszerű, de ha normális nevelést kaptak a gyerekek és apuka is kordában tartja őket akkor azért lehet kezelni. Persze ehhez kell egy normális ex feleség is.

Én azért ódzkodnék ellene, de egy próbát megér ha úgy érzed.

jan. 3. 20:55
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!