Apámat miért zavarja ennyire, ha egy nő menstruál?
Apámnak van egy fura berögződése vagy nem is tudom minek nevezzem, miszerint a menzesz és az ahhoz szükséges eszközök undorítóak. Nem mondta ki soha, de így viselkedik. Kisebb koromban fogalmam sem volt arról mi az a menzesz, sosem láttam anyámnál betétet vagy tampont, egyszer a szekrény mélyén kutakodva találtam meg egy csomag betétet és csodálkoztam, hogy mi az. Utólag tudom, hogy apám miatt kellett annyira mélyre eldugni.
17 éves leszek, nekem is megvan 4 éve. Ha véletlen elől hagyok egy tamponos dobozt, apám azonnal kiakad és fujjog, hogy azt miért nem vagyok képes eltenni, meg ez nem tartozik rá és hogy ez mennyire undorító. Rendesen rázza a hideg, ha meglát valami olyanra utaló jelet, hogy én vagy anyám épp menstruál.
48
Engem? Nem. Írtam azt is, hogy szerintem is beteges - 44. komment, válasz a 42.-re. De amúgy nyilván van oylan, ami engem is zavarna. Pl nem akarok beöntéshez való eszközöket látni. Téged is biztos van olyan, ami zavar.
Családban élek, nálunk alap, hogy odafigyelunk a másikra. Nálunk nem okozna senkinek gondot pl egy függönyt elhuzni sem.
52# és többek "De ez nem menti fel a hülyesége alól."
Mégis mi a bánatos lóf-sznak képzelitek magatokat, hogy így itélkeztek egy ember valamitől való viszolygásáról?!
49
" Erre mit kéne tennie taknyos létére a kommentelők szerint? Átmenni népnevelőbe. H@lyék vagytok ti??"
vs
"és a lányom ezt megpróbálná, a fejét leszedném a helyéről."
az komoly, saját kommenteden belül is miyen kettős a mérce
"Az apjának van egy kattanása, oké, nem túl mai felfogású, de ilyen,"
hát én bizony szólénék, és nem érteném hogy miért ilyen érzékeny kis hópihe ebben a témában. nekem apu, akár megis veszi a betétet, ha kérem, vagy ha együtt vásárolunk, és a betétes/tamponos soron jobban megállunk, em környékezi meg, az ideösszeroppanás
az apuka túlérzékeny, anyuka dja is alá a lovat, öcskös úgy néz ki hogy már most értelmesebb ebben a témában, min a szülők, Kérdező pedig egyedül van ebben az egészben,
Kérdező, én nem állnék ebbe bele, ha véletlenül meglátja, és kiakad akkor egyik fülemen be, másikon ki. Direkt nem hagnám kint, de véletlenek vannak. Aztán ha már nem laksz otthon (koli,albérlet, sját) akkor már nem is kell foglalkozni vele.
Helyes! Költözzön el a lány, vagy tegye el a mensis kellékeit.
Probléma megoldva. Vagy mégsem?
53 és a többi ilyen véleményező
Ti is ilyen nyámnyila, érzékenylelkűek vagytok hogy egy tampon vagy egy betét látványa túl sok, elborzaszt? 🥺
Remélem, akkor soha, nem tévedtek be egy boltban sem a tisztálkodási osztályra, túl sok lenne az a pici kicsi érzelmivilágotoknak.
53
De nem a véres betétet hagyj a a szoba közepén, csak néha szem előtt marad egy tökéletesen tiszta, használatlan, vadiúj higiéniai eszköz.
Ennyi erővel a vécépapírtól meg a zsebkendőtől is lehet viszolyogni, ha valaki nem kedveli a szart meg a taknyot. Elcseszett hópihéskedő nyűglődés. Ehhez képest a kékhajú szabadbölcsész lányok érzékenykedése smafu.
57# "De nem a véres betétet hagyj a a szoba közepén, csak néha szem előtt marad egy tökéletesen tiszta, használatlan, vadiúj higiéniai eszköz."
Valóban nagyon figyelmes a kislány, ha nem véresen hagyja ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!