Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apámat miért zavarja ennyire,...

Apámat miért zavarja ennyire, ha egy nő menstruál?

Figyelt kérdés

Apámnak van egy fura berögződése vagy nem is tudom minek nevezzem, miszerint a menzesz és az ahhoz szükséges eszközök undorítóak. Nem mondta ki soha, de így viselkedik. Kisebb koromban fogalmam sem volt arról mi az a menzesz, sosem láttam anyámnál betétet vagy tampont, egyszer a szekrény mélyén kutakodva találtam meg egy csomag betétet és csodálkoztam, hogy mi az. Utólag tudom, hogy apám miatt kellett annyira mélyre eldugni.

17 éves leszek, nekem is megvan 4 éve. Ha véletlen elől hagyok egy tamponos dobozt, apám azonnal kiakad és fujjog, hogy azt miért nem vagyok képes eltenni, meg ez nem tartozik rá és hogy ez mennyire undorító. Rendesen rázza a hideg, ha meglát valami olyanra utaló jelet, hogy én vagy anyám épp menstruál.

tegnapelőtt 10:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/103 anonim ***** válasza:
9%
Ne hagyd elől, ha ennyire zavarja. Régen volt szokás titkolni az ilyesmit a férfiak elől, már régóta dől -sajnos- a TV-ből is az ilyen reklám, lassan megszokjuk, de apukád nem akarja megszokni. Nem fog megváltozni, légy figyelmes, és rakd el.
tegnapelőtt 10:49
 2/103 Katona Dius ***** válasza:
91%
Persze, sőtt, hagyja is abba a menstruálást, mert apukát zavarja. Ha a kérdező képes alkalmazkodni, akkor apuka is.
tegnapelőtt 10:53
 3/103 anonim ***** válasza:
92%
Vagy talán férfiként kellene felnőni a dologhoz? Én simán kint hagynám. Szerencsére nekem apukám is olyan, hogy simán vesz is nekünk, ha pontos típust küldünk. Aztán a társkereső rovatban hisztiznek, hogy régen miért kapott mindenki nőt, hát még az ilyeneknek is jutott.
tegnapelőtt 10:54
 4/103 anonim ***** válasza:
89%

Tipikus szexitsa kretén

Direkt mindig előtte beszélnék róla

tegnapelőtt 10:56
 5/103 anonim ***** válasza:
93%
Mert egy idióta.
tegnapelőtt 11:06
 6/103 anonim ***** válasza:
12%

Apádat kellene megkérdezni, lehet hogy hemofóbiája van.

A menstruáció ugyan természetes élettani folyamat, de nem kellene mások orra alá tolni, mert nem mindenki kiváncsi rá.

tegnapelőtt 11:07
 7/103 A kérdező kommentje:

hemofóbia?

Amúgy nem tolom az orra alá, a wc előtt van egy polcos szekrény, ott tartom az ilyen cuccokat, de ha véletlen nem a szekrény mélyére teszem és meglátja, akkor kiakad.

tegnapelőtt 11:17
 8/103 anonim ***** válasza:
89%

Tabusítás, meg ganítom eleve a vérrel kapcsolatos dolgoktól undorodik, a menstruációt meg sok férfi valami mágiának meg gusztustalan dolognak tartja. Vérzik valaki napokig anélkül, hogy meghalna.

Nos, nőként én se tartom életem legjobb részének, sokszor valóban nem túl guszta, amikor nyúlik, rögös, kocsonyás, stb, de azért ennyire kiakadni, ahogy sok ffi teszi, az már beteges. Pedig kihagyjuk őket ebből, a "legszebb" részeket nem is látják. Gyanítom a fantáziájuk is rátesz egy lapáttal.

Egyes kultúrak valami szennyes dolognak tartják, ugyancsak az alvadt vér nem túl guszta látványa miatt.

tegnapelőtt 11:24
 9/103 anonim ***** válasza:
86%

Én a helyedben már csak azért is előhagynám a tamponos dobozt. Nálunk természetes, hogyha éppen megvan, akkor elővan készítve könnyen elérhető helyre.

A páromat nem zavarja egyáltalán.

tegnapelőtt 11:30
 10/103 anonim ***** válasza:
6%
9# Ha a te párodat nem zavarja, hagyd elől. Ha a kérdező apját meg zavarja, akkor tegye el.
tegnapelőtt 11:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!