Apámat miért zavarja ennyire, ha egy nő menstruál?
Apámnak van egy fura berögződése vagy nem is tudom minek nevezzem, miszerint a menzesz és az ahhoz szükséges eszközök undorítóak. Nem mondta ki soha, de így viselkedik. Kisebb koromban fogalmam sem volt arról mi az a menzesz, sosem láttam anyámnál betétet vagy tampont, egyszer a szekrény mélyén kutakodva találtam meg egy csomag betétet és csodálkoztam, hogy mi az. Utólag tudom, hogy apám miatt kellett annyira mélyre eldugni.
17 éves leszek, nekem is megvan 4 éve. Ha véletlen elől hagyok egy tamponos dobozt, apám azonnal kiakad és fujjog, hogy azt miért nem vagyok képes eltenni, meg ez nem tartozik rá és hogy ez mennyire undorító. Rendesen rázza a hideg, ha meglát valami olyanra utaló jelet, hogy én vagy anyám épp menstruál.
Tipikus szexitsa kretén
Direkt mindig előtte beszélnék róla
Apádat kellene megkérdezni, lehet hogy hemofóbiája van.
A menstruáció ugyan természetes élettani folyamat, de nem kellene mások orra alá tolni, mert nem mindenki kiváncsi rá.
hemofóbia?
Amúgy nem tolom az orra alá, a wc előtt van egy polcos szekrény, ott tartom az ilyen cuccokat, de ha véletlen nem a szekrény mélyére teszem és meglátja, akkor kiakad.
Tabusítás, meg ganítom eleve a vérrel kapcsolatos dolgoktól undorodik, a menstruációt meg sok férfi valami mágiának meg gusztustalan dolognak tartja. Vérzik valaki napokig anélkül, hogy meghalna.
Nos, nőként én se tartom életem legjobb részének, sokszor valóban nem túl guszta, amikor nyúlik, rögös, kocsonyás, stb, de azért ennyire kiakadni, ahogy sok ffi teszi, az már beteges. Pedig kihagyjuk őket ebből, a "legszebb" részeket nem is látják. Gyanítom a fantáziájuk is rátesz egy lapáttal.
Egyes kultúrak valami szennyes dolognak tartják, ugyancsak az alvadt vér nem túl guszta látványa miatt.
Én a helyedben már csak azért is előhagynám a tamponos dobozt. Nálunk természetes, hogyha éppen megvan, akkor elővan készítve könnyen elérhető helyre.
A páromat nem zavarja egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!