Apámat miért zavarja ennyire, ha egy nő menstruál?
Apámnak van egy fura berögződése vagy nem is tudom minek nevezzem, miszerint a menzesz és az ahhoz szükséges eszközök undorítóak. Nem mondta ki soha, de így viselkedik. Kisebb koromban fogalmam sem volt arról mi az a menzesz, sosem láttam anyámnál betétet vagy tampont, egyszer a szekrény mélyén kutakodva találtam meg egy csomag betétet és csodálkoztam, hogy mi az. Utólag tudom, hogy apám miatt kellett annyira mélyre eldugni.
17 éves leszek, nekem is megvan 4 éve. Ha véletlen elől hagyok egy tamponos dobozt, apám azonnal kiakad és fujjog, hogy azt miért nem vagyok képes eltenni, meg ez nem tartozik rá és hogy ez mennyire undorító. Rendesen rázza a hideg, ha meglát valami olyanra utaló jelet, hogy én vagy anyám épp menstruál.
Hogy apádat miért zavarja a tampon, betét, azt nem tudom.
Engem viszont az zavar, ha egy 17 éves lány ennyire értetlen, és az empátia nyomokban sem lelhető fel benne.
szerintem anyuka pelenkázta a gyerekeket
apuka "nagylelkűen" átengedte
Off
Ha valaki transznemű, akkor az agyhalottak((ál)konzervatívak) azzal jönnek, hogy nem kell másnak az agybajához alkalmazkodni.
Mibe, hogy itt ugyanezek az agyhalottak ((ál)konzervatívak) jönnek azzal, hogy márpedig alkalmazkodni kell más agybajához?
Ön:
Én értem, hogy az apuka nem bírja a látványát a TISZTA, BONTATLAN betéteknek, tamponoknak, tök toleráns lennék ezzel a kérdéssel kapcsolatban, HA KEZELTETI MAGÁT, és folyamatosan pszichológushoz jár, hogy kigyógyuljon a BETEGSÉGÉBŐL. Ha nem kezelteti magát, ő dolga, de hogy én más fszsága miatt nem szopatom magamat az is biztos. Én még ízlés szerint ilyenkor becsomagolatlanul otthagynám a kuka tetején a használtat CSAK az ő kedvéért. És még örüljön, hogy nem lóbálom meg előtte a használtat, ha ekkora debil.
Már bocs, de a tiszta zsepit, meg a tiszta budipapírt se szokás rejtegetni, pedig a takony meg a szr is undorító.
De ez amúgy nálunk is így volt. Apám nehogy betétet lásson, mindig dugdosni kellett. Mondjuk nálunk a fater nem hisztizett, csak anyám volt a degenerált a családban. És akkor nem egy fix helyen volt, hanem anyám random szatyrába vagy az isten tudja hol. Tök jó volt, hogy amíg nem állt be a menzeszem, meg pénzem se volt, akkor ha random nem akkor jött meg, mint amikorra számítottam, akkor nagyon fasza volt, hogy fél órája próbálok betétet találni, mert nálam nincs, anyám tököm tudja, hogy hol tartja, de apám jelenlétében nem lehet ilyeneket mondani, mert anyám hisztizik... Anyám meg a fater ne találjon betétet mentalitásával a kád mellett, meg random helyeken dugdosta a HASZNÁLT betéteit, ha hétvége, vagy neki szabi volt, mert jujj, a fater ne lásson olyat a kukába, becsomagolva, aztán a hétvége után erjedő betétet a táskájába vitte el magával, hogy házon kívül kidobja.... Nagyon örültem, amikor ültem be a kádba, és ott szemezett velem a becsomagolatlan használt betét szétnyitva. (Fater meg nem vette észre, mert heti egy zuhany, és az másik fürdőszoba) Vagy épp a lakás random helyein a becsomagolatlan, használt betét. UNDORÍTÓ.
14 évesen azzal lázadtam anyám debilsége, hogy ha menstruáltam, akkor a használt betétet becsomagolt nem a zsebemben, apám előtt bújkálva vittem ki a kukába, hanem csak simán a kezembe, nem figyelve arra, hogy jön-e épp apám.
Nonszensz. Az ilyen degeneráltakat, mint anyám, vagy a kérdező szülei kényszerkezeltetni kéne, vagy elzárni. Nem adni a lovat alájuk, hogy más szopjon miattuk.
"te is egy prűd állat vagy."
Hja, erre a szintre ereszkedve, amit képviselsz, te meg egy arrogáns bunkó paraszt vagy. Ez a baja apadnak.
"Hát szerintem az átlag ember épp nem akarja az apja alsónadrágját nézegetni, ahogy az anyja bugyiját sem"
Szóval akkor már teregetni sem lehet. Jó tudni... 😅 És nem, nem ráz meg sem anyu bugyijának, sem apu alsójának a látványa (bár már rég nem élek velük).
Gondolom az itt apuka álláspontján lévőket, az sem zavarta az alsónadrágjuk kimosása mellett, amikor az édesanyukájuk a tudjukmitől kőkemény és ropogós zoknikat, és papírzsepiket is összeszedte utánuk.
Dehát nekik igényeik vannak! Te meg ha vérzel, bújj ez kunyhóba, nehogy apádnak egy csomag betétet kelljen látnia.
Nem tenném, el.
Hogy apám egy szexista kretén, az az ő baja. Hogyha képtelen felnőtt módra viselkedni, az is az ő baja, de fixen nem dugdosnám a tamponos dobozt, betétcsomagot, mert apám egy fsz.
Nőjön fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!