Apámat miért zavarja ennyire, ha egy nő menstruál?
Apámnak van egy fura berögződése vagy nem is tudom minek nevezzem, miszerint a menzesz és az ahhoz szükséges eszközök undorítóak. Nem mondta ki soha, de így viselkedik. Kisebb koromban fogalmam sem volt arról mi az a menzesz, sosem láttam anyámnál betétet vagy tampont, egyszer a szekrény mélyén kutakodva találtam meg egy csomag betétet és csodálkoztam, hogy mi az. Utólag tudom, hogy apám miatt kellett annyira mélyre eldugni.
17 éves leszek, nekem is megvan 4 éve. Ha véletlen elől hagyok egy tamponos dobozt, apám azonnal kiakad és fujjog, hogy azt miért nem vagyok képes eltenni, meg ez nem tartozik rá és hogy ez mennyire undorító. Rendesen rázza a hideg, ha meglát valami olyanra utaló jelet, hogy én vagy anyám épp menstruál.
"Olyan rettenetesen nagy követelmény az, hogy a tamponjait ne tartsa szem előtt"
Nem, nem nagy követelmény, de az olyan rettenetesen nagy követelmény, hogyha meglát valaki egy csomag papírzsebkendőt ne forgassa fel a házat hatalmas sértődöttségében?
"Apámat miért zavarja ennyire, ha egy nő menstruál?"
Talán undorodik a véres p.csától, és az jut róla eszébe.
#112 a nők is undorodnak a túrós pöcstől, mégsem tépik ki a zuhanyrózsát a helyéről, amiért annak segítségével mossák ki a pasik a farkukat. 🤢
Bocs, de erre már muszáj volt reagálnom. Mennyi beteg ember van itt, te jó Isten!
"Rendesen rázza a hideg, ha meglát valami olyanra utaló jelet"
De téged ez miért is érdekelne...Meg a többi kommentelőt, akik adják a lovat alád.
Egy 17 éves lány majd móresre tanítja az apját, megszabja, hogy mitől rázhatja a hideg, és mit kell elviselnie a saját házában az általa eltartott kölykétől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!