Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apámat miért zavarja ennyire,...

Apámat miért zavarja ennyire, ha egy nő menstruál?

Figyelt kérdés

Apámnak van egy fura berögződése vagy nem is tudom minek nevezzem, miszerint a menzesz és az ahhoz szükséges eszközök undorítóak. Nem mondta ki soha, de így viselkedik. Kisebb koromban fogalmam sem volt arról mi az a menzesz, sosem láttam anyámnál betétet vagy tampont, egyszer a szekrény mélyén kutakodva találtam meg egy csomag betétet és csodálkoztam, hogy mi az. Utólag tudom, hogy apám miatt kellett annyira mélyre eldugni.

17 éves leszek, nekem is megvan 4 éve. Ha véletlen elől hagyok egy tamponos dobozt, apám azonnal kiakad és fujjog, hogy azt miért nem vagyok képes eltenni, meg ez nem tartozik rá és hogy ez mennyire undorító. Rendesen rázza a hideg, ha meglát valami olyanra utaló jelet, hogy én vagy anyám épp menstruál.

jan. 2. 10:42
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/124 anonim ***** válasza:
40%

"Olyan rettenetesen nagy követelmény az, hogy a tamponjait ne tartsa szem előtt"

Nem, nem nagy követelmény, de az olyan rettenetesen nagy követelmény, hogyha meglát valaki egy csomag papírzsebkendőt ne forgassa fel a házat hatalmas sértődöttségében?

tegnapelőtt 11:49
 112/124 anonim ***** válasza:
19%

"Apámat miért zavarja ennyire, ha egy nő menstruál?"

Talán undorodik a véres p.csától, és az jut róla eszébe.

tegnapelőtt 12:22
 113/124 A kérdező kommentje:

#112 a nők is undorodnak a túrós pöcstől, mégsem tépik ki a zuhanyrózsát a helyéről, amiért annak segítségével mossák ki a pasik a farkukat. 🤢

Bocs, de erre már muszáj volt reagálnom. Mennyi beteg ember van itt, te jó Isten!

tegnapelőtt 12:45
 114/124 anonim ***** válasza:
24%
Igen sok a beteg ember, és te vagy a legbetegebb köztük: aki képtelen másnak megfelelni, kizárólag az a fontos, amit te akarsz.
tegnapelőtt 12:49
 115/124 anonim ***** válasza:
64%
Ne is hódoljon be, nonszensz. Mintha tőled azt kérnék hogy tartsd a szobádba a WC papírt mert undorító hogy szaros lesz. Emberi folyamatok, aki ezt nem tudja elfogadni az kezeltesse magát.
tegnapelőtt 13:08
 116/124 anonim ***** válasza:
79%
Itt nagyon sok válaszolóra ráférne a kezelés. Kérdés, hogy használna-e.
tegnapelőtt 13:16
 117/124 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha téged nézünk akkor necces
tegnapelőtt 13:18
 118/124 Darius- ***** válasza:
105-De nem is ott, ahol hagyta.
tegnapelőtt 15:23
 119/124 anonim ***** válasza:
32%

"Rendesen rázza a hideg, ha meglát valami olyanra utaló jelet"

De téged ez miért is érdekelne...Meg a többi kommentelőt, akik adják a lovat alád.

Egy 17 éves lány majd móresre tanítja az apját, megszabja, hogy mitől rázhatja a hideg, és mit kell elviselnie a saját házában az általa eltartott kölykétől!

tegnapelőtt 16:06
 120/124 anonim ***** válasza:
58%
Abban igaza van a 119-esnek, hogy tőle függsz jelenleg. Szóval szerintem is rejtsd el, amíg ott élsz, felnőttként meg majd nyugodtan csodálkozhat, hogy miért nem néz felé a gyereke.
tegnapelőtt 16:10
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!