Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apámat miért zavarja ennyire,...

Apámat miért zavarja ennyire, ha egy nő menstruál?

Figyelt kérdés

Apámnak van egy fura berögződése vagy nem is tudom minek nevezzem, miszerint a menzesz és az ahhoz szükséges eszközök undorítóak. Nem mondta ki soha, de így viselkedik. Kisebb koromban fogalmam sem volt arról mi az a menzesz, sosem láttam anyámnál betétet vagy tampont, egyszer a szekrény mélyén kutakodva találtam meg egy csomag betétet és csodálkoztam, hogy mi az. Utólag tudom, hogy apám miatt kellett annyira mélyre eldugni.

17 éves leszek, nekem is megvan 4 éve. Ha véletlen elől hagyok egy tamponos dobozt, apám azonnal kiakad és fujjog, hogy azt miért nem vagyok képes eltenni, meg ez nem tartozik rá és hogy ez mennyire undorító. Rendesen rázza a hideg, ha meglát valami olyanra utaló jelet, hogy én vagy anyám épp menstruál.

jan. 2. 10:42
 71/124 A kérdező kommentje:

Nem, épp ez az, hogy semmi baj vele. Most én is kiakadhatnék, ha a teregetnivaló között megtalálom az alsónadrágját. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

jan. 2. 18:28
 72/124 anonim ***** válasza:
25%

Kérdező! Hamarosan nagykorú leszel, és akkor már nem kell elviselned az apád "idiótizmusát". Akkor már csak magadat kell elviselni, és eltartani.

Ezt a kis időt már "guggolva is ki lehet bírni".

jan. 2. 18:31
 73/124 anonim ***** válasza:
80%

71 Nyilván, értelek… Ahogy én is kiterítettem száradni apám alsóit, úgy ő is bedobta hozzám a melltartóimat, ha épp ő szedte össze a száraz ruhákat. Sosem nyavajogtunk ilyesmin, ahogy a betéteken sem.

Ennél az erőltetett szemérmességnél amúgy kevés perverzebb dolog van… Egy embernek az otthonában dugdosnia kell a mindennapi használati eszközeit, mert az egyik ember valami mágikus nem-tudom-mit tulajdonít nekik. :// Szar helyzet.

jan. 2. 18:32
 74/124 anonim ***** válasza:
73%

72

Remélem utána vissza sem néz egy ilyen emberre.

jan. 2. 18:33
 75/124 anonim ***** válasza:
80%

"Amúgy meg a tampont/betétet helyettesítse be mindenki apu alsónadrágjára és gondolja végig, szeretné e azt nézegetni, mert apu úgy dönt, hogy a fürdőszobában kiakasztva fogja tartani, vagy elvárná tőle, hogy a szekrényében tárolja." Kérdező megelőzött, de így van, nekem sem okoz gondot a férfi alsónadrágok kiteregetése.

De sokan annyira nem akarják itt érteni a problémát. A probléma az, hogy az egészségügyi dolgok rendben ott vannak a szekrényben a helyükön, de ha egyszer apuka rápillant megy a pofavágás meg a bunkóskodás.

De legyen, apuka viszolyog a betétektől, a lánya meg majd viszolyoghat attól, hogy őt pelenkázza. "Nem érdekel, hogy természetes dolog, én ettől undorodom, húzzon az otthonba." Na ez hogy tetszene itt egyeseknek?:)

jan. 2. 18:46
 76/124 anonim ***** válasza:
13%
67# " Megesik, hogy elfelejtek valamit, ennyi." Igen, de 17 évesen még korai a demencia. Az éneklését sem kell majd hallgatnod, ha egy év múlva elköltözöl, sőt az őrültségére sem kell majd figyelned. Kizárólag magaddal kell törődnöd.
jan. 2. 18:48
 77/124 anonim ***** válasza:
78%

Nekem volt egy roma párom, ahol ez szintén tabunak számított. Egyszer megkaptam, higy én milyen "igénytelen, mocskos nő vagyok" mert egy steril, bontatlan tampont otthagytam a fürdőszobában (közben meg én gányoltam a fiúk után, akik arra nem voltak képesek, hogy kivigyék a tányért, amiből zabáltak, plusz összemorzsáltak mindent)...

Szerencsére ez volt az egyetlen rossz élményem ezzel kapcsolatban. A párom és a volt párjaim is minden további nélkül megveszi nekem a tampont, ha úgy van. A mosdóban sem rejtegetem, senkit nem zavar.

jan. 2. 18:49
 78/124 Katona Dius ***** válasza:
81%

De most könyörgöm! Egy használatlan, tiszta menstruációs eszköz miért nem lehet szem előtt? Nem a véres, használt betétről/tamponról beszélünk. Függetlenül attól, hogyki a kiskorú ebben a történetben, ez egy ugyanolyan eszköz, mint a papírzsebkendő, a wc papír, stb. Amíg ne kerül használatra, mi undorító van benne? Az, hogy apuka tudja, mire lesz használva. De az adott termék még nem kerül használatra, addig miért ne lehetne a polcon?

A zsebkendő is szem előtt van a legtöbb háztartásban, pedig mindenki tudja, hogy takony lesz bele fújva.

jan. 2. 18:52
 79/124 anonim ***** válasza:
8%
75# Ugye te sem gondolod komolyan, hogy a kérdező pelenkázná valaha is az apját?
jan. 2. 18:52
 80/124 anonim ***** válasza:
24%

"De most könyörgöm! Egy használatlan, tiszta menstruációs eszköz miért nem lehet szem előtt?"

Azért, mert zavarja az apját. Ennyi.

jan. 2. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!