Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apámat miért zavarja ennyire,...

Apámat miért zavarja ennyire, ha egy nő menstruál?

Figyelt kérdés

Apámnak van egy fura berögződése vagy nem is tudom minek nevezzem, miszerint a menzesz és az ahhoz szükséges eszközök undorítóak. Nem mondta ki soha, de így viselkedik. Kisebb koromban fogalmam sem volt arról mi az a menzesz, sosem láttam anyámnál betétet vagy tampont, egyszer a szekrény mélyén kutakodva találtam meg egy csomag betétet és csodálkoztam, hogy mi az. Utólag tudom, hogy apám miatt kellett annyira mélyre eldugni.

17 éves leszek, nekem is megvan 4 éve. Ha véletlen elől hagyok egy tamponos dobozt, apám azonnal kiakad és fujjog, hogy azt miért nem vagyok képes eltenni, meg ez nem tartozik rá és hogy ez mennyire undorító. Rendesen rázza a hideg, ha meglát valami olyanra utaló jelet, hogy én vagy anyám épp menstruál.

jan. 2. 10:42
 81/124 anonim ***** válasza:
43%
#78 Pontosan. Ennyi erővel a wc papírt is dugdosni kéne, mert hát tudjuk mi kerül rá... Nevetséges.
jan. 2. 18:59
 82/124 anonim ***** válasza:
26%

Hát szerintem az átlag ember épp nem akarja az apja alsónadrágját nézegetni, ahogy az anyja bugyiját sem.

De a lényeg még mindig az lenne, hogy ha tudom, hogy valakit valami zavar, akkor nem csinálom azt a dolgot.

jan. 2. 19:01
 83/124 A kérdező kommentje:

#82 te is egy prűd állat vagy. Nálatok minden élettel együtt járó dolog tabu?

Mi van abban? Egy ruhadarab. :D

Nem nézegetni kell mellesleg, hanem kiteregetni/beszedni/elrakni, ha épp rajtad van a sor. Ugyanúgy meg lehet fogni a tampon dobozát, mélyre eltenni a szekrény végébe, majd behúzni a függönyt 1 perc alatt, nem patáliát csapni.

jan. 2. 19:07
 84/124 anonim ***** válasza:
25%
83# Szerintem más baj is van veled, nemcsak a függöny be nem húzása.
jan. 2. 19:10
 85/124 A kérdező kommentje:
#84 Értem, te az a fajta vagy, aki ha elfogyott az érveléssel, elkezdi telepatikusan megállapítani, hogy mindenki hülye és problémás, csak ő helikopter.
jan. 2. 19:12
 86/124 anonim ***** válasza:
72%

A menstruáció és a nőiesség szorosan kapcsolódik és akár kárt is okozhat a nőiességben, annak megélésében a szülő ezzel a felfogással.

Az, hogy hódoljon be az apjának csak arra neveli, hogy szégyellje a nőiességét és vesse alá magát a férfiaknak. Lehet másnak ez nem ennyire deep, de attól még ezeket is érdemes fontolóra venni.

jan. 2. 19:12
 87/124 anonim ***** válasza:
83%

79 dehogy, arra akartam kitérni, hogy az is egy természetes dolog, mondhatja rá bárki, hogy nem vállalja, viszont ez egyesekből nagy ellenérzést vált ki, ha valaki azt mondja rá, hogy ettől viszolyog nem csinálja.

És ugyanolyan dolog ez is.

Nagymamám járóképes, de pelenkás. Egy szobakonyhában él, ott van a polcon neki is a nagy csomag pelenka. Az ég világon senkit nem zavar.

Ugyanígy kéne a betéttel is. Nevetséges hogy egy felnőtt férfi nem bírja ennek a látványát se.

jan. 2. 19:14
 88/124 anonim ***** válasza:
34%
85# Nem, kérdező, az te vagy, mégpedig ezért: "#82 te is egy prűd állat vagy." Gratulálok, lenyűgöző a stílusod.
jan. 2. 19:19
 89/124 anonim ***** válasza:
25%

Királylány, kezdenek veled nem egyetérteni, akkor már meg vagy sértődve?

Ilyenkor szoktak sértődötten eltűnni a kérdezők, te miért nem követed ezt a példát? Jó állni a virtuális pofonokat?

jan. 2. 19:22
 90/124 A kérdező kommentje:

#89 Elég nagy ott a baj, ha valakinek egy kérdezős oldalon írt névtelen vélemény pofont ad.

Csak érdekel, hogy meddig tud elburjánzani egyesek gondolata és vitája dolgokról, ha már ennyire beindult a kérdésem alatt az eszmecsere.

jan. 2. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!