Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma jött meg a mensim, pénteken...

Ma jött meg a mensim, pénteken mennék unokatesómékhoz. Azt mondták h őket nem zavarja. De engem igen. Nekem ált.8-9 napig tart. Tudnátok valamit ajánlani hogy gyorsítsak rajta? Fog. Gátló? Citrom? Vagy valami? 16/L

Figyelt kérdés

2014. jún. 25. 14:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj, de ehhez mi köze unokatesódéknak...? Meg úgy egyáltalán, amíg megvan, megáll az élet, vagy mi? Oo" Bizarr.

És nem tudom, de ha 8-9 napig tart általában, én már rég felkerestem volna egy orvost, mert az nem normális, de ezt elmondták biztos a felvilágosításon, van neted, és a 8.-os bioszkönyvben is említik.

Fogamzásgátlót normális orvos nem ír fel ilyen rendellenes ciklussal, 16 évesnek ha nem muszáj, eleve nem szokták, és ahhoz kéne előtte rákszűrés, vérvétel, stb, amit ilyenkor nem lehet elvégezni. Citrommal elvileg eltolni lehet pár nappal, ha hetekig iszod mielőtt megjön, de szerintem max placebo elven működik.

Szokd meg, ez az életed része, van betét, tampon a világon, nem olyan túlélhetetlen dolog. Vigyél görcsoldót és kész.

2014. jún. 25. 14:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Első: összességében nekem is 8-9 napig tart (közben van 1-2 nap, mikor semmi sincs), orvos azt mondta, normális.

Kérdező: az élet nem áll meg, nem halálos beteg vagy, csak menstruálsz. Van betét, tampon, használd egészséggel.

2014. jún. 25. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!