Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apámat miért zavarja ennyire,...

Apámat miért zavarja ennyire, ha egy nő menstruál?

Figyelt kérdés

Apámnak van egy fura berögződése vagy nem is tudom minek nevezzem, miszerint a menzesz és az ahhoz szükséges eszközök undorítóak. Nem mondta ki soha, de így viselkedik. Kisebb koromban fogalmam sem volt arról mi az a menzesz, sosem láttam anyámnál betétet vagy tampont, egyszer a szekrény mélyén kutakodva találtam meg egy csomag betétet és csodálkoztam, hogy mi az. Utólag tudom, hogy apám miatt kellett annyira mélyre eldugni.

17 éves leszek, nekem is megvan 4 éve. Ha véletlen elől hagyok egy tamponos dobozt, apám azonnal kiakad és fujjog, hogy azt miért nem vagyok képes eltenni, meg ez nem tartozik rá és hogy ez mennyire undorító. Rendesen rázza a hideg, ha meglát valami olyanra utaló jelet, hogy én vagy anyám épp menstruál.

jan. 2. 10:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/124 anonim ***** válasza:
21%
Oké. Es? Ha tudod hogy zavarja, miért nem húzod be a függönyt? Nyilván nem megy ki a fejedből, ha annyira irritál apád viselkedese, hogy még kérdést is kiirtal róla.
jan. 2. 15:56
 42/124 anonim ***** válasza:
76%
41-es de ez beteg, hogy ennyire zavarja :D
jan. 2. 15:57
 43/124 A kérdező kommentje:
#41 Általában elhúzom, csak elég szétszórt vagyok, főleg ha sietek. Ma reggel is ezt tettem, apám kiakadt, én meg kiírtam a kérdést. De azt hiszem, hogy túl is lett tárgyalva.
jan. 2. 15:59
 44/124 anonim ***** válasza:
16%

42

Nem vitatom, de ha tudom valakiről, hogy valami zavarja, akkor úgy alakítom, hogy ne kerüljön vele szembe.

"Általában elhúzom, csak elég szétszórt vagyok, főleg ha sietek"

Apámat alapvetően nyilván az zavarja, hogy szétszórt vagy. Egy függönyt vissza húzni nem agysebeszet. Szekrenyajtot se hagyunk nyitva. Szerintem ez a problémája, nem konkrétan a betét/tampon doboza.

jan. 2. 16:01
 45/124 anonim ***** válasza:
45%
40# Ez már túlzás, de nincs jobb ötletem, a békesség kedvéért oldd meg valahogy.
jan. 2. 16:02
 46/124 anonim ***** válasza:
75%
44-es, na az ilyen öregek panaszkodnak, hogy nem értik a gyerekeik miért nem beszélnek velük.
jan. 2. 16:52
 47/124 anonim ***** válasza:
24%

46

Hát ha oylan idióta a gyerek, hogy azért nem beszél az apjával, mert azt zavarta a tamponos doboz látványa, akkor kizartnak tartom, hogy egyáltalán hianyolná a gyereket.

jan. 2. 16:55
 48/124 anonim ***** válasza:
19%
De most komolyan? Téged zavarnak random tárgyak? Zsepkendő lehet elöl? Vagy az is undorító, mert a taknyodat fújod bele?
jan. 2. 16:57
 49/124 anonim ***** válasza:
18%
Én még most írok ehhez a kérdéshez először, de el vagyok képedve a kommentelőkön. Csak és kizárólag annak van igaza, aki megírta a királylánynak, hogy alkalmazkodnia kell. Mégis őt pontozta le mindenki. Mégis milyen jogon? Az apjának van egy kattanása, oké, nem túl mai felfogású, de ilyen, így kell elfogadni, és uram-atyám, szeretni is, mert az apja. Erre mit kéne tennie taknyos létére a kommentelők szerint? Átmenni népnevelőbe. H@lyék vagytok ti?? Mindenhol tudjátok u.gatni, hogy nagyon nagy elfogadás van, a másikat úgy kell elfogadni, ahogy van, de ha egy édesapa nem folyik bele női dolgokba, akkor azt meg neveljük át. A saját szabályaitoknak se tudtok megfelelni, okoskák! S ha én lennék az apuka helyében, és a lányom ezt megpróbálná, a fejét leszedném a helyéről. Azért nem fordítva ülünk a lovon. Ennyire, sőt még több dologban is alkalmazkodni kell. Neked is, királylány, hiába írogatsz ki kérdéseket! A kommentelők meg majd valóban befogadhatják, ha az apja kibacca JOGOSAN. Mert más facával könnyű verni a csalánt.
jan. 2. 17:18
 50/124 anonim ***** válasza:
68%
Ha zavarja, akkor zavarja. A lány meg vegye ezt figyelembe, akkor is ha nem ért vele egyet.
jan. 2. 17:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!