Apámat miért zavarja ennyire, ha egy nő menstruál?
Apámnak van egy fura berögződése vagy nem is tudom minek nevezzem, miszerint a menzesz és az ahhoz szükséges eszközök undorítóak. Nem mondta ki soha, de így viselkedik. Kisebb koromban fogalmam sem volt arról mi az a menzesz, sosem láttam anyámnál betétet vagy tampont, egyszer a szekrény mélyén kutakodva találtam meg egy csomag betétet és csodálkoztam, hogy mi az. Utólag tudom, hogy apám miatt kellett annyira mélyre eldugni.
17 éves leszek, nekem is megvan 4 éve. Ha véletlen elől hagyok egy tamponos dobozt, apám azonnal kiakad és fujjog, hogy azt miért nem vagyok képes eltenni, meg ez nem tartozik rá és hogy ez mennyire undorító. Rendesen rázza a hideg, ha meglát valami olyanra utaló jelet, hogy én vagy anyám épp menstruál.
42
Nem vitatom, de ha tudom valakiről, hogy valami zavarja, akkor úgy alakítom, hogy ne kerüljön vele szembe.
"Általában elhúzom, csak elég szétszórt vagyok, főleg ha sietek"
Apámat alapvetően nyilván az zavarja, hogy szétszórt vagy. Egy függönyt vissza húzni nem agysebeszet. Szekrenyajtot se hagyunk nyitva. Szerintem ez a problémája, nem konkrétan a betét/tampon doboza.
46
Hát ha oylan idióta a gyerek, hogy azért nem beszél az apjával, mert azt zavarta a tamponos doboz látványa, akkor kizartnak tartom, hogy egyáltalán hianyolná a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!