Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek a helyemben ?

Mit tennétek a helyemben ?

Figyelt kérdés

Van egy 16 éves fiam.

Történt a családunkban egy sajnálatos tragédia. Ezt inkább nem írnám le mert eléggé személyes . És sosem tudtam túl lenni rajta .

Szóval ennek hatására az akkor 9 éves fiam önállóan el kezdet templomba járni amit eleinte támogattam is. Most már nem igazán teszem . Mivel ez kezd nála átalakulni valami vallási fanatizmussá . Kb 2 éve önkéntes cölibátusba kezdet úgy tudom előtte se volt ilyen jellegű kapcsolata mivel túl fiatal volt hozzà. Őszintén tudom hogy az ő döntése de anya kènt ez engem egy kissé ki akaszt hogy ilyen irányba fejlődött az ő vallási fanatizmusa . Mert szerintem ez már az .

Bár római katolikusok vagyunk de nem gyakoroljuk a vallásunkat .

Szóval a fiam jelenleg tovább tanulás előtt àl. Teológiát szeretne tanulni amivel szintén nincs bajom mert nem árt neki . Egy csupa szív fiú egyébként szeret segíteni másokon és rendszeresen teszi is .

Viszont a fejébe vette hogy az ő uta szavait idézve isten szabott rá a papi hivatás. Szamár nincs más lehetőség.Ebben találta meg élete értelmét és a lelkibékét. Még csak 16 éves .

Nincs az a vélemény amivel el tudom teríteni róla.pedig rengeteget beszéltem vele hogy ne tegye de mintha a falnak beszélnék neki .Engem már hihetetlenül zavar

Viszont ezt nem szeretném.

Mit tegyek ? . Ti tennétek ellene valamit vagy hagynátok ?

tegnapelőtt 11:46
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
63%
Ez a tragédia amiről nem beszélsz, totálisan rányomta a bélyegét a fiad életére. Te a tragédia után mennyit foglalkoztál vele? Vagy totálisan befordultál ő meg "megoldotta" ahogy tudja? Most meg beleszólsz az életébe? Eddig kellett volna vele foglalkoznod, nem most észbe kapni.
tegnapelőtt 14:22
 42/44 A kérdező kommentje:

Nem teljesen vagyok benne biztos. Elég sok időt töltöt kettesben az apjával .

Így felnőttként azt mondja 5 éves korától emlékszik rá erőteljesebben .

tegnapelőtt 14:24
 43/44 A kérdező kommentje:
Törödtem vele rengeteget . Nem csak úgy magyarázok bele az életébe . Meg mielőtt az egész történet kiderült is törődtem a gyerekeimmel .
tegnapelőtt 14:33
 44/44 anonim ***** válasza:
52%
Miért akarod ráerőltetni amit te gondolsz a világról? Szerinted kefélnie kéne jobbra-balra, de neki viszont így jó. Nem drogosnak állt. Másrészt te egy mondatot nem tudtál leírni helyesen, sem pedig értelmesen. A fiad láthatóan túllépett a szinteden. Ne húzd vissza magadhoz a gödörbe.
tegnapelőtt 16:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!